batceko,
като си толкова против Реал Мадрид, какво правиш във форума на отбора? И недей прави квалификации на хората щото били фенове на еди кой си! Форумът е за дискусии, а не за обиди.
Повод за оптимизъм
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Повод за оптимизъм
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ДАНО ПЕРЕС ВЗЕМИ И ШАБИ АЛОНСО АЗ НЕ СЕ САМНЯВАМ ЧЕ ПЕРЕС ЩТЕ ГО ВЗЕМЕ ПРОСТО Е ВАПРОС НА ВРЕМЕ ДА ДОИДЕ И ШАБИ АЛОНСО.
Много е рано още за заключения.
Въпреки че Роналдо симулира, както винаги, този път нямаше спор за дузпата, защото защитникът го ритна.
Надявам се Нистелрой да остане, останалите холандци не са нужни на Реал.
Въпреки че Роналдо симулира, както винаги, този път нямаше спор за дузпата, защото защитникът го ритна.
Надявам се Нистелрой да остане, останалите холандци не са нужни на Реал.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
Ще видим мача с Юве как ще свърши.
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Нека всеки се радва на успехите на своя отбор,а не на паденията на другите!Юве ако излезнат с титулярния състав трудно ще ги бием,но мисля,че Гути се поразигра малко и ще внесе малко идея в играта на реал.
аз не съм фен на Ман. Юнайтед нито на Реал . Но според мен Роналдо няма да играе с класата която тук там показваше в Ман. Кака му треа 1-2 сезона за да влезе в форма с тези играчи ( ще стане на 30 ) Само Бензема ви остана.
Според мен тази година Реал ще се провали.
Според мен тази година Реал ще се провали.
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Каквото и да си пишем тука никой не може да отрече това,че Реал Мадрид всеки сезон започват с много големи амбиции и шансове за всички титли .... Друг е въпроса,че в последните няколко години се издъниха ... но сега аз си мисля,че парите вложени в отбора от Перез ще дадат резултат...ако не друго най-малко Реал ще е по-конкурентно способен на Барселона ..Всички видяхме какво стана миналата година ... Надявам се тази година Испанското да е по интересно и да има едни силни ... Реал Мадрид и Барселона да можем ние феновете да им се радваме ...

Знаете ли кое е страшното?
Страшното е, че с нищо не сте по-силни от миналия сезон, а още по-страшното е, че Барселона са много по-силни със Ибрахимович. Направете си сами изводите...
Страшното е, че с нищо не сте по-силни от миналия сезон, а още по-страшното е, че Барселона са много по-силни със Ибрахимович. Направете си сами изводите...
1934---1938---1982---2006
spiker написа:Знаете ли кое е страшното?
Не е ли малко раничко за такива заключения ... изчакай да започне сезона поне ... да минат 5-10 кръга и тогава говори ...