Реал Мадрид - Барселона 0:2 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Реал Мадрид - Барселона 27.04, 21:45
Пепе дефензивен халф ли ще играе пак ?
- Локомотив1926
- Контакти:
3:0 ! Peaл шaмnuoн !
- UNBEATABLE
- Контакти:
Frankie Lampard написа:Пепе дефензивен халф ли ще играе пак ?
Много е вероятно да започне в средата.
- UNBEATABLE
- Контакти:
Надявам се на победа с красива игра и голово шоу!
звездите ми говорят 2;1 за Реал 

Реално нещата седят така ,че всеки си гони интереса. Нито Моу нито Пеп са такива каквито ги виждате и каквито искате да ги виждате. Всички ми разправяте колко бил честен Моу колко бил директен...Пак ще го кажа преди години викаше за КР ,че е няй големият симулант във Висшата лига, а съответно когато Дрогба беше същият го защитаваше и тн. Сега КР играе за него и той вече не е симулант, а както каза "трябва да всеме 5 Златни топки подред". По принцип ни се разправя да не даваме съвети на Реал какво да правят, а някои хора тука ни казват на нас какво да правим! Имаше една приказка: ":Kаквото повикало, такова се обадило!"
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.
paskal40 написа:Реално нещата седят така ,че всеки си гони интереса. Нито Моу нито Пеп са такива каквито ги виждате и каквито искате да ги виждате. Всички ми разправяте колко бил честен Моу колко бил директен...Пак ще го кажа преди години викаше за КР ,че е няй големият симулант във Висшата лига, а съответно когато Дрогба беше същият го защитаваше и тн. Сега КР играе за него и той вече не е симулант, а както каза "трябва да всеме 5 Златни топки подред". По принцип ни се разправя да не даваме съвети на Реал какво да правят, а някои хора тука ни казват на нас какво да правим! Имаше една приказка: ":Kаквото повикало, такова се обадило!"
За Мауриньо съм чувал от много хора това което написа.
Нищо не прочетох за джентълмена.Е това е тъпото.
Разбрах от написаното двамата какви не са.След това написа Мауриньо какъв е.Е това е.Евала.
Последна промяна от sl321 на 27 апр 2011 20:25, променено общо 1 път.
sl321 написа: За Мауриньо съм чувал от много хора това което написа.
Джентълмен и директен човек са две различни неща...
Примерно Пеп до момента е бил джентълмен, днеска се изпуска малко и ти казваш че е двуличник...Ако аз те дразня цяла седмица тука с какви ли не коментари по адрес на Реал , ще скочиш веднага а човека издържа 3 години...
За джентълмена нищо не мога да кажа, но за Моуринюо треньора- шапка му свалям!
paskal40 написа:sl321 написа: За Мауриньо съм чувал от много хора това което написа.
Джентълмен и директен човек са две различни неща...
Примерно Пеп до момента е бил джентълмен, днеска се изпуска малко и ти казваш че е двуличник...Ако аз те дразня цяла седмица тука с какви ли не коментари по адрес на Реал , ще скочиш веднага а човека издържа 3 години...
За джентълмена нищо не мога да кажа, но за Моуринюо треньора- шапка му свалям!
Аз искам да ти кажа че Гуардиола цял сезон( и не само този) говори иронично,високомерно или лицемерно.
На последните си две пресконференции,просто се изпусна малко и си махна маската,провокиран от Мауриньо.И то защото му каза две,три истини.
Мен лично ме дразни неговото държание преди тия две пресконференции,защото той според мен не е по малко арогантен,само че арогантен лицемер.
Приключвам да пиша по темата за джентълмена.Не малко изписах.

Последна промяна от sl321 на 27 апр 2011 20:38, променено общо 1 път.
sl321 написа: Аз искам да ти кажа че Гуардиола цял сезон говори иронично,високомерно или лицемерно.
На последните си две пресконференции,просто се изпусна малко и си махна маската,провокиран от Мауриньо.И то защото му каза две,три истини.
Мен лично ме дразни неговото държание преди тия две пресконференции,защото той според мен не е по малко арогантен,само че арогантен лицемер.
Приключвам тая тема.Не малко изписах.
Може, да ти кажа и аз като чета някой интервюта на Моу и си мисля ,че се закача с нас а в последствие се оказа друго. Всеки има право на мнение аз уважавам твоето, но имам правото да не съм съгласен. Единственото което спор няма е ,че и двамата са много успели и са направили много хора щастливи!