Реал Мадрид - Хетафе 4:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Хетафе 4:0 (FT)

Мнениеот shotgun blues » 12 май 2011 13:19

UNBEATABLE написа:shotgun, не зависи само от Роналдо... цял сезон мъкне отбора на гърба си, не може винаги да е в БРИЛЯНТА форма, ако можеш ти, направи го! Дразни ме всички, които се хвърлят на Роналдо, ако не беше той, нямаше да сме до тук. Другия сезон, ще е по-успешен според мен. Защо всички песимизми са насочени срещу Роналдо, целия отбор го прави... Когато Роналдо се изгуби срещу Барса, защо някой друг не изпъкна тогава, но не всички се нахвърлиха срещу него. Айде да се успокоите малко, футболистчета...

аз какво съм написал за трансфер за 100 милиона и толкова други звезди,да не е само РОНАЛДО,КАКА,Йозил,Ди Мария,Рамос,Касияс,Бензема,Игуаин, преди Робиньо,Робен,Снайдер и така нататък просто РЕАЛ не е като отбор години наред и взима нови и нови играчи за милиони а не прави нищо,не може БАРСА да интегрира Шави и да стане играч,после Иниеста който е по млад да влезе и да стане играч,после да вземат от ЮНАЙТЕД твърдата резерва Пике и да стане играч,да пуснат ПЕДРО който никой не го е чувал от школата и да стане твърд титуляр,да купят един обикновен футболист като КЕЙТА и да пасне и РЕАЛ да се страхува от него на Бернабеу на 1вият полуфинал защото беше титуляр :shock: :shock: :shock: :shock: ,да пуснат МЕСИ и да стане най-добрият,да пуснат Бускетс и да си решат проблема с опорният халф а РЕАЛ да купува и купува най-известните и да има толкова милионни резерви е това е тъпо :evil:
РОНАЛДО го хвалете и евала му за головете ,но докато той и звездите покрай него не се научат да побеждават жалки отбори като Алмерия и супер слабия Ла Коруня и да не губят всяка година титлата с тези идиотски мачове,ще са си 2ри а РОНАЛДО ще се кефи само на головете и хеттрицие си а онези ще си празнуват титлите,а ние ще чакаме поредният сезон и новите попълнения :roll:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 12 май 2011 13:27

Еми, като не си доволен смени отбора, то така е най-лесно... Аз, ще съм си фен на Реал дори и следващите 5-10 години да нямат трофей. :) Пак, ще кажа: Моуриньо направи страхотен отбор първия сезон, останаха малки промени, за да направи нещо велико. Ще видите :)

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 12 май 2011 13:38

UNBEATABLE написа:Еми, като не си доволен смени отбора, то така е най-лесно... Аз, ще съм си фен на Реал дори и следващите 5-10 години да нямат трофей. :) Пак, ще кажа: Моуриньо направи страхотен отбор първия сезон, останаха малки промени, за да направи нещо велико. Ще видите :)

естественно че сме си фенове аз съм видял повече лоши моменти от добри (предполагам и ти) но няма да се откажем от отбора,проблема е че отбора е РЕАЛ МАДРИД и винаги имаме най-добрите футболисти,селекциии,пари,амбиции а нещо не се получава :(
но този сезон е добър ,купата на краля бе трофея който никога не бях виждал РЕАЛ МАДРИД да печели (както и почти всички във форума)отбора е почти комплектован ,млад е има бъдеще,1/2 защитника и няма нужда от други + САХИН за халф ,аз с нетърпение чакам следващият сезон дано развитието продължи а ако продължи това би трябвало да значи някой трофей защото бяхме близо до ШЛ и в първенството трябва сериозно да се работи в мачовете със слабите отбори,а не да се излиза с мисълта че сами ще се бият и пак да се изпусна титлата в 2/3 мача,излизат мачкат вкарват 2/3 гола и толкоз,а не да се закучват мачове с Алмерия,Хихон,Осасуна,Супер слабия депор :)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 12 май 2011 14:20

Ние не можем да направим нищо, сега ще видим, какви футболисти, ще се купят лятото и ще дискутираме. Дано не се наливат много пари за некачествени футболисти, а да парвим изгодни сделки за качествени играчи, както беше последното лято...

cskalife

Мнениеот cskalife » 14 май 2011 17:33

4:0
Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО при нас на Вашия Компютър в сайта:
http://www.cska-life.com ВИДЕО НА ЖИВО в Менюто Предаваме пряко над 12 000 събития всяка година: най- интересното включва футбол от Серия А Мастърс Сериите Тенис ШАМПИОНСКА ЛИГА ЕВРОПА

Върни се в “Реал Мадрид”