РЕАЛ МАДРИД - Барселона, 10 декември (събота), 23 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: РЕАЛ МАДРИД - Барселона, 10 декември (събота), 23 часа

Мнениеот MORSKI » 11 дек 2011 01:05

KellyB написа:Я вземи изброй тези положения на Барса и Реал и да видиш какво ще се получи. Или напрво си признай, че Меси и компания ви пожалиха накрая.

Дай да ги изброим, защото до гола си Барса имаха числом и словом 1-2 атаки... Ти ми говориш за последните минути, където ние пак се стремяхме към гола и се оголихме.

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 11 дек 2011 01:07

MORSKI написа:
Viktor4o_Rs написа:За мен Жозе е уникален треньор и е показал, че е един от малкото, който може да спре Барселона. Тъй като обаче класата на каталунците е огромна, това става 1 път от 4-5 мача ;) Друг наставник нямаше да вземе дори и Купата на Испания :roll:
Че Барса имаше късмет е така, но си е част от фурбола ;) А Роналдо показа, че на този етап е доста далеч от Меси :mrgreen:

Стига глупости. Истината е, че сте набрали такава скорост, че няма как да ви спре никой, ако играта ви тръгне. Трябваше да ви ударим веднага след гола в 30 секунда и нямахте никакъв шанс, но уви. Честито, но истината е, че двата отбора са горе- долу равностойни. Биете с рутина, обиграност и късмет, плюс факта, че Меси е по-комбнативен играч от Кристиано, който няма да се научи никога, че около него има още 10 човека.

Стига бе човек Барса ви бие като тъпан където ви хване и то с разлика и ти имаш наглостта да говориш че са равностойни.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 11 дек 2011 01:07

would написа:Първо честита победа на феновете на Барса.
За мен, се получи равностоен мач, просто каталунците реализираха своите положения.
Пример, при 1-2 Роналдо направи невероятев пропуск с глава и следващата атака стана 1-3 и оттам мача свърши.

Което показва, че класата трябва да е постоянство, особено в точните моменти. А при Роналдо единствената постоянна величина е позьорството. А можеше да е велик! ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

A/N/C
Контакти:

Мнениеот A/N/C » 11 дек 2011 01:07

''Ел Класико'' - друг път ! По скучен мач от този не съм гледал от скоро . Незнам дали сте задоволени от продукцията на '' мача на годината'' ,но аз съм супер , хипер, мега разочарован от тази постна продукция !
Маи медиите правят тоя мач да изглежда ''дерби'' . Да не говорим ,че и дерби не се получава .
СКУКА !

Потребителски аватар
cristiano_ronaldo7
Контакти:

Мнениеот cristiano_ronaldo7 » 11 дек 2011 01:08

Това наистина е срамно .. Повече никога няма да влизам в този форум ... :cry:
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 дек 2011 01:08

canary написа:
MORSKI написа:
Viktor4o_Rs написа:За мен Жозе е уникален треньор и е показал, че е един от малкото, който може да спре Барселона. Тъй като обаче класата на каталунците е огромна, това става 1 път от 4-5 мача ;) Друг наставник нямаше да вземе дори и Купата на Испания :roll:
Че Барса имаше късмет е така, но си е част от фурбола ;) А Роналдо показа, че на този етап е доста далеч от Меси :mrgreen:

Стига глупости. Истината е, че сте набрали такава скорост, че няма как да ви спре никой, ако играта ви тръгне. Трябваше да ви ударим веднага след гола в 30 секунда и нямахте никакъв шанс, но уви. Честито, но истината е, че двата отбора са горе- долу равностойни. Биете с рутина, обиграност и късмет, плюс факта, че Меси е по-комбнативен играч от Кристиано, който няма да се научи никога, че около него има още 10 човека.

Стига бе човек Барса ви бие като тъпан където ви хване и то с разлика и ти имаш наглостта да говориш че са равностойни.

И какво като ни бие не мога да разбера, като Реал имаше сумати положения, но не ги вкара? Барса, ако има примерно 3 положения и ги вкара значи ли, че мачка? И 3:1 не знам откога е станал синоним за победа с ралзика?

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 11 дек 2011 01:10

[/quote]Стига бе човек Барса ви бие като тъпан където ви хване и то с разлика и ти имаш наглостта да говориш че са равностойни.[/quote]

Чак като тъпан, не бих казал. Просто футболистите на Барса са по-добри и това си пролича днес. И все пак това е само един мач и то повече за престиж.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 дек 2011 01:10

MORSKI написа:

И какво като ни бие не мога да разбера, като Реал имаше сумати положения, но не ги вкара? Барса, ако има примерно 3 положения и ги вкара значи ли, че мачка? И 3:1 не знам откога е станал синоним за победа с ралзика?

К'ви 3 положения бе, пич? Ако не знаеш псувни на испански, спокойно можеш да ги научиш от Касияс в Ел Класико. Не видя ли?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

would
Контакти:

Мнениеот would » 11 дек 2011 01:10

canary написа:
MORSKI написа:

Мачът си беше равностоен - Статистиката е 5 точни удара за Реал срещу 4 за Барса.
Просто Барса си реализира положенията

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 дек 2011 01:13

fcb_bg написа:
MORSKI написа:

К'ви 3 положения бе, пич? Ако не знаеш псувни на испански, спокойно можеш да ги научиш от Касияс в Ел Класико. Не видя ли?

Казвам ти примерно ти не четеш ли? Не ти говоря за конкретния случай. А за конкретния мач- до гола къде бяхте? И в началото на второто полувреме до пропуска на Роналдо нещо ви нямаше? Това ли е "мачкането"... И при резултат 3:1 за вас и оставащи 10 минути ти какво очакваш, да се дръпнем назад и да пазим реузлтат ли? Естествено, че ще се оголим и ще имате шансове за 4:1.

Върни се в “Реал Мадрид”