Middlesbrough написа:мхм Барса са най - големите лекета , дяволи и т.н , вие сте ангелчетата , най - прекрасния и добър отбор , честно не ви ли писна вече да ревете а ?
Ние ревем,ти кво правиш?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Middlesbrough написа:мхм Барса са най - големите лекета , дяволи и т.н , вие сте ангелчетата , най - прекрасния и добър отбор , честно не ви ли писна вече да ревете а ?
sl321 написа:UNBEATABLE написа:Merengue написа: Вижте едно видео какво прави добричкия,скромен и хрисим Меси
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=el0dHqDdZtk[/youtube]
Тоя сопол голяма нинджа стана... Коентрао ще го убие от кикове, хетове и т.н....
Леле, добре, че не съм на мястото на Коентрао или Йозил, ако ме бутнат или ударят, така както тях не ми пука колко наказания ще отнеса, но ще ги пречукам!
Вярно е много гнусен.Прави се на света вода ,а е абсолютно леке,даже Пепе поне е явен провокатор и грубиян,до като тоя се прави на ангел,пък не е цвете за мирисане,което показва че е много по гаден .......
sl321 написа:Middlesbrough написа:мхм Барса са най - големите лекета , дяволи и т.н , вие сте ангелчетата , най - прекрасния и добър отбор , честно не ви ли писна вече да ревете а ?
Ние ревем,ти кво правиш?
Middlesbrough написа:sl321 написа:Middlesbrough написа:мхм Барса са най - големите лекета , дяволи и т.н , вие сте ангелчетата , най - прекрасния и добър отбор , честно не ви ли писна вече да ревете а ?
Ние ревем,ти кво правиш?
ми аз си се кефих на победата оная вечер и после ви се смях на коментарите , ама вече зимате да прекалявате : ) не че нещо вие си знаете , ама се излагате по тоя начин : )
fcb_bg написа:sl321 написа: Вярно е много гнусен.Прави се на света вода ,а е абсолютно леке,даже Пепе поне е явен провокатор и грубиян,до като тоя се прави на ангел,пък не е цвете за мирисане,което показва че е много по гаден .......
Хахаха, няма да ти казвам какво мисля за теб. Само, ще кажа, че жеста който направи Меси е съвсем нормална реакция за голямата му уста. Ако сравним жестовете на Меси и Моуриньо, когато се направи на интересен, че му е миришело, то се вижда коя постъпка каква е. И ако мислиш, че тази на Меси е гадна, смятай какво трябва да ти е мнението за тази на Моу.
Гнусен ли ти е? Повтаряй си го при всеки негов гол, докато гледаш поредното гневно избухване на Касияс, смятащ, че играе с малоумници в защита.
sl321 написа: А ти какъв си ,да ми кажеш да си затварям устата бе колега фсб?На шеф диригент ли се изживяваш? Нали нямаше да си играеш с мен? Или като си пишеш ,не си вярваш? Или забравяш какво си писал?
fcb_bg написа:Да, не искам да ти коментирам малоумните, едностранни разсъждения. Просто исках да подчертая какъв си наглец, че дълбаеш постоянно и едностранно. Един пост да беше - ядва се, ама ти се оля.
sl321 написа: Ха ха....виждаш ли си високото ниво?Като не искаш не ги коментирай! Но като гледам май че коментираш така че......
Дръж си на думата защото наглостта и по това се познава.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта