Барселона - Реал Мадрид 1:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Барселона - Реал Мадрид, ШЛ, 3 май (вторник), 21:45
Не знам кой какво игра,ама първото полувреме и аз можех да съм вратар на Барса!Че и второто,общо-взето...
blue avalanche написа:Не знам кой какво игра,ама първото полувреме и аз можех да съм вратар на Барса!Че и второто,общо-взето...
И откога мача е едно полувреме? Или толкова ти държат батериите

Тука който каквото и да напише анти-Барселона ще е ГОЛЯМО мнението му...Ман Юнайтед също са много подпиран отбор и много от тия дето следят ВЛ ще го потвърдят...и какво от това...
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.
- blue avalanche
- Контакти:
nascko написа:blue avalanche написа:Не знам кой какво игра,ама първото полувреме и аз можех да съм вратар на Барса!Че и второто,общо-взето...
"Че и второто,..."
Това прочете ли го или само чаткаш по клавишчетата?
paskal40 написа:Тука който каквото и да напише анти-Барселона ще е ГОЛЯМО мнението му...Ман Юнайтед също са много подпиран отбор и много от тия дето следят ВЛ ще го потвърдят...и какво от това...
Младеж, и клуба на който симпатизираш и МЮ са големи отбори. Ако напрегнеш 4 и 5 гънка, ще разбереш каква е разликата между конкретните два отбора.
blue avalanche написа:nascko написа:blue avalanche написа:Не знам кой какво игра,ама първото полувреме и аз можех да съм вратар на Барса!Че и второто,общо-взето...
"Че и второто,..."
Това прочете ли го или само чаткаш по клавишчетата?
Плющя на PS умнико

nascko написа:paskal40 написа:Тука който каквото и да напише анти-Барселона ще е ГОЛЯМО мнението му...Ман Юнайтед също са много подпиран отбор и много от тия дето следят ВЛ ще го потвърдят...и какво от това...
Младеж, и клуба на който симпатизираш и МЮ са големи отбори. Ако напрегнеш 4 и 5 гънка, ще разбереш каква е разликата между конкретните два отбора.
Ми аиде помогни ми, нали си голям разбирач....
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.
paskal40 написа:nascko написа:paskal40 написа:Тука който каквото и да напише анти-Барселона ще е ГОЛЯМО мнението му...Ман Юнайтед също са много подпиран отбор и много от тия дето следят ВЛ ще го потвърдят...и какво от това...
Ми аиде помогни ми, нали си голям разбирач....
Чети, образовай се, ако искаш да съм ти от полза - оферирай, на този свят нищо не става без пари

nascko написа:Може би съм най-дъртия който пише в този форум, но тази вечер наистина ме убеди че барса е толкова "гранд" клкото е и борусия дортмунд. Когато стършелите с тренер даскала по физ.възп. хитцфелд взеха КЕШ - статисткита казва "6 отменени гола на противниковия отбор при резултат 0:0 във фаза директни елиминации" Не знам на колко от вас им говори нещо името Хелмут Дукадам - жокер - вратар на Стяуа Букурещ. Айде това да е задачка за лека нощ на всички фенове на каталунци. И да си направят една сметка колко финала са играли, загубили и най-важното кога за първи път са спечелилиЗнам че Гуглето ще ви помогне, но донякъде. Моят коз е че аз съм гледал мачовете (някои и черно-бяло) а вие НЕ. И откога барцилона е футболен гранд, в Европа? Защото ако погледнете резултатите на Цървена Звезда до 1985 въпроса си е дискусионен? И на какво отгоре се мерят с един клуб като Аякс? Просто медиите правят определени промоции за "най-най-най" Факт е че през последните 15 г. барса играе добър футбол, факт е че се радва на позитивен медиен интерес. Но е факт също, че печелят тези, които имат най-големи дългове
Признанието е на Платини
А и президента на парфюмчетата признава че клуба има сериозни краткосрочни дългови проблеми.
Относно мача, 12-мин симулация на Меси - ж.к. на Карвальо, първа спорна ситуация (имаше великолепно повторение че няма контакт, но бързо беше забърсано) великолепни 15 мин на барса в средата и края на полувремето, но ялови...
2-то полувреме започва по мечтан начин - ГОЛ , да ама не, Колина да пита мъдията какво свири - фаул? авантаж? в каква последователност? в чия полза (това е тъпо, знае се кой печели )? Критерий за нарушения или за падания? Като гледах в двата мача как едните реагират след фаул, и другите .......
След първия мач бях бесен, сега ми е тъпичко.
Но този мач за пореден път ме убеди защо единия от двата отбора има 9 (ДЕВЕТ) купи във витрината си а другите.....
Спорта е за силни характери, барса и тази вечер ме убеди, че никога не са ги имали - справка Хелмут Дукадам
Момчета барселонисти, вижте с НАЙ-ГОЛЕМИТЕ Кройф, Неескенс - какво спечелихте?
Дукдам им хвана 4 дузпи

VraTar4o написа:0-2 с хеттрик на Торес
Барса бият Самп с гол на Куман от фаул 

[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]