Реал Мадрид - Барселона - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hajitsu

Re: Реал Мадрид - Барселона - 1:1 FT

Мнениеот hajitsu » 17 апр 2011 16:31

Madridist написа:Изображение

Aко някой я намери в по-голям размер, моля да даде линк, СТРАХОТНА СНИМКА Е! :)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 апр 2011 16:40

verdi138 написа:
Madridist написа: Второто нещо,което не мога да разбера - какъв е този ентусиазъм и еуфория от някои фенове на Реал Мадрид(не говоря конкретно за форума на Гонг), едва ли не се радват,че сме взели ШЛ.

Ентусиазмът е продиктуван от направеното от Моу, той за сетен път доказа, че е класа над Пепове, Сърове и т.н. За шест месеца от 11 нешлифовани камъка направи пръстен с диаманти. И снощи в един безсмислен мач само загатна на калитковците от Барса, че за поредена година ще се задоволят само с испански и то най-вероятно частичен успех. Това беше предупреждението, и явно каталунчовците добре го разбраха, щом и единствената им звезда Меси почна да се прави на палячо! Това е. Настъпва бяла хегемония и нищо чудно да се повтори много скоро оня резултат от Реал - Барса 11:1 :mrgreen:

"Калитковците от Барселона" са най-силния отбор в света през последните три години. Въпросните "калитковци" ни биха с пет на нула преди пет месеца и според мен, трябва да се подхожда с малко по-голямо уважение към този отбор. Също така, да коментираме успехите на каталунците -какви били частични или не, не ми се струва редно, най-малкото,защото, в последните три години ние имаме точно нула. Фен съм на Реал Мадрид до костите си,сърцето ми принадлежи на този отбор, но обичам да съм реалист и да гледам на нещата реално и обективно. Доволен съм от снощния мач, от желанието и старанието на почти всички футболисти, ама не изпадам в никаква луда еуфория. Не обичам да тръгвам с големите приказки,защото голямата кошница се пълни най-трудно. Еуфория(поне при мен) ще има единствено след евентуално спечелване на ШЛ. ;)

[offtopic]И бих те помолил да изписваш правилно името на Барселона. Тук не сме спортал или тоспорт, всеки да си пише имената на отборите, както иска. Такъв отбор БарЦа няма ;)[/offtopic]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
verdi138
Контакти:

Мнениеот verdi138 » 17 апр 2011 17:43

Madridist написа:
"Калитковците от Барселона" са най-силния отбор в света през последните три години.

Грешите! Барселона може и да играе най-атрактивния и атакуващ футбол през последните три години, но това определено не е най-силния отбор. Когато срещу тях се изправи един добре подреден, стриктно спазващ инструкциите на добър треньор, добър отбор, Барса започва да се губи и нещата стават по скоро на късмет, с помощ от съдията и т.н. Пример: веднага се сещам оня спечелен със съдийска помощ мач срещу Челси ;) А тогава станаха и европейски шампиони, нали? Интер, отстрани погледнато бяха две, че дори и три класи под тях, но... Най-силен разбирам да доминира тотално, като Аякс. А вчера видях, че Реал де факто са много по-добри (все още като отделни единици) но Моу показа, че вече почти е сглобил механизма. Сложи ли му и последния винт... А Барса.. ще извинявате, но без Меси са едно голямо нищо. А и няма как де е различно, играчите на Реал са 4 пъти по-скъпи от тези на Барса. Това е.
Пропуснах да кажа, аз съм не по-малък фен на Реал. И честно казано, малко прибързато пуснахме Раул, а в мач като снощния и като тези дето предстоят, той щеше да даде класа разлика в полза на Реал. :)

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 17 апр 2011 17:57

sl321 написа:Барселона нападателно ли играха? Вие на тая кълка лежете,че Барселона не са си давали зор.И каква е тая извратена логика че ако не пресираш съперника в неговото поле значи не си се справил добре>
Вие феновете на Барселона както и футболистите и цялата фубтолна общественост която подкрепя Барса,наистина сте излезли от реалността.Значи ако някой играе така както не е угодно на ваш'те въшки и той задължително се е изложил и разочаровал.
Ами нали винаги играете атакуващо ,вчера що си подавахте топката цял мач зад центъра, по ширина на терена?Са Реал са били виновни че не са дръпнали защитата по на пред.Аз много исках Барселона да напада както обикновенно,защото се видя че Реал на контра е много добър.Та Барселона много разочарова вчера,токлкова са по добри от Реал,винаги играят със смазваща атака,вчера нещо страх ли ги беше не знам.Само зад центъра си подаваха.

А това че Барселона ( целия отбор) са толкова гнусни симулатни и такива ревльовци не ми се говори.И като не се разви резултата както искаха,скромните възпитани барселонци се държах като гамени.Пффф....

