Как мислите ,че ще изглежда Реал М през новия сезон?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Как мислите ,че ще изглежда Реал М през новия сезон?

Мнениеот MORSKI » 02 юли 2009 13:22

Така ли бе таранколо,а другите нищо не разбират-вечно ти си "компетентен" , а в действителност си ограничен!! И това не го казвам само аз,а сумати потребители във форума-вечно твоето мнение е "меродавно"
И се научи какво значи правопис-разместването на думи във форум явно за теб е неграмотност, а ама то за хора като теб нагли и без грам познания е нормално!!!!!!!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 02 юли 2009 13:32

MORSKI написа:Така ли бе таранколо,а другите нищо не разбират-вечно ти си "компетентен" , а в действителност си ограничен!! И това не го казвам само аз,а сумати потребители във форума-вечно твоето мнение е "меродавно"
И се научи какво значи правопис-разместването на думи във форум явно за теб е неграмотност, а ама то за хора като теб нагли и без грам познания е нормално!!!!!!!

Я примадоната се е засегнала! :lol: :lol: :lol:
О да ще говоря за правопис... колко твои поста искаш да цитирам, в които имаш над 10 правописни грешки (заеби разместването на думите, ти не можеш да пишеш правилно, о компетентни!)??? Та колко? :twisted:

А колкото до това, което казвали хората... пука ми, че ми дреме. Винаги глупаците са масовка, тия дето са ограничени и са като коне с капаци винаги са много повече и за тях самите е по-лесно да сочат тия, които са отличават и са нещо повече от тях и да казват, че точно тези хора са нищо! Айде със здраве и прочети малко книжки - хем да се научиш да пишеш на родният си език (ако не ти е роден ти е простено, че си неграмотен), хем да научиш все нещичко. ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 юли 2009 13:46

Примадона си ти!Като ме нервиш не ще пиша така,ами и ми идва да ти забия един-да не ти показвам как си писал ти,а това,че не те интересува мнението на другите показва,че си арогантен и не си заслужава изобщо да се комуникира с теб-неслучайно си имал бан!!!!!!!
Айде сега когато пиша бавно и си сдържам нервите-да видя дали ще откриете грешка "филологе" !!!!
Аз колкото"книжки" съм прочел-ти само можеш да си мечтаеш!!!!!
Ти пък понамали самочуствието "господин идеалния-вечно прав" -няма да е зле за теб :lol:

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 02 юли 2009 13:55

MORSKI написа:Примадона си ти!Като ме нервиш не ще пиша така,ами и ми идва да ти забия един-да не ти показвам как си писал ти,а това,че не те интересува мнението на другите показва,че си арогантен и не си заслужава изобщо да се комуникира с теб-неслучайно си имал бан!!!!!!!
Айде сега когато пиша бавно и си сдържам нервите-да видя дали ще откриете грешка "филологе" !!!!
Аз колкото"книжки" съм прочел-ти само можеш да си мечтаеш!!!!!
Ти пък понамали самочуствието "господин идеалния-вечно прав" -няма да е зле за теб :lol:

Само една грешка пише се самочуВствие.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 02 юли 2009 13:59

Самочувствие си имам напълно заслужено! Нито ме познаваш, нито нищо, че да ми говориш така, а ако ме познаваше никога не би посмял да ми държиш такъв тон!
А колкото до забиването на един... ако искаш да се срещнем, че да се пробваш... :twisted:

Бтв предният си пост да не го писа в "Word"-а, да ти го провери за правописни грешки? :lol:
Явно не си, защото имаш ;)

П.П. под правопис не само се разбира, да пишеш думите правилно, но и да спазваш правилата за пунктуация, а на теб запетайките яко ти куцат! ;)
Последна промяна от Lord VOODOO на 02 юли 2009 14:01, променено общо 1 път.
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 юли 2009 14:01

Ето-казва се с нормален тон Лорде-благодаря за поправката fr3ak_boy ;)

Лорде-ти данеби да ме познаваш,а?Че да даваш определения???????

ххахаха под правопис Лорде не се има предвид запетаите-голяма глупост изръси :)
Ти да си чувал за разделение на ГРАГМАТИЧНИ,ПУНКТУАЦИОННИ И ЧАК СЕГА ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ?Правиш ли разлика,а?????Ако не-много зле за теб и по-добре да не правиш забележки на другите-като самия ти бъркаш елементарни неща!!!!!Да не говоря,че и на теб ПУНКТУАЦИЯТА ти куца-със здраве-повече няма да се занимавам с теб" вечно правия" живей си в твоя свят :lol:
Последна промяна от MORSKI на 02 юли 2009 14:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 02 юли 2009 14:07

Морски за мен тона, с който ти говоря тук е напълно нормален. ;)
Нали разбираш, че всеки си има собствено разбиране за това кое е нормално и кое не. ;)

Не Морски не те познавам, налага ли се? Някак си досега никога и при никакви обстоятелства не ми се е налагало да се съобразявам с никого... какво да се прави - възможности, та едва ли точно ти ще си човека, с който ще почна да се съобразявам! ;)
Хората се раждат равни - голи, кървави и плачещи, но после вече не сме равни и всеки се простира според чергата си. ;)

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 02 юли 2009 14:21

Lord VOODOO написа:Самочувствие си имам напълно заслужено! Нито ме познаваш, нито нищо, че да ми говориш така, а ако ме познаваше никога не би посмял да ми държиш такъв тон!
А колкото до забиването на един... ако искаш да се срещнем, че да се пробваш... :twisted:

Бтв предният си пост да не го писа в "Word"-а, да ти го провери за правописни грешки? :lol:
Явно не си, защото имаш ;)

П.П. под правопис не само се разбира, да пишеш думите правилно, но и да спазваш правилата за пунктуация, а на теб запетайките яко ти куцат! ;)

Не си напълно точен в българския език е прието под правопис да се разбира начина на изписване на думите например самочуствие. Грешките, допускани при поствяне на запетаи, тирета, скоби и други пунктуационни знаци, се нарича пунктуационна грешка. Пример за такива грешки е "Отборът купува играчи за да стане по-силен.". Грешки при членуване и несъгласуване на думи се наричат граматични например "Силния отбор купи двама нови играча." Така се разграничават три основни вида грешки - правописни, които са свързани с правилното изписване на думите, пунктуационни, които са свъзрани с поставянето на пунктуацинни знаци на грешно място или непоставяне на такива, и граматични, които са свързани с неправилното съгласуване на думите.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 юли 2009 14:24

Ти пък,ако ме познаваше и най-малко, щеше да знаеш,че за мен едно от най-важните неща , е мнението на близките и приятелите ми-за мен човек,който сам се счита за повече от другите и сам се определя като по-добър-е или комплексар,или с прекомерно самочувствие-НЕ ОБИЧАМ ДА КОМУНИКИРАМ С ХОРА КОИТО НЕ УВАЖАВАТ ЧУЖДОТО МНЕНИЕ!!!!
Такова впечатление си оставил у мен с постовете си!!!
Извини ме,ако бъркам,но засега с нищо не ми показваш обратното!!!
И не, не пиша на Word-не ми е необходимо за да пиша грамотно,защо ти данеби да пишеш постовете си на Word-Лорде :lol:
Ако имаш още нещо , прати го на Лс-тъй като се отклонихме от темата!!!!
Макар аз да нямам намерение да продължавам тази дискусия ;)

Върни се в “Реал Мадрид”