Реал Мадрид - Барселона 0:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Справедлив ли беше червения картон на Пепе в мача ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
cooldoctor
Контакти:

Абе Гонг що се излагате с коментарите за Реал-Барса

Мнениеот cooldoctor » 28 апр 2011 17:25

Значи слушам ви и само съдията коментирате, нищо градивно. Просто съм изумен.
Защо 2 думи не казахте за 2 гол на Меси? Съдията, та съдията. Свикнали сте да коментирате страничните фактори само, явно БГ първенството ви действа хронично.
Защо не коментирахте тактиката на Жозе? Защо Мадрид излезе да играе калчо?

Завършвам с това:

Интер на Жозе отлично се вписа като играчи и тактика срещу Барса. Но подобна схема е в кръвта на всеки италианец, или играещ в калчото.

Докато Реал М на Жозе не може да играе при такава стратегия, всички го видяхме. Толкова години гледам футбол и за сефте виждам такъв дефанзивен Реал и то на собствения му стадион. Владееха 25 % топката, смях и 10 отзад през по-голямата част от мача. Нормално Мадрид се изнервиха и станаха няколко брутални сцени. Жозе уби този мач с неговата тактика, а не съдията!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Барселона 0:2 (FT)

Мнениеот vaskonti » 28 апр 2011 17:27

Santiago Munezz написа:
vaskonti написа:Защо имам странното усещане, че някои хора смятат, че например в отборите на Челси, Милан, Интер и Реал няма грам симуланти? Само не ми казвайте, че не са ЧАК такива като в Барса :lol: Добре помним едно клипче в нета, където се виждаше как играчите на Милан специално тренират... "падания", да ги наречем :)

Никой не е казал,че там няма симуланти,но такива гнусни падания като тези на Бускетс и Педро никъде не съм виждал.Да удряш противника в гръб и после да се правиш на пребит и да лежиш 5 минути тва си е грозна гледка. :)

Не си виждал? Гледам, че си фен на Милан, значи и на Инзаги, нали? Е, наистина ли не си виждал?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Re: Абе Гонг що се излагате с коментарите за Реал-Барса

Мнениеот Joni_ » 28 апр 2011 17:28

На мен ми е чудно Грънчаров фен на Реал М ли е или е Анти Барса- заради Стойчков ?
Съгласен съм с казаното по горе , изложиха се този път от Гонг !!!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
cooldoctor
Контакти:

Re: Абе Гонг що се излагате с коментарите за Реал-Барса

Мнениеот cooldoctor » 28 апр 2011 17:30

Joni_ написа:На мен ми е чудно Грънчаров фен на Реал М ли е или е Анти Барса- заради Стойчков ?
Съгласен съм с казаното по горе , изложиха се този път от Гонг !!!

Не знам за Грънчаров, но поне една дума да бяха казали за гола, който вкара Меси (2-ия), защото това бе гола на новия век!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 28 апр 2011 17:35

LaRgO написа:Ако Пепе е за червен картон,тоя за какъв е а ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VwPQ0fInwx8&feature=player_embedded[/youtube]

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 28 апр 2011 17:35

Гледам ги тия клипчета и не мога да проумея тия футболисти ли са или циркаджии.
Чудя се кво същество трябва да си за да ходиш да се блъскаш в противниковия играч и после да се въргаляш като убит по терена само и само да му изкараш картон, а това е рецедив при тия. Ама явно го правят щото номерата им минават винаги.
Защо никой друг отбор не го прави, защото при всеки друг отбор следва показване на жълт картон за симулация.

Няма такава циркова трупа като тия :twisted:

Надявам се на адекватна реакция от ръковоството на Реал. Щото ако така продължават нещата се обазмисля всичко от тук нататък.
Ако тия циркаджийски постановки и съдийски секири продалжават при всеки мач срущу въпросния отбор то какъв е смисъла въобще да се играят такива срещи?

