Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sl321

Re: Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)

Мнениеот sl321 » 19 авг 2011 17:00

Middlesbrough написа:мхм Барса са най - големите лекета , дяволи и т.н , вие сте ангелчетата , най - прекрасния и добър отбор , честно не ви ли писна вече да ревете а ?

Ние ревем,ти кво правиш?
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 авг 2011 21:04

sl321 написа:
UNBEATABLE написа:
Merengue написа: Вижте едно видео какво прави добричкия,скромен и хрисим Меси

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=el0dHqDdZtk[/youtube]

Тоя сопол голяма нинджа стана... Коентрао ще го убие от кикове, хетове и т.н....

Леле, добре, че не съм на мястото на Коентрао или Йозил, ако ме бутнат или ударят, така както тях не ми пука колко наказания ще отнеса, но ще ги пречукам!

Вярно е много гнусен.Прави се на света вода ,а е абсолютно леке,даже Пепе поне е явен провокатор и грубиян,до като тоя се прави на ангел,пък не е цвете за мирисане,което показва че е много по гаден .......

Хахаха, няма да ти казвам какво мисля за теб. Само, ще кажа, че жеста който направи Меси е съвсем нормална реакция за голямата му уста. Ако сравним жестовете на Меси и Моуриньо, когато се направи на интересен, че му е миришело, то се вижда коя постъпка каква е. И ако мислиш, че тази на Меси е гадна, смятай какво трябва да ти е мнението за тази на Моу.
Гнусен ли ти е? Повтаряй си го при всеки негов гол, докато гледаш поредното гневно избухване на Касияс, смятащ, че играе с малоумници в защита.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 19 авг 2011 21:54

sl321 написа:
Middlesbrough написа:мхм Барса са най - големите лекета , дяволи и т.н , вие сте ангелчетата , най - прекрасния и добър отбор , честно не ви ли писна вече да ревете а ?

Ние ревем,ти кво правиш?

ми аз си се кефих на победата оная вечер и после ви се смях на коментарите , ама вече зимате да прекалявате : ) не че нещо вие си знаете , ама се излагате по тоя начин : )

Офтопик:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 19 авг 2011 22:23

Жозе наистина е ГЕНИИ! Почти не се коментира играта или резултата! Всеки трезво мислещ човек вижда, че след всеки мач игрово нещата се променят. За мен има един начин да се спре доминацията на Барселона и той е да ги смажеш игрово ! Без оправдания! Всеки вижда, че Реал М напредва и то с големи крачки за това! Барса е достигнала своят максимум (в общи линии), а Реал М е незавършен продукт, който има още доста докато реализира потенциала си. Много отбори използват агресията в играта си, но методите на Барса са леко неприятни. Не ги упреквам тях, а хората, които твърдят, че това са "най-добрите за всички времена". Ае малко по-леко! Това, че владеят топката в 9/10 от мачовете над 65% не може да е оправдание. Агресията срещу тях не може да е оправдание! Не може Уйфалуши да е влезнал на Меси и да го дават като престъпник по ТВ! Не може изпълнения като тези на Бускетс и Алвеш да са правени от играчи на "най-добрите в историята"! Барса вече има предимство само в... медийния комфорт и оправдания за провокации. Моуриньо е направил отбор, който тази година ще е машина. Не харесвам Реал М и благородно завиждам, че магията на СПЕЦИАЛНИЯ ще ги огрее техните фенове и тях този сезон! Очаквам с нетърпение да видя Шахин (или Сахин ) дали ще се сработи с Алонсо . Ако това стане просто скоростта в разиграването ще стане убийствена! В края на сезона Жозе няма да е с празни ръце!

ПП Не искам да се заяждам с никой. Сигурно съм много пристрастен относно Моуриньо, но така смятам аз!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
bobi_getov
Контакти:

Мнениеот bobi_getov » 20 авг 2011 21:22

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 21 авг 2011 22:41

Middlesbrough написа:
sl321 написа:

Ние ревем,ти кво правиш?

