Реал Мадрид - Барселона 0:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Справедлив ли беше червения картон на Пепе в мача ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Барселона 0:2 (FT)

Мнениеот paskal40 » 28 апр 2011 01:24

Тука ако някой не спящ модератор влезне в тая тема трябва да даде едно 30 червени картона и да изтрие може би половината мнение! Честно казано като видях, че дават на Пепе червен картон ми стана тъпо защото знаех какво ще стане...Личното ми мнение е, че Реал играха прекалено защитно за отбор с техните претенции и при положение, че в предишните мачове контра атаките им вървяха днес тази част им куцаше малко или много и нещата отидоха на зле...
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Моуриньо бесен: Защо Йовребо, защо Бусака, защо Щарк?

Мнениеот Rivaldo10 » 28 апр 2011 01:25

Моу след като бетона не издържа, то съдията е грешника! Бусака? Забрави ли за гола на Милито и отмененият такъв за Барса на реванша? Моу, Моу, Моу ти не си специален, Барселона е специална и то много специална!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 апр 2011 01:26

А неотсъдената дузпа за Байерн в 15-та минута на миналогодишния финал? Не може всяка година на Моуриньо да подаряват титлата в ШЛ...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 28 апр 2011 01:26

paskal40 написа:Тука ако някой не спящ модератор влезне в тая тема трябва да даде едно 30 червени картона и да изтрие може би половината мнение! Честно казано като видях, че дават на Пепе червен картон ми стана тъпо защото знаех какво ще стане...Личното ми мнение е, че Реал играха прекалено защитно за отбор с техните претенции и при положение, че в предишните мачове контра атаките им вървяха днес тази част им куцаше малко или много и нещата отидоха на зле...

+1
Реал си заслужаваха, в частност Мауриньо с тази слаба игра, да загубят. Но защо Барса започна да играе чак след като станаха +1?!
П.П. Лека вече!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

growlingdog
Контакти:

Мнениеот growlingdog » 28 апр 2011 01:27

ем ако не сега то тогва ще ревеш.явно си гледал някои друг мач :lol:.не ми се занимава да вадя видео на ситуаците за да видиш.
лека

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 28 апр 2011 01:27

Middlesbrough написа:мойте пичове Виктор , Зидан , Божку тва е футбола : ) знаете , фиркан съм вече няма да права анализ на мача :Д но си мисля че бяхме по - добрите знаете ако не бяхме щях да си го кажа ! Наздраве !

:) Хах, наздраве , за фиркането не се съмнявам. Честито и успех на "Уембли". :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 28 апр 2011 01:28

ivo77 написа:Кака, Бензема, Хигуаин. Ако тези тримата бяха титуляри играта и резултатът щяха да са коренно различни. Моуриньо много ми падна в очите след този мач.

и на мен жалка схема и жалки изпълнители ДИАРА и Албиол :evil:
получи се за купата ,но там имаше преса агресия и много по остри атаки,а днешният мач е на БЕРНАБЕУ и нищо :evil:
аз исках титуляр да е или Бензема или Игуаин с предпочитания за първият или Роналдо в атака и зад него КАКА и Юзил и Ди Мария а не този куц кон ДИАРА :evil: още повече Иниеста не игра което сваля процента креативност на Барселона както и нямат ляв бек и ПУЙОЛ се връща след контизуя и ние въобще не атакуваме ,за мен Моуриньо се провали този мач със състава,настройката за игра и резервите мнение от прост фен на РЕАЛ :cry: иначе свърши много добра работа с отбора тази година,но този мач днес беше доста голям провал :cry:
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 28 апр 2011 01:33

Поредния класическо разочарование. Много пресилен червен картон. Подлагане, което може да се види във всеки мач и се санкционира със жълт картон. Само срещу Барселона се гони играч за такова нещо. Същата работа и с Ван Перси. Повечето неутрални фенове ще запомнят този отбор на Барселона като съдийски. В поредица от важни срещи ключовите ситуации се свирят за Каталунците. Гонене на съдията, като в мач от българското първенство. Педро се търкаля с ръце на лицето след удар в гърдите. Смешна работа. Нищо няма да се запомни от тази ШЛ, освен един мач между Шалке и Интер. Към феновете на Барса. Ако Барса са най-добри, да се държат и побеждават на терена, като такива. През 1989 Милан би Реал с 5-0 без съдийска помощ, 11 на 11. През 1994 Милан би барса с 4-0 без съдийска помощ, 11 на 11. През 2007 бихме Ман Ютд с 3-0, пак 11 на 11. После Манчестър ни го върнаха с 4-0, но без съдийски аванти. Просто бяха по-добри. Не харесвам много Вили Вуцов, но той е прав. Съдията попречи на футбола. Някои ситуации трябва да се свирят не за Реал или за Барса, а за футбола.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 28 апр 2011 01:33

Извода:Пепе провали Реал Мадрид! Момчетата си играеха твърде добре тактически нищо не беше сигурно оставаха 30 минути ....но този човек и преди съм казвал:Стойностен защитник има класа..но психически не е добре момчето..много е зле с нервите твърде агресивен е ..за съжаление е...но така е понякога трябва да се правят компромиси но...както се казва на български:Пепе се из**а на метеното!
Барселона са опитен отбор а в такъв мач малките детайли решават мача а Барса ..чудесно се възползваха от численото си предимство и за 15 минути си решиха съдбата!
Жалко за феновете на Реал ...просто Пепе провали усилията на целия отбор:Спечелването на купата на Краля бледнее пред тази загуба и то у дома..жалко!
Честито и на феновете на Барселона!

пс:Относно споровете за червения картон:Категоричен без никакво съмнение!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 апр 2011 01:33

milka написа:Наставникът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо беше много ядосан след загубата с 0:2 от Барселона в първи 1/2 - финален мач в Шампионската лига. "Ако кажа каквото мисля, днес ще приключи кариерата ми", заяви гневно Специалния след срещата. "Нищо не казах на съдията. Само му се изсмях и му ръкоплясках с два пръста", призна Жозе. "Имам само един въпрос: Защо? Защо Йовребо, защо Бусака, защо Щарк. Във всеки 1/2 - финал става едно и също. Говорим за фантастичен отбор. Защо Челси не отиде на финал? Защо Интер се спаси по чудо? При 0:0 щях да пусна Кака вместо Лас. Не зная дали заради Вийяр или заради УНИЦЕФ стават такива неща. Не разбирам", продължи яростната си реч Моуриньо. "Гуардиола спечели една Шампионска лига, от която мен щеше да ме е срам. Наистина беше скандално на "Стамфорд Бридж". Ако тази година пак я спечели, ще е след скандал на "Бернабеу". Пожелавам на Гуардиола да спечели една чиста купа от Шампионската лига, а не белязани от скандали", каза още Моу.

Естествено,че ще се оправдае със съдията,я!Няма да каже:"Колко съм тъп,че пуснах най-слабия титулярен състав,за който можах да се сетя!"
Щом при този отслабен отбор на Барса,Моуриньо излезе за 0-0... :shock: :shock: :shock:

Върни се в “Реал Мадрид”