Кристиано Роналдо в Реал?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

S.RAMOS
Контакти:

Re: Кристиано Роналдо в Реал?!

Мнениеот S.RAMOS » 11 юни 2009 14:44

nqmate si na ideq kolko sam 6tasliv 4e toq MANGAL EGOISTI4EN NAI NAKRAQ SE MAHNA vupreki 4e dalboko v sebesi sam MERENGE i iskam madrid da sa otbora koito vinagi sa bili a imenno nomer 1 v sveta,sam 6tasliv za man utd i po specialno za BERBA za6toto sega e godinata v koqto toi trqbva da se prevurne v legenda i lider na UNTD sega trqbva da pokaje 4e v BULGARIQ prodaljava da dava golqmi futbolisti na sveta,za6toto ako nesa takiva kato nego,GRIGOR,STILQN,I MARTO,povqrvaite mi nikoi v sveta nqma da znae 4e na6ta krasiva strana SA6TWESTVUVA,IZIVNQVAM SE NO NQMAM KIRILICA

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 11 юни 2009 14:49

S.RAMOS написа:nqmate si na ideq kolko sam 6tasliv 4e toq MANGAL EGOISTI4EN NAI NAKRAQ SE MAHNA vupreki 4e dalboko v sebesi sam MERENGE i iskam madrid da sa otbora koito vinagi sa bili a imenno nomer 1 v sveta,sam 6tasliv za man utd i po specialno za BERBA za6toto sega e godinata v koqto toi trqbva da se prevurne v legenda i lider na UNTD sega trqbva da pokaje 4e v BULGARIQ prodaljava da dava golqmi futbolisti na sveta,za6toto ako nesa takiva kato nego,GRIGOR,STILQN,I MARTO,povqrvaite mi nikoi v sveta nqma da znae 4e na6ta krasiva strana SA6TWESTVUVA,IZIVNQVAM SE NO NQMAM KIRILICA

Пробвай тук:
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

Става много бързо и сравнително точно. Да уважаваме нашия си език!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

S.RAMOS
Контакти:

Мнениеот S.RAMOS » 11 юни 2009 14:52

peterx написа:
S.RAMOS написа:nqmate si na ideq kolko sam 6tasliv 4e toq MANGAL EGOISTI4EN NAI NAKRAQ SE MAHNA vupreki 4e dalboko v sebesi sam MERENGE i iskam madrid da sa otbora koito vinagi sa bili a imenno nomer 1 v sveta,sam 6tasliv za man utd i po specialno za BERBA za6toto sega e godinata v koqto toi trqbva da se prevurne v legenda i lider na UNTD sega trqbva da pokaje 4e v BULGARIQ prodaljava da dava golqmi futbolisti na sveta,za6toto ako nesa takiva kato nego,GRIGOR,STILQN,I MARTO,povqrvaite mi nikoi v sveta nqma da znae 4e na6ta krasiva strana SA6TWESTVUVA,IZIVNQVAM SE NO NQMAM KIRILICA

Пробвай тук:
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

Става много бързо и сравнително точно. Да уважаваме нашия си език!

А МЕРСИ МНОГО щЕ ГО ИМАМ ПРЕДВИД ВЕчЕ

marjb

Мнениеот marjb » 11 юни 2009 15:57

durex написа:
marjb написа:Голяма завист виждам тука!Който каквото ще да казва-Реал е най-титулувания отбор,с най-много фенове по света,с най-развит мърчъндайзинг => най-богатия отбор в света!

тука згреши доста,вече най-богатия е Манчестър Сити който разполага с Бюджет около 300 милиона на сезон така че не ми говори за най-скъп че бил Реал

Това са пари от джоба на арабите,а на Реал са си от спонсорство 70%!

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 11 юни 2009 16:36

marjb написа:
durex написа:
marjb написа:Голяма завист виждам тука!Който каквото ще да казва-Реал е най-титулувания отбор,с най-много фенове по света,с най-развит мърчъндайзинг => най-богатия отбор в света!

тука згреши доста,вече най-богатия е Манчестър Сити който разполага с Бюджет около 300 милиона на сезон така че не ми говори за най-скъп че бил Реал

Това са пари от джоба на арабите,а на Реал са си от спонсорство 70%!

Всички бивши спонсори на Реал за последните години са банкрутирали. Съжалявам, че не пазя статията... :mrgreen: Е, сегашния няма как да "умре"...ясно защо.
“Прост народ - слаба държава”

Върни се в “Реал Мадрид”