sl321 написа:За мен Мауриньо добре води отбора,но не мога да разбера,не гледа ли че половината отбори от ПД ги разгадаха Барсеома,той не гледа ли? Не знам,за мен това е просто сгрешена тактика или по точно : Мауриньо не е дал точните инструкции на футболистите.За мен колкото и странно да ви звучи,Алтънтоп игра най-правилно.Толкова ли не можаха да разберат че ако се опитат да овладеят токата няма кой да им попречи и че след това Барселона са жертви.
Пич, ти явно изобщо не осъзнаваш какво може Барселона с топката, когато играе на 100%. Няма отбор, повтарям НЯМА в момента такъв, който да води мача срещу Барселона. Барселона ВОДИ ТОПКАТА, Барселона определя темпото. Моуриньо го знае много по-добре от теб, но няма верни решения. Факт!
Един път на десет ще се получи, но останалите 9 ще яде дебелия, дето се вика.
А с изказването за Алтънтоп ми става ясно колко разбираш от тая игра. Освен с едно центриране за гредата на Бензема, абсолютно нищо положително нямаше в играта на Алтънтоп. 90% от опасните атаки на Барселона бяха след пасове в неговата зона, включително и за гола на Абидал. Вземи си пусни мача отново и гледай внимателно и БРОЙ.
Барселона не губи точки в Примера, защото някой ги е разгадал. Барселона губи точки, защото просто не може всеки мач да се играе на 100%. Да не говорим, че и се случва я липса на късмет, я грешки на съдиите. Но, когато във втори пореден мач размазваш уж най-силния ти конкурент на собствения му стадион, явно ти си много по-добър от него. Защото 1:2 може да не звучи размазващо, но играта на двата отбора беше показателна.