1.Чакай малко не съм казал че Барса не са си давали зор казах че не играха на върха на възможностите си, същото е и за играчите на Реал и 2та отбора играха с 1 наум за Местая. Това си пролича в първите 20 мин където нз дали имаше удар към вратата.
2. Реал може да играе както си иска просто според мен такъв отбор не би трябвало да излиза на терена и да играе според това което прави съперника а според това което може да направи той самия. Аз не бих се радвал когато дойде лидера в шампионата и това е последната възможност да се върне донякъде интригата и да излезна с мисъм че и равния ме устройва
3. Защо мислиш че резултата не се е развил според това как са искали играчите на Барселона, хикса не ги ли устройваше :?: :roll:
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 17 апр 2011 18:01

Madridist написа:enguerino това,какво е казал Марсело на Дани Алвеш е според ... Дани Алвеш. Ако питаме Марсело, съм сигурен,че неговата версия ще е различна, но в крайна сметка истината винаги е по-средата. Също така, аз не мога да разбера две неща. Първо-защо някои фенове на Барселона обръщат по-голямо внимание на това дали имало или нямало дузпа за Реал Мадрид, отколкото на факта,че снощи станаха за трети пореден път шампиони на Испания. Напълно заслужено и справедливо(поне според мен ) ;) . Второто нещо,което не мога да разбера - какъв е този ентусиазъм и еуфория от някои фенове на Реал Мадрид(не говоря конкретно за форума на Гонг), едва ли не се радват,че сме взели ШЛ. Да, добър мач изиграхме, доволен съм от старанието с което играха почти всички футболисти на Реал Мадрид(нещо невиждано в последните дербита), но в крайна сметка нито сме победили, нито станахме шампиони на Испания. Все пак, се надявам да се преборим поне за един от двата останали трофея, естествено най-добре ще бъде да вземем и двата,но при положение,че трябва да играем срещу Барселона, мисията си е доста трудна 8-)

Мадридист както казах рефера не ми се коментира а това за Марсело го прочетох сутринта и просто исках да го спомена. Дали е вярно или не нз все пак Марсело не се е произнесъл ... а и честно да ти кажа не ми и пука дали го е казал или не защото дузпата я дадоха и Роналдо я вкара, вече не може да се промени :)
FIFA 100

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 17 апр 2011 18:04

verdi138 написа:
enguerino написа: Ясновидец не , просто човек който чете това което се пише в пресата и това което са казали играчите ;)

Зидан като удари глава на оня олигофрен Матераци знаеш ли, колко неща писаха вестниците на другия ден? Имаше поне десет различни цитата... та и твоята работа сега. Ти лично вярваш ли си, че някой от Реал би казал подобно нещо на играч от Барса и обратно, още повече минута след случилото се... :o

Виж ми предишното мнение. Единственото което мога да добавя е че и 2та са бразилци и се познават от национала.
FIFA 100

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 17 апр 2011 18:05

Madridist написа:

Марсело Виейра (7,5): Бразилецът се справи в защита, не допусна много опасни пробиви в своята зона. В атака блесна със суперпас към Кристиано, но нищо повече.

Мадритист,Марсело спечели дузпата.

Иначе си прав за еуфорията че е неоснователно голяма във много от феновете на Реал Мадрид.Това си мисля че се дължи на два фактора:
1) Преди мача всеки говореше за това как Барселона ще излезне и ще смачка Реал Мадрид а на мача това не си пролича и е нормално за всички тия които са били силно подразнени от това суперфаворитизиране на отбора на Барселона да се зарадват след като Барселона с нищо не беше по добър отбор от Реал вчера.
2) Това че Реал остана с 10 човека и след това не само че не беше по слаб а на против,в някой моменти самчкваше футболистите на Барселона с преса и тичане.

Аз съм много доволен от Реал вчера,но все пак осъзнавам че мача вчера не беше от голямо значение.И все пак.В спорта психологическото предимство е един от най-важните компоненти за успех.Според мен вчера Реал взеха малко повече проценти в психологически план от колкото както процентите бяха разпределени преди мача,което не малко.
При мен еуфорията би се появила ако отстраним Барселона за ШЛ,а си мисля че това хич не е невъзможно. Но до тогава има мачове,кой знае кой ще се контузи и т.н
Последна промяна от sl321 на 17 апр 2011 18:10, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 апр 2011 18:09

sl321 тези оценки и анализи не са мои, а са от спорталци. Може, човекът,който е писал статията да не е гледал докрай мача :mrgreen:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 17 апр 2011 18:16

Madridist написа:sl321 тези оценки и анализи не са мои, а са от спорталци. Може, човек,който е писал статията да не е гледал докрай мача :mrgreen:

Аха ,ясно.
Мадритист,ти какво ще кажеш?Не ти ли прави впечатление че Барселона са излезнали от реалността.
Всеки който ги побутне или въобще докосне трябва да му бъде дадена 6 месечна условна присъда( това преувеличение го правя защото с тяхното постоянно жестикулиране и преиграване много ме дразнят),и обратното ,за тях е нормално да си ритат съперниците като магарета и те простестират че не трябва да им се дава даже нарушение да не говорим за картони .

Това ми мнение не е продиктувано само от вчерашния мач,а на база целия сезон.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 17 апр 2011 18:31

Еминем написаното от теб е напълно вярно сългасен съм на 100% ,но не може да отречеш, че мотивацията на Барса не бе на ниво...освен това да не забравяме, че мача бе на Бернабеу ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Реал Мадрид”