UNBEATABLE написа:shotgun, не зависи само от Роналдо... цял сезон мъкне отбора на гърба си, не може винаги да е в БРИЛЯНТА форма, ако можеш ти, направи го! Дразни ме всички, които се хвърлят на Роналдо, ако не беше той, нямаше да сме до тук. Другия сезон, ще е по-успешен според мен. Защо всички песимизми са насочени срещу Роналдо, целия отбор го прави... Когато Роналдо се изгуби срещу Барса, защо някой друг не изпъкна тогава, но не всички се нахвърлиха срещу него. Айде да се успокоите малко, футболистчета...
аз какво съм написал за трансфер за 100 милиона и толкова други звезди,да не е само РОНАЛДО,КАКА,Йозил,Ди Мария,Рамос,Касияс,Бензема,Игуаин, преди Робиньо,Робен,Снайдер и така нататък просто РЕАЛ не е като отбор години наред и взима нови и нови играчи за милиони а не прави нищо,не може БАРСА да интегрира Шави и да стане играч,после Иниеста който е по млад да влезе и да стане играч,после да вземат от ЮНАЙТЕД твърдата резерва Пике и да стане играч,да пуснат ПЕДРО който никой не го е чувал от школата и да стане твърд титуляр,да купят един обикновен футболист като КЕЙТА и да пасне и РЕАЛ да се страхува от него на Бернабеу на 1вият полуфинал защото беше титуляр

РОНАЛДО го хвалете и евала му за головете ,но докато той и звездите покрай него не се научат да побеждават жалки отбори като Алмерия и супер слабия Ла Коруня и да не губят всяка година титлата с тези идиотски мачове,ще са си 2ри а РОНАЛДО ще се кефи само на головете и хеттрицие си а онези ще си празнуват титлите,а ние ще чакаме поредният сезон и новите попълнения