haha

Мнениеот haha » 28 апр 2011 17:56

Мачът изобщо не ми хареса вчера,очаквах много повече.Но ми е интересно,как някои хора проявяват двоен критерий-Бускетс и Педро симулирали-да,няма спор,а какво правеше Ди Мария?Картонът на Пепе бил пресилен (няма как да съм категоричен,колкото хора,толкова и мнения)-а какво заслужаваше Адебайор за очевидният удар без топка 2-то полувреме?
Иначе,много симулации,много нерви,доста накъсана игра.Но Моуриньо сам си е виновен-играе за 0:0 на Бернабеу,не си спомням нито 1 опасна атака на Реал.Общо взето,Барселона спечелиха заслужено,по мое мнение,надявам се,ако се класират на финала да смажат Манчестър.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 28 апр 2011 18:08

haha написа:Мачът изобщо не ми хареса вчера,очаквах много повече.Но ми е интересно,как някои хора проявяват двоен критерий-Бускетс и Педро симулирали-да,няма спор,а какво правеше Ди Мария?Картонът на Пепе бил пресилен (няма как да съм категоричен,колкото хора,толкова и мнения)-а какво заслужаваше Адебайор за очевидният удар без топка 2-то полувреме?
Иначе,много симулации,много нерви,доста накъсана игра.Но Моуриньо сам си е виновен-играе за 0:0 на Бернабеу,не си спомням нито 1 опасна атака на Реал.Общо взето,Барселона спечелиха заслужено,по мое мнение,надявам се,ако се класират на финала да смажат Манчестър.

Напълно съм съгласен всички съдят противниците но и техните футболисти правят абсолютно същото , снощи Ди Мария 4/5 пъти маха към съдата за картони при явни негови симулации .
Според мен ако на мястото на Д.Алвеш беше Ди Мария реакцията щеше да е същата , също така и Марсело или Роналдо ! Влизането на Пепе си беше ЧК , то си беше чисто и просто злоба и отмъщение . Тука има и един младеж с лика на Ф.Торес а има и фенове на Пуул , ами Нандо играе по същия начин , при всеки удобен случай симулира , Дрогба същата работа , Диего дето беше в Ювентус ако някой го допре само и е на земята с изпънати ръце към съдята , абе много са да не ги изброявам всички !

Aini
Контакти:

Мнениеот Aini » 28 апр 2011 18:23

Днес слушах Гонг с кометарите на Томислав Русев,Ники Александров и Валентин Грънчаров ... Първо искам да отбележа, че харесвам Валенсия, но там ситуацията е ясна.. Нарочно казвам харесвам, защото в Испания не съм фен на никого .......... Но Барса наистина играе може би най-красивия футбол... А и мразя Реал и Жозе Моуриньо ......... Фен съм на Ливърпул ......... Това както и да е ..........
Имам само един въпрос към тримата и най-вече към Валентин Грънчаров. Ако вие сте съдия на мача и видиш ситуацията как ще я отсъдиш? Но да се абстрахираме от всички повторения..... Това е въпроса ми.. А относно мача да си призная даже не очаквах и да е толкова интересен именно заради Моуриньо ..... Да той е треньор с успехи където и да е, но това не е футбол... Че то Италиянското катеначо е по атакуващ футбол от това на Моуриньо.... Според мен не винаги целта оправдава средствата, а и Моуриньо тези номера със съдиите и медиите ги върти всеки път е време беше номера да не мине......
Да в този мач Барса може и да не заслужаваше да спечели, но такъв съдииски късмет много пъти е бил в полза на Реал и Моуриньо.
Да съгласен съм, че Пепе добре пази Меси, но втория гол тип Марадона ......... е това какво е .............. толкова играчи от световна класа (казвам го сериозно без ирония) 5 ли бяха 6 ли бяха не можаха да го спрат ......... Е сори ама не им е виновен само съдията .....

pepistiq
Контакти:

Мнениеот pepistiq » 28 апр 2011 18:33

Когато Жозе и неговите отбори играят така всичко е нормално и той е най-големия,когато почнат да хвърлят неговите камани по неговата глава става за съжаление и едва ли не ощетен и кви ли не глупости прочетох за 24 часа няма и толкова.Много добре помни онова 5-0 и тогава се опита още като новодошъл да играе футбол защото знаеше ,че и да падни няма какво толкова да стане защото е наскоро назначен,но тогава много добре му е станало ясно по какъв начин може да противодейства на Барса.Обаче не е очаквал Пеп да му излезне с такава нагласа и да използва неговите методи много правилно го казаха тая вечер в "гонга" каквото повикало такова се обадило.

Върни се в “Реал Мадрид”