Барселона - Реал Мадрид 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Барселона - Реал Мадрид, ШЛ, 3 май (вторник), 21:45

Мнениеот blue magic » 03 май 2011 23:43

Thsmith написа:
blue magic написа:
Tommi написа:

ох единственото което ме топли в момента е. че юнайтед опрделено няма да играят толкова меко срещу барса... съдийте ще им набият канчето както винаги става на мачовете на тия каталунски боклуци, но поне Сколс и ко ще накарат гномите да си глътнат забета...

При по твърдия стил на Манчо нали се сещаш какво лежане и търкаляне ще има при тия симуланти!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 03 май 2011 23:43

Гномите са на финал.
Там обаче ще ги чак Сколс (за съжаление Кийн се пенсионира). Той много обича симулантите. Меси има опит :twisted:
Очаквам "кървав" финал и нека по силния (Манчестър) победи.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 май 2011 23:44

SofiaWest написа:
Tommi написа:Играят по-добър футбол, на каква друга база да е? :?

При равнопоставеност на 2-та отбора спрямо съдииството щеше да се види това, но сега няма как да се съглася с теб.

От 5 мача този сезон, Реал Мадрид в нито един не показа по-добра игра от Барселона, даже и при победата за купата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 03 май 2011 23:44

Dobri написа:Гномите са на финал.
Там обаче ще ги чак Сколс (за съжаление Кийн се пенсионира). Той много обича симулантите. Меси има опит :twisted:
Очаквам "кървав" финал и нека по силния (Манчестър) победи.

Амин!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

SofiaWest
Контакти:

Мнениеот SofiaWest » 03 май 2011 23:44

IvoDivo написа:
Понякога, но много рядко, не и в този случай. Аз лично очаквах доста по-мъжка битка и от двата отбора и в двата мача, но всичко беше убито от гениалната дефанзивна тактика на специалния в първия мач... Ако преди една седмица Реал игра както днес, със сигурност щеше да се получи доста по-интересен сблъсък и с много по-малко нерви. Може и да не съм прав, но предпочитам да гледам по-открит футбол....

Мачовете ги развалиха съдиите, не Моу :!:

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 03 май 2011 23:44

Честито, щом са ви сладки такива победи - празнувайте! Боли ме шмайзера дали някой ще спори, показателно е, че неутралните фенове видяха това, което само феновете на Барселона - не. За стотен път, по-добри сте, но не видяхме какво ще стане при нормално съдийство! Ако нещата бяха в обратната посока, нямаше грам да се радвам на подобни "победи"! Честито!

п.с. Допреди години, срещу Челси и Юнайтед бях за Барселона заради футбола, но ме накараха за пръв път в живота си да съм за Юнайтед във футболен мач!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 03 май 2011 23:45

ZinedineZidane написа:Честито, щом са ви сладки такива победи - празнувайте! Боли ме шмайзера дали някой ще спори, показателно е, че неутралните фенове видяха това, което само феновете на Барселона - не. За стотен път, по-добри сте, но не видяхме какво ще стане при нормално съдийство! Ако нещата бяха в обратната посока, нямаше грам да се радвам на подобни "победи"! Честито!

п.с. Допреди години, срещу Челси и Юнайтед бях за Барселона заради футбола, но ме накараха за пръв път в живота си да съм за Юнайтед във футболен мач!

Ами всеки вижда нещата през неговата си призма!!!!!!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 03 май 2011 23:45

Барса-ФУТБОЛ 3:1 това е светът на Платини !!!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 май 2011 23:46

ZinedineZidane написа:Честито, щом са ви сладки такива победи - празнувайте! Боли ме шмайзера дали някой ще спори, показателно е, че неутралните фенове видяха това, което само феновете на Барселона - не. За стотен път, по-добри сте, но не видяхме какво ще стане при нормално съдийство! Ако нещата бяха в обратната посока, нямаше грам да се радвам на подобни "победи"! Честито!

същата работа и при мен :lol: :mrgreen:
Доста фенове на Челси ще са за Юнайтед на финала май :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 03 май 2011 23:46

tatusindo написа:

Ами всеки вижда нещата през неговата си призма!!!!!!

Aз ще съм за тия паляци (барса ) :)

Върни се в “Реал Мадрид”