ми аз си се кефих на победата оная вечер и после ви се смях на коментарите , ама вече зимате да прекалявате : ) не че нещо вие си знаете , ама се излагате по тоя начин : )

И много си се загрижил че се излагаме ли ? :roll: :?: .........Не е ли по логично да си се радваш на победата и до там?........Ако пък ли много ти пука за нас,организирай един банкет ( за 10-15 човека) ,спонсорирай го,и да може да разберем че някой го е много грижа.Ако ли пък не те е грижа,кво се напъваш?

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 21 авг 2011 23:30

fcb_bg написа:
sl321 написа: Вярно е много гнусен.Прави се на света вода ,а е абсолютно леке,даже Пепе поне е явен провокатор и грубиян,до като тоя се прави на ангел,пък не е цвете за мирисане,което показва че е много по гаден .......

Хахаха, няма да ти казвам какво мисля за теб. Само, ще кажа, че жеста който направи Меси е съвсем нормална реакция за голямата му уста. Ако сравним жестовете на Меси и Моуриньо, когато се направи на интересен, че му е миришело, то се вижда коя постъпка каква е. И ако мислиш, че тази на Меси е гадна, смятай какво трябва да ти е мнението за тази на Моу.
Гнусен ли ти е? Повтаряй си го при всеки негов гол, докато гледаш поредното гневно избухване на Касияс, смятащ, че играе с малоумници в защита.

Ти нали нямаше да си играеш с мен бе големец? Такъв съм,онакъв съм,не искал да чете глупавите ми мнения,хич не го интересувало,пък все съм в ти в устата.Аз знам че няма как да не ми отговориш(просто си ми ясен от 100 км че си като всички лаладжии),въпроса е за кво се излагаш като всеки път казваш че хич не те интересуват моите нефелни,олигофренски мнения,пък ням,няма и си проличи че те интересуват.
Мен като не ме интересува нещо,като мисля че е глупаво и ологофренско,въобще не му обръщам внимание,иначе ако ли пък му обръщам,аз бих се показал като нефелен олигофрен Х 10....;

Ако не е свързано с мен,на теб никога не бих ти обърнал внимание .Просто си ми безинтересен и за пореден път ти припомням че още преди много време си ми казал че "с теб няма да си играя"(цитат).Не мислиш ли че ако имаш поне малко претенции за умствения си багаж,трябва поне малко да си държиш на думата?

sl321 написа: А ти какъв си ,да ми кажеш да си затварям устата бе колега фсб?На шеф диригент ли се изживяваш? Нали нямаше да си играеш с мен? Или като си пишеш ,не си вярваш? Или забравяш какво си писал?

fcb_bg написа:Да, не искам да ти коментирам малоумните, едностранни разсъждения. Просто исках да подчертая какъв си наглец, че дълбаеш постоянно и едностранно. Един пост да беше - ядва се, ама ти се оля.

sl321 написа: Ха ха....виждаш ли си високото ниво? :roll: Като не искаш не ги коментирай! Но като гледам май че коментираш така че......

Дръж си на думата защото наглостта и по това се познава.

ЕДНО И СЪЩО ПРЕЗ НЯКОЛКО МЕСЕЦА......ТОЛКОВА ЛИ ТИ Е АКЪЛА ИЛИ ПРОСТО ПОЛУЧАВАШ НЯКАКВИ КРИЗИ НА ПАМЕТТА?

Потребителски аватар
mitni4arq
Контакти:

Мнениеот mitni4arq » 22 авг 2011 17:56

Красив трети гол за тях,малко късмет не ни достигна,но се вижда че сме супер равностойни на Камп Ноу,а на Бернабеу спокойно можеше да си ги бием
Когато парите говорят и прокурора мълчи

Върни се в “Реал Мадрид”