Предполагаем финален сблъсък

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Предполагаем финален сблъсък

Мнениеот maldin1 » 19 мар 2012 00:11

bilyaletdinov написа:Съгласен съм за Ночерино , той е истинско попадение , но освен него... ? Моите уважения към Урби и Ван Бомел , но ако Шави и Иниеста са здрави и играят не виждам как може да им се противопоставят . Принса е класа , ако има някой който може да направи черен живота на Пеп и компания това е той . За мен той е най-голямата заплаха за Барса.
ПП: Много бъркаш за Пеп . Той няма нищо общо с Рийкард , който наистина е слаб треньор . Пеп си създаде почти нов отбор , който играе съвсем различен футбол . Ако беше толкова слаб треньор едва ли Моу щеше да има такъв проблем с Барселона . А , Алегри за мен е много слаб треньор , който не може да спечели един мач тактически .
Алегри нямаше никакъв опит в ШЛ и турнирите като цяло, но както някой каза не можеш да наречеш слаб треньор някой, който е ставал треньор номер 1 на Серия А при положение, че Моуриньо е бил също треньор там.За година и половина направи много за отбора, просто му трябва малко опит в ШЛ.Бомел е много стабилен за 35 годишен футболист и слага в джоба си много по-млади играчи от него. Жалко, че е наказан за първия мач. Акуилани, ако навлезе във форма след контузията и той ще е добро попадение, а на Урби му трябва време. Гуардиола ще го призная, ако отиде в друг отбор и направи 1/10 от това, което направи в Барселона.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 19 мар 2012 00:16

Никой не е дублирал успеха си до сега в ШЛ...Притеснявам се за Барса.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 мар 2012 00:18

maldin1 написа:
bilyaletdinov написа:Съгласен съм за Ночерино , той е истинско попадение , но освен него... ? Моите уважения към Урби и Ван Бомел , но ако Шави и Иниеста са здрави и играят не виждам как може да им се противопоставят . Принса е класа , ако има някой който може да направи черен живота на Пеп и компания това е той . За мен той е най-голямата заплаха за Барса.
ПП: Много бъркаш за Пеп . Той няма нищо общо с Рийкард , който наистина е слаб треньор . Пеп си създаде почти нов отбор , който играе съвсем различен футбол . Ако беше толкова слаб треньор едва ли Моу щеше да има такъв проблем с Барселона . А , Алегри за мен е много слаб треньор , който не може да спечели един мач тактически .
Алегри нямаше никакъв опит в ШЛ и турнирите като цяло, но както някой каза не можеш да наречеш слаб треньор някой, който е ставал треньор номер 1 на Серия А при положение, че Моуриньо е бил също треньор там.За година и половина направи много за отбора, просто му трябва малко опит в ШЛ.Бомел е много стабилен за 35 годишен футболист и слага в джоба си много по-млади играчи от него. Жалко, че е наказан за първия мач. Акуилани, ако навлезе във форма след контузията и той ще е добро попадение, а на Урби му трябва време. Гуардиола ще го призная, ако отиде в друг отбор и направи 1/10 от това, което направи в Барселона.

Времето е пред нас ще видим . Добре , че спомена за Ван Бомел , че е наказан . Доста време търсих информация дали е наказан , защото имах някакви такива спомени . Прав си , че треньор ставал номер 1 не може да бъде наречен слаб , но Алегри има много да учи .Надявам се съдиите да не са фактор , Барса има достатъчно класа и няма нужда да бъде подкрепяна . Да се надяваме на хубави двубои и по-добрият да победи ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 19 мар 2012 00:36

Тва, че банда пубери са сигурни, че на финал ще се класират Реал М и Барселона, не означава абсолютно нищо. Но това, че президента на Уефа иска подобен финал- най-малкото е притиснително. Предполагам, че ще се направи всичко възможно именно тези два отбора да се класират за последния мач. Дано бруталното подпиране на испанските грандове не се пренесе и на международната сцена, макар че за единия отбор отдавна се е пренесло- питайте феновете на Милан, Арсенал, Челси...
Ако Байерн елиминира ОМ, очаква победителят от двойката Реал- Байерн да спечели турнира, като по-вероятно е това да сторят испанците.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 мар 2012 01:39

Абе като гледам как някой отписват Байерн...много им се чудя, почти съм сигурен, че Байерн ще елиминират Балета, играта на Баварците е много коварна за Моу и ще се уверите сами. И на финала ще ги разпорим на техния стадион , както направихме с Юнайтед миналата година :twisted: :twisted:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 19 мар 2012 01:44

Дано да е Байерн-Барса,защото взе да ми омръзва от Класико,а и би бил прекрасен завършек на турнира
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 19 мар 2012 01:45

Като имам в предвид реалностите най вероятно финалът е реал - барса , но никога не ми е било интересно в европейски турнири да гледам отбори от една и съща страна така , че си пожелавам реал и милан , а най естественото е , че реал ще е шампион на европа ;)

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 19 мар 2012 04:09

tornadoto_96 написа:Реал Мадрид - Челси. Лондончаните навлизат във форма, а и имат много да връщат на Барса.. ;)

:)

От твоите уста в Божиите уши ! Това е мечтаният финал за мен и за ... Моуриню. ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
cokeman
Контакти:

Мнениеот cokeman » 19 мар 2012 07:20

Байерн Мюнхен - Барселона :mrgreen: