TheBest007 написа:Аз пък се хилих на ето това: "Ди Мария се римува с лакомия"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз така.От къде им дойде на акъла

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
TheBest007 написа:Аз пък се хилих на ето това: "Ди Мария се римува с лакомия"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JohnnieWalker написа: Равенството не е загуба май
verdi138 написа:Предчувствам, че в следващите 3-4 години футбола ще бъде тотално доминиран от Реал, както някога го правеше Аякс. Жалко за Барса, че не успяха да реализират потенциала си (а може би толкова са можа ли) да добавят поне още една ШЛ към твърде скромния си актив. Явно около този отбор се говори прекалено много, по подобие на МЮ, но истината е много различна.
enguerino написа:Марсело е казал на Алвеш след нарушението за дуспата цитирам "Трябваше да падна"
verdi138 написа:enguerino написа:Марсело е казал на Алвеш след нарушението за дуспата цитирам "Трябваше да падна"
Врачка незнам, но ясновидец определено си имаме![]()
А аз и след две седмици ще бъда тук, както съм вече почти от откриването на форумаНищо, че отскоро си позволявам да пиша.
enguerino написа:Според мен Барса не игра на върха на възможностите си защото знаеха че и хикса ги устройва. Мен ме разочарова Реал, на Бернабеу да излезнеш да се защитаваш не казвам да тръгнеш да се надиграваш но ако дръпнеш защитната 4ка 10-15 метра напред и правиш преса още в полето на Барса е друго. Чета че Моу направил гениални тактически решенияда пусне Пепе (защитник) като опорен халф, да извади Алонсо единствения свестен халф когато губи... ама щом феновете на Реал ги устройва.
Иначе Реал имаха положения от статични ситуации, най-вече корнери и някой пресилени фалове на Роналдо. Сигурен съм че в сряда Барса ще играят много по-агресивно и се надявам тревата на Местая да е окосена и мокра а не като снощи![]()
За съдията не ми се говори защото беше много слаб, само 2 неща ще спомена. Марсело е казал на Алвеш след нарушението за дуспата цитирам "Трябваше да падна" и това че Пепе остана без картон е показателно за рефера.
П.п. Стана ми смешно когато Пепе (знаем че не е добре на 2я етаж) отиде при Меси след като изрита топката в публиката и го пита "Ти да не си луд"
verdi138 написа:JohnnieWalker написа: Равенството не е загуба май
Загубите за Барса тепърва започват. Това беше протоколен мач, май единствения, който не вярва, че Барса взеха шампионата е чичо Пеп, а? При 6 оставащи мача и 8 точки разлика, малко трудно ми е да повярвам, че отбор дето досега има 2 загуби от 30 мача, ще допусне 3 загуби в оставащите 6 кръга. Тия неща и на Специалния са ясни, трябваше репетиция, генерална, преди да изхвърли Барса от ШЛ. Ето тогава ще видите, какво е загуба и как боли. Миналата година ви направи смешни с един абсолютно посредствен отбор - Интер. Тази година ще ви доубие с най-големия тим на всички времена!
UNBEATABLE написа:Ах, какъв мач... според мен Реал заслужаваха ппобедата, защото имаха по-чисти положения, но всичко е свършило сега чакаме другия мач, който е много по-важен от този. Меси си заслужаваше картона, но му го спестиха - жалко. Дузпа за Барса нямаше... Вия тръгна да си я проси, ако беше се пуснал срещу Касияс тогава, щеше да бъде 100%. Албиол е най-големия олигофрен и се надявам, ама искренно да си счупи някой крак и да не помирише терен с години (поне, докато се махне от Реал Мадрид). Роналдо игра този път добре срещу Барса... на мен ми хареса. Пепе беше, като Торбалан за играчите на Барса... Много ги беше страх от него. Дузпата за Реал можеше и да не се даде, можеше и да се даде... съдията остана верен на себе си и отсъди поредната дузпа... Та до Сряда ... там ще е интересно, защото залога е голям и за двата отбора, а в ШЛ вече става въпрос на живот и смърт
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост