GNRforever написа:MonTesO
аз точно в Моурино си мисля че е вината за тази УЖАСТНА игра днес всичко сбърка и играхме за 0-0 баси жалка история![]()
за другото не съм съгласен,играчите на РЕАЛ не играха грубо с Барса в никой от тези 3 мача,единственият играч който играе твърдо и на ръба е ПЕПЕ,нито Роналдо,нито Юзил,нито Ди Мария който получи червен картон за тактическо нарушение в края на финала,нито Алонсо,Кедира, може би ДИАРА,нито Марсело,нито Албиол,нито дори Рамос който получи картон защото спря откъсващият се Меси играят грубо просто играчите на Барса са отлични симуланти и провокатори това е ,те си падат като ги духнеш а накрая
Меси контузен -НЕ
Алвеш - НЕ
Педро -НЕ смешник бута се в гърдите на Арбелоа и после се мята все едно го праснали в лицето
Бускетс-дори по голям смешник Марсело го минава ръката ну е до гърдите на Бускетс не го докосва онзи ляга за удар в лицето
Вия-не
спрете с тези глупости за грубият РЕАЛ а приемете истината в очите че Барса ги подкрепят съдиите и са си симулативни жени![]()
както ние приемаме това че сте по-добри и че МОУ днеска се провали и че играхме нещо съвсем различно от футбол
всъщност незнам какво играхмено със сигуеност не беше грубо ,просто нямаше нищо общо с футбола
![]()
Много интересно(под интересно имам предвид глупаво..) разсъждаваш.. щом няма контузени не трябва да има червени картони? Влизането на Пепе си беше крайно глупаво и грубо и си беше за червен картон.За да не ме погнете че съм фен на Барса и с очила и т.н. отсега да си кажа че съм неутрален във случая.Просто влизането беше безумно и ако крака на Алвеш бе на земята можеше да се стигне до нещо сериозно.