Реал Мадрид - Барселона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал Мадрид - Барселона
Победата отново ще будет за нами 2:3.
- Middlesbrough
- Контакти:
Въпреки че съм фен на Реал за мен ще бъде изненада, ако продължим напред, защото напоследък играем тежко и я няма скоростта от началото на сезона, а и се понартупаха и контузии. Нямам впечатления върху играта на Барселона, но след разочарованието, което изпитах, когато ни биха в най-силния ни период, съм по-скоро скептично настроен.
Middlesbrough написа:Офтопик:
Нали знаеш, че винаги може да ти отговорят с това
http://vbox7.com/play:14f642c5c2
Няма смисъл един и същ спор да се води за n-ти на брой път. Мисля, че повечето фенове за си изградили някаквомнение относно поведението и на двата отбора и от наблюдения мога да твърдя, че голям брой неутрални фенове са така да кажа "насторени негативно" относно определено поведение на футболистите на барса на терена

"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- Middlesbrough
- Контакти:
мен ме дразни тва че Реал се прават на невинни и обвиняват Барса , никой фен на Барса не отрича че симулират играчите ни особено някой ... Съдиите са бъркали в полза на Барса , но също така са ги и рязали , много сме говорили на тая тема
Мен ме дразни тва че се говори така за Барса , а Реал не се гледат кви са сещате ли се !? ...
Мен ме дразни тва че се говори така за Барса , а Реал не се гледат кви са сещате ли се !? ...

Офтопик:
Нямам никаква идея как ще завърши мача... имам де, но всички до една са различни - от 3-0 до 0-5. Редица фактори (условия) бележат този мач и реванша: срещите са за Купата на краля, няма двата отбора да играят на 100%, заради по-важните двубои от Примера, и двата отбора не са в оптимална форма (последното е лично мнение). Последните няколко срещи на Реал бяха много слаби и трудно достигнахме до победа, именно заради това смятам, че този мач ще бъде силен за тях... или пък много слаб, както предишните. Барселона са по-стабилният отбор в момента. Това имах предвид, че няма идея кой ще продължи...
Дано гледаме 180 минути истински футбол без съдийска подкрепа и нека по-добрият продължи!
Трудно единият отбор ще спечели и двата мача, затова очаквам да си разменят по една победа или два равни!
Дано гледаме 180 минути истински футбол без съдийска подкрепа и нека по-добрият продължи!
Трудно единият отбор ще спечели и двата мача, затова очаквам да си разменят по една победа или два равни!

Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Middlesbrough написа:мен ме дразни тва че Реал се прават на невинни и обвиняват Барса , никой фен на Барса не отрича че симулират играчите ни особено някой ... Съдиите са бъркали в полза на Барса , но също така са ги и рязали , много сме говорили на тая тема
Кажи го това на вашия мил fcb_bg, който продължава да твърди, че играчите ви никога не симулират и т.н.

Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
- UNBEATABLE
- Контакти:
Пак ще попитам: някоя бг телевизия ще предава ли мачовете?
- Локомотив1926
- Контакти:
Аржентинският футболист на Реал Мадрид Анхел ди Мария взе участие в последната тренировка на „белия балет“ и старши треньорът Жозе Моуриньо ще има последната дума дали ще го използва в предстоящото дерби с Барселона.
23-годишният футболист е напълно възстановен от контузия и тренира на пълни обороти с останалите си съотборници.
Ди Мария ще трябва да мине късен фитнес тест преди мача, за да стане ясно дали ще попадне в групата на Реал Мадрид.
Аржентинецът се контузи в края на миналата година по време на тренировка на Реал Мадрид и три седмици се възстановяваше от травмата.
23-годишният футболист е напълно възстановен от контузия и тренира на пълни обороти с останалите си съотборници.
Ди Мария ще трябва да мине късен фитнес тест преди мача, за да стане ясно дали ще попадне в групата на Реал Мадрид.
Аржентинецът се контузи в края на миналата година по време на тренировка на Реал Мадрид и три седмици се възстановяваше от травмата.
UNBEATABLE написа:Пак ще попитам: някоя бг телевизия ще предава ли мачовете?
Не вярвам.
Тв +, които държат правата за испанското до сега не даваха мачовете за купата. Не знам дали може да се купи право за мач в последния момент или и правата за този турнир се продават в пакет ? Интернет и добър стрийм е варианта за гледане.