РЕАЛ МАДРИД - Барселона, 10 декември (събота), 23 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- chelseaboy
- Контакти:
Re: РЕАЛ МАДРИД - Барселона, 10 декември (събота), 23 часа
Хванал съм се с поне 5 човека на бас, че Реал ще бие. 

Този път съм песимист...
Само Барса!!!!
Само Барса!!!!
2-2
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
0 на 4 и рецитал на Меси 

- Layne Staley
- Контакти:
Реал са ми противни, Жозе е най великия, Барса ме кефят повече!
Прогноза Х !
Прогноза Х !
ЦСКА не е литекс!!!
И аз го виждам Х :/
- OrangePower
- Контакти:
football.total написа:И аз имам някакво вътрешно чуство че Реал няма да бие в тоя мач. Всички очакват победа на Реал, Реал бие нaрад вече 13-14 мача в Испания, Барса е в криза (доколкото Барса може да бъде в криза) и точно в такива моменти всичко се преобръща надолу с главата. Дербитата са лишени от всякаква логика така че мача е троен от всякъде.
По тази логика миналата година т.е. миналият сезон Барселона когато беше на мястото на Реал т.е. жънеше само победи трябваше да падне в дербито, но не стана така.
Тази година Реал ще победи Барселона макар и с гол разлика и то доста трудно, но ще го стори в Мадрид, а вече за другият ответен мач той може да се окаже и маловажен зависи от точките кой с колко ще води.
Този мач сега е много важен за Реал, защото има шанса да се измъкне на цели 9 точки (в момента разликата е 3 само защото Барса има един мач повече от тази седмица заради световното клубно първенство), а това почти им подсигурява титлата колкото и рано да е.
Реал в момента има повече хъс и жажда за победи нещо което в момента в Барселона до известна степен липсва заради последните две години, когато обраха всичко възможно, а и още един плюс за Реал е че са повече от решени да се отмъстят на Барселона заради срамните загуби в последно време.
Барселона не може вечно да побеждава и това ще се сложи край тази година с този мач.
Победа за Реал с 2:1
- cristiano_ronaldo7
- Контакти:
Надявам се да гледаме хубав мач без съдийска подкрепа (Независимо за кой отбор )
Също така очаквам доста голове, но каквото дойде
Прогноза : 3-2
Също така очаквам доста голове, но каквото дойде

Прогноза : 3-2

storm написа:Всеки си мисли, че Реал тоя път ще бие, но все си мисля, че Барса отново ще ликува..![]()
п.С До автора, да беше написал Реал с още по големи букви ..
football.total написа:И аз имам някакво вътрешно чуство че Реал няма да бие в тоя мач. Всички очакват победа на Реал, Реал бие нaрад вече 13-14 мача в Испания, Барса е в криза (доколкото Барса може да бъде в криза) и точно в такива моменти всичко се преобръща надолу с главата. Дербитата са лишени от всякаква логика така че мача е троен от всякъде.
Не гледате ли анкетата над темата бе колеги? 56 % всеки ли са? Къде ги сложихте ония 34 % които мислят че Барселона ще победят и ония 9 % които мислят че мача ще завърши на равно?
Така си ги пишете някой път нещата.Аз съм от тия които не мога да предвидя какво ще се случи.Привидно Реал е в добра форма,но Барселона в последните си 2 мача има две победи с голова разлика 9:0.По какво познахте че Барселона е в криза???
Аз мисля че мача е троен и който познае ще е с късмет.Надявам се на победа на Реал Мадрид и на това съдията да не подпира Барселона.
Впрочем,Реал няма ли мач преди този с Барселона че направихте темата толкова рано?
Eхххх, т'ва подпиране на Барсата бре..... тц, тц, тц....
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.