Реал Мадрид - Галатасарай 2:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- options_1912
- Контакти:
Re: 24.08.2011 - Реал Мадрид - Галатасарай
Честита победа на Реал Мадрид над Галатасарай с 2:1... Малко трудно и не правим много атаки в този мач. Какво ли се случва... 

Ми като цяло слаб мач! Излезнаха за една тренировка без никакво желание за игра.....
Вярно, че и Моу си екпериментира, но очаквах повече от мача, искаше ми се някакво голово шоу, но уви... 

Като цяло слаб мач, поне е хубавото,че видяхме половината Кастиля в игра. В нито една от контролите през лятото, Моуриньо не пусна толкова много юноши. Игуаин безумно слаб, откакто го оперираха от дискова херния нещо не му се получават нещата. Малко движение по терена, малко игра с топката, а в моментите,когато я взимаше, положението беше трагично. Не знам дали има вратар в света,който не му научи еднотипния и единствен негов финт ,когато остане очи в очи с него. И Игуаин продължава да си го прави и в крайна сметка да не вкарва голове. Рамос - още колко голове трябва да станат по негова вина, за да разбере, че когато топката е в противников футболист, той не трябва постоянно да си държи хванати ръцете отзад. Най-малкото,че по този начин се губи равновесие. Хубавото нещо-Бензема. Страхотна форма след като отслабна, при слабата форма на Игуаин се очертава като твърд титуляр на този етап. Дано се опази от контузии. 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]