Madridist написа:
Aко някой я намери в по-голям размер, моля да даде линк, СТРАХОТНА СНИМКА Е!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Madridist написа:
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
verdi138 написа:Madridist написа: Второто нещо,което не мога да разбера - какъв е този ентусиазъм и еуфория от някои фенове на Реал Мадрид(не говоря конкретно за форума на Гонг), едва ли не се радват,че сме взели ШЛ.
Ентусиазмът е продиктуван от направеното от Моу, той за сетен път доказа, че е класа над Пепове, Сърове и т.н. За шест месеца от 11 нешлифовани камъка направи пръстен с диаманти. И снощи в един безсмислен мач само загатна на калитковците от Барса, че за поредена година ще се задоволят само с испански и то най-вероятно частичен успех. Това беше предупреждението, и явно каталунчовците добре го разбраха, щом и единствената им звезда Меси почна да се прави на палячо! Това е. Настъпва бяла хегемония и нищо чудно да се повтори много скоро оня резултат от Реал - Барса 11:1
Madridist написа:
"Калитковците от Барселона" са най-силния отбор в света през последните три години.
sl321 написа:Барселона нападателно ли играха? Вие на тая кълка лежете,че Барселона не са си давали зор.И каква е тая извратена логика че ако не пресираш съперника в неговото поле значи не си се справил добре>
Вие феновете на Барселона както и футболистите и цялата фубтолна общественост която подкрепя Барса,наистина сте излезли от реалността.Значи ако някой играе така както не е угодно на ваш'те въшки и той задължително се е изложил и разочаровал.
Ами нали винаги играете атакуващо ,вчера що си подавахте топката цял мач зад центъра, по ширина на терена?Са Реал са били виновни че не са дръпнали защитата по на пред.Аз много исках Барселона да напада както обикновенно,защото се видя че Реал на контра е много добър.Та Барселона много разочарова вчера,токлкова са по добри от Реал,винаги играят със смазваща атака,вчера нещо страх ли ги беше не знам.Само зад центъра си подаваха.
А това че Барселона ( целия отбор) са толкова гнусни симулатни и такива ревльовци не ми се говори.И като не се разви резултата както искаха,скромните възпитани барселонци се държах като гамени.Пффф....
Madridist написа:enguerino това,какво е казал Марсело на Дани Алвеш е според ... Дани Алвеш. Ако питаме Марсело, съм сигурен,че неговата версия ще е различна, но в крайна сметка истината винаги е по-средата. Също така, аз не мога да разбера две неща. Първо-защо някои фенове на Барселона обръщат по-голямо внимание на това дали имало или нямало дузпа за Реал Мадрид, отколкото на факта,че снощи станаха за трети пореден път шампиони на Испания. Напълно заслужено и справедливо(поне според мен ). Второто нещо,което не мога да разбера - какъв е този ентусиазъм и еуфория от някои фенове на Реал Мадрид(не говоря конкретно за форума на Гонг), едва ли не се радват,че сме взели ШЛ. Да, добър мач изиграхме, доволен съм от старанието с което играха почти всички футболисти на Реал Мадрид(нещо невиждано в последните дербита), но в крайна сметка нито сме победили, нито станахме шампиони на Испания. Все пак, се надявам да се преборим поне за един от двата останали трофея, естествено най-добре ще бъде да вземем и двата,но при положение,че трябва да играем срещу Барселона, мисията си е доста трудна
verdi138 написа:enguerino написа: Ясновидец не , просто човек който чете това което се пише в пресата и това което са казали играчите
Зидан като удари глава на оня олигофрен Матераци знаеш ли, колко неща писаха вестниците на другия ден? Имаше поне десет различни цитата... та и твоята работа сега. Ти лично вярваш ли си, че някой от Реал би казал подобно нещо на играч от Барса и обратно, още повече минута след случилото се...
Madridist написа:
Марсело Виейра (7,5): Бразилецът се справи в защита, не допусна много опасни пробиви в своята зона. В атака блесна със суперпас към Кристиано, но нищо повече.
Madridist написа:sl321 тези оценки и анализи не са мои, а са от спорталци. Може, човек,който е писал статията да не е гледал докрай мача
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта