Реал Мадрид - Барселона - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tedy_Genchev
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Барселона - 1:1 FT

Мнениеот Tedy_Genchev » 17 апр 2011 12:42

TheBest007 написа:Аз пък се хилих на ето това: "Ди Мария се римува с лакомия" :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

И аз така.От къде им дойде на акъла :lol: :lol: :lol: :lol:
Китай е болнав спящ тигър. Но когато се събуди, светът ще затрепери. — прозрение изказано през 1803 г.-Наполеон Бонапарт
LOVE REAL MADRID CLUB DE FUTBOL <3!

Потребителски аватар
verdi138
Контакти:

Мнениеот verdi138 » 17 апр 2011 12:46

JohnnieWalker написа: Равенството не е загуба май :?

Загубите за Барса тепърва започват. Това беше протоколен мач, май единствения, който не вярва, че Барса взеха шампионата е чичо Пеп, а? При 6 оставащи мача и 8 точки разлика, малко трудно ми е да повярвам, че отбор дето досега има 2 загуби от 30 мача, ще допусне 3 загуби в оставащите 6 кръга. Тия неща и на Специалния са ясни, трябваше репетиция, генерална, преди да изхвърли Барса от ШЛ. Ето тогава ще видите, какво е загуба и как боли. Миналата година ви направи смешни с Интер. Тази година ще ви доубие с най-големия тим на всички времена! :lol:

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 17 апр 2011 14:06

Според мен Барса не игра на върха на възможностите си защото знаеха че и хикса ги устройва. Мен ме разочарова Реал, на Бернабеу да излезнеш да се защитаваш не казвам да тръгнеш да се надиграваш но ако дръпнеш защитната 4ка 10-15 метра напред и правиш преса още в полето на Барса е друго. Чета че Моу направил гениални тактически решения :? да пусне Пепе (защитник) като опорен халф, да извади Алонсо единствения свестен халф когато губи... ама щом феновете на Реал ги устройва.

Иначе Реал имаха положения от статични ситуации, най-вече корнери и някой пресилени фалове на Роналдо. Сигурен съм че в сряда Барса ще играят много по-агресивно и се надявам тревата на Местая да е окосена и мокра а не като снощи :)

За съдията не ми се говори защото беше много слаб, само 2 неща ще спомена. Марсело е казал на Алвеш след нарушението за дуспата цитирам "Трябваше да падна" и това че Пепе остана без картон е показателно за рефера.

П.п. Стана ми смешно когато Пепе (знаем че не е добре на 2я етаж) отиде при Меси след като изрита топката в публиката и го пита "Ти да не си луд" :lol:
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 17 апр 2011 14:08

verdi138 написа:Предчувствам, че в следващите 3-4 години футбола ще бъде тотално доминиран от Реал, както някога го правеше Аякс. Жалко за Барса, че не успяха да реализират потенциала си (а може би толкова са можа ли) да добавят поне още една ШЛ към твърде скромния си актив. Явно около този отбор се говори прекалено много, по подобие на МЮ, но истината е много различна.

Май си имаме нова врачка във форума, дано след 2 седмици пак си тук
FIFA 100

Потребителски аватар
verdi138
Контакти:

Мнениеот verdi138 » 17 апр 2011 14:14

enguerino написа:Марсело е казал на Алвеш след нарушението за дуспата цитирам "Трябваше да падна"

Врачка незнам, но ясновидец определено си имаме :lol:
А аз и след две седмици ще бъда тук, както съм вече почти от откриването на форума ;) Нищо, че отскоро си позволявам да пиша.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 17 апр 2011 14:17

Ах, какъв мач... според мен Реал заслужаваха ппобедата, защото имаха по-чисти положения, но всичко е свършило сега чакаме другия мач, който е много по-важен от този. Меси си заслужаваше картона, но му го спестиха - жалко. Дузпа за Барса нямаше... Вия тръгна да си я проси, ако беше се пуснал срещу Касияс тогава, щеше да бъде 100%. Албиол е най-големия олигофрен и се надявам, ама искренно да си счупи някой крак и да не помирише терен с години (поне, докато се махне от Реал Мадрид). Роналдо игра този път добре срещу Барса... на мен ми хареса. Пепе беше, като Торбалан за играчите на Барса... Много ги беше страх от него :lol: . Дузпата за Реал можеше и да не се даде, можеше и да се даде... съдията остана верен на себе си и отсъди поредната дузпа... Та до Сряда ... там ще е интересно, защото залога е голям и за двата отбора, а в ШЛ вече става въпрос на живот и смърт :twisted: :lol:
Последна промяна от UNBEATABLE на 17 апр 2011 14:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 17 апр 2011 14:18

verdi138 написа:
enguerino написа:Марсело е казал на Алвеш след нарушението за дуспата цитирам "Трябваше да падна"

Врачка незнам, но ясновидец определено си имаме :lol:
А аз и след две седмици ще бъда тук, както съм вече почти от откриването на форума ;) Нищо, че отскоро си позволявам да пиша.

Ясновидец не , просто човек който чете това което се пише в пресата и това което са казали играчите ;)
FIFA 100

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 17 апр 2011 14:54

enguerino написа:Според мен Барса не игра на върха на възможностите си защото знаеха че и хикса ги устройва. Мен ме разочарова Реал, на Бернабеу да излезнеш да се защитаваш не казвам да тръгнеш да се надиграваш но ако дръпнеш защитната 4ка 10-15 метра напред и правиш преса още в полето на Барса е друго. Чета че Моу направил гениални тактически решения :? да пусне Пепе (защитник) като опорен халф, да извади Алонсо единствения свестен халф когато губи... ама щом феновете на Реал ги устройва.

Иначе Реал имаха положения от статични ситуации, най-вече корнери и някой пресилени фалове на Роналдо. Сигурен съм че в сряда Барса ще играят много по-агресивно и се надявам тревата на Местая да е окосена и мокра а не като снощи :)

За съдията не ми се говори защото беше много слаб, само 2 неща ще спомена. Марсело е казал на Алвеш след нарушението за дуспата цитирам "Трябваше да падна" и това че Пепе остана без картон е показателно за рефера.

П.п. Стана ми смешно когато Пепе (знаем че не е добре на 2я етаж) отиде при Меси след като изрита топката в публиката и го пита "Ти да не си луд" :lol:

Барселона нападателно ли играха? Вие на тая кълка лежете,че Барселона не са си давали зор.И каква е тая извратена логика че ако не пресираш съперника в неговото поле значи не си се справил добре>
Вие феновете на Барселона както и футболистите и цялата фубтолна общественост която подкрепя Барса,наистина сте излезли от реалността.Значи ако някой играе така както не е угодно на ваш'те въшки и той задължително се е изложил и разочаровал.
Ами нали винаги играете атакуващо ,вчера що си подавахте топката цял мач зад центъра, по ширина на терена?Са Реал са били виновни че не са дръпнали защитата по на пред.Аз много исках Барселона да напада както обикновенно,защото се видя че Реал на контра е много добър.Та Барселона много разочарова вчера,токлкова са по добри от Реал,винаги играят със смазваща атака,вчера нещо страх ли ги беше не знам.Само зад центъра си подаваха.

А това че Барселона ( целия отбор) са толкова гнусни симулатни и такива ревльовци не ми се говори.И като не се разви резултата както искаха,скромните възпитани барселонци се държах като гамени.Пффф....
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 17 апр 2011 15:05

verdi138 написа:
JohnnieWalker написа: Равенството не е загуба май :?

Загубите за Барса тепърва започват. Това беше протоколен мач, май единствения, който не вярва, че Барса взеха шампионата е чичо Пеп, а? При 6 оставащи мача и 8 точки разлика, малко трудно ми е да повярвам, че отбор дето досега има 2 загуби от 30 мача, ще допусне 3 загуби в оставащите 6 кръга. Тия неща и на Специалния са ясни, трябваше репетиция, генерална, преди да изхвърли Барса от ШЛ. Ето тогава ще видите, какво е загуба и как боли. Миналата година ви направи смешни с един абсолютно посредствен отбор - Интер. Тази година ще ви доубие с най-големия тим на всички времена! :lol:

А не мислиш ли, че точно защото мача бе протоколен Барса не уби Реал след червения картон, а вместо това се прибра и пестеше сили :?

Иначе тактиката на Моуриньо в началото беше железна - първо Бензема рита халфа на Барса, след което Пепе го прегазва :lol:

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 17 апр 2011 15:07

UNBEATABLE написа:Ах, какъв мач... според мен Реал заслужаваха ппобедата, защото имаха по-чисти положения, но всичко е свършило сега чакаме другия мач, който е много по-важен от този. Меси си заслужаваше картона, но му го спестиха - жалко. Дузпа за Барса нямаше... Вия тръгна да си я проси, ако беше се пуснал срещу Касияс тогава, щеше да бъде 100%. Албиол е най-големия олигофрен и се надявам, ама искренно да си счупи някой крак и да не помирише терен с години (поне, докато се махне от Реал Мадрид). Роналдо игра този път добре срещу Барса... на мен ми хареса. Пепе беше, като Торбалан за играчите на Барса... Много ги беше страх от него :lol: . Дузпата за Реал можеше и да не се даде, можеше и да се даде... съдията остана верен на себе си и отсъди поредната дузпа... Та до Сряда ... там ще е интересно, защото залога е голям и за двата отбора, а в ШЛ вече става въпрос на живот и смърт :twisted: :lol:

Защитника на Реал първо игра с ръка, а после събори Вия - така че си избери ;) Плюс това имаше дузпа първото полувреме срещу Вия, когато Касияс го спъна :)

Върни се в “Реал Мадрид”