hajitsu написа:Чуйте трибуните: Хосе Моуриньо!
По-скоро чуйте трибуната и по-точно 300 човека.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
hajitsu написа:Чуйте трибуните: Хосе Моуриньо!
Madridist написа:Наистина Расинг беше един от най-слабите отбори гостували на "Бернабеу" този сезон. Напълно спокойно можеше и да ги бием с далеч по-голям резултат. От днешната игра ми харесаха скоростните атаки, играта с едно докосване и постоянното движение по терена. Втори мач ми прави впечатление една голяма слабост - моментът на завършващия удар или когато трябва да се направи извеждащия пас. Дано при Ди Мария всичко да е наред. Страхотен гол вкара. Много добро впечатление ми направи Моуриньо, че дори и при напълно решен мач, не седна на пейката, а постоянно даваше напътствия и не пестеше критика към футболистите. Мисля, че трябва играчите да се държат в напрежение, да не се отпускат по никакъв начин. Сега ни чака много труден мач. Сигурен съм, че доста от играчите за първи път ще играят при подобни климатични условия. Аз лично с голям интерес чакам този двубой.
UNBEATABLE написа:Лесна и заслужена победа, всичко друго не е важно. Евала на Ди Мария, че се върна и то с какъв гол, прекрасно!
А тия, които скандираха Жозе, мога да кажа на LaRgO, че бяха доста повече от 300 човекаНакрая емоцията доста завладя всички на Бернабеу, а не както обикновено ULTRAS SUR
LaRgO написа:hajitsu написа:Чуйте трибуните: Хосе Моуриньо!
По-скоро чуйте трибуната и по-точно 300 човека.
Жозе Моуриньо призова разочарованите фенове на Челси да застанат зад треньора Андре Вияш Боаш.
Името на бившия бос на сините беше скандирано на "Стамфорд Бридж по време на издънката за Купата на ФА и домакинско равенство с Бирмингам в събота.
Това се случи часове след като феновете на Интер призоваха за завръщането на своя бивш мениджър по време на унизителната домакинска загуба от Болония
Моуриньо е свързван със завръщане и в двата клуба, но треньорът на Реал Мадрид призова феновете на Челси и Интер да застанат зад Боаш и Раниери.
"Искам да кажа на привържениците следното- аз много обичам публиката на Челси и Интер, но бих предпочел да подкрепят своите треньори и отбори.
За тях аз съм част от миналото. Това беше прекрасно минало, но аз вече не съм част от тези клубове. Те трябва да се обединят и да се борят с проблемите заедно.
Коментара на Моуриньо беше направен след поредната победа в Ла Лига над сантандерския "Расинг" с 4-0"
Sardukar написа:Преди около месец скандираха разни неща за МОУ. Днес Реал М е възприеман като сигурен шампионНе съм гледал вчерашния мач, но съм сигурен, че май месец феновете на Реал М ще скандират много силно името на специалния!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта