Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
options_1912 написа:НЕ МИ ГИ ОТВАРЯ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ПОБЕСНЯХ !![]()
![]()
Имам сопкаст и не ми ги зарежда
![]()
options_1912 написа:НЕ МИ ГИ ОТВАРЯ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ПОБЕСНЯХ !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kartago написа:MORSKI написа:Angoff написа:Ей тоя Моуриньо , какъв е циркаджия ... ок имаше фаул на Меси но за 1 обикновен фаул да иска червен картон , тогава "касапите" Пепе и Диара трбваше да получат до 20-та мин червени .
Kaкви касапи те гонят? Ти пак гледаш друг мач. Точно те днес играят чисто да не говорим, че каталунците са свикнали да им свирят всяко докосване и лежат на тревата да .... симулантите им...
Саше, той говори по принцип бе, брат! Пепе си е точно като Хищника от едименния филм!
metodito написа:options_1912 написа:НЕ МИ ГИ ОТВАРЯ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ПОБЕСНЯХ !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато ще гледаш със Сопкаст, за друг път знай, чее трябва поне 3-4 минути преди мача да пуснеш стрийма. След това е тегава работа.
options_1912 написа:аз го пуснах 22:55 и от там................ гледах до 23 минута и .........................
options_1912 написа:аз го пуснах 22:55 и от там................ гледах до 23 минута и .........................
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта