Eminem написа:Е то срещу вас някога имало ли е дузпа ?
Когато има нарушение в нак.поле, и никой от играчите на Барса не играе с топката преди това.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Eminem написа:Е то срещу вас някога имало ли е дузпа ?
Molotov написа:Tommi написа:Имате сили да ги отстраните в ШЛ, но да знаете, че това ще е само за престиж - Юнайтед ще ви види сметката.
Повярвай ми, дали Реал, или Барса, Манчестър нямат грам шанс, не си вдигай надеждите ...
Tommi написа:Molotov написа:Tommi написа:Имате сили да ги отстраните в ШЛ, но да знаете, че това ще е само за престиж - Юнайтед ще ви види сметката.
Повярвай ми, дали Реал, или Барса, Манчестър нямат грам шанс, не си вдигай надеждите ...
Ще видиш, че Юнайтед ще бие който и да е от двата отбора.Старият все още е лисица
Tommi написа:Molotov написа:Tommi написа:Имате сили да ги отстраните в ШЛ, но да знаете, че това ще е само за престиж - Юнайтед ще ви види сметката.
Ще видиш, че Юнайтед ще бие който и да е от двата отбора.Старият все още е лисица
Molotov написа:
Аз Фъргюсън много го уважавам, но не всичко зависи от него ... според мен в момента Юнайтед са в дупка , а няма кой да ги измъкне, докато Реал и Барса са в подем ... но ще видимЕдно искам , дано стане - съдиите в ШЛ да не правят глупости.
Батстанчо написа:Защо отписвате Шалке срещу Юнайтед.С тази халфова линия, Ингилизите ше пръднат срещу Раул и компания.Аз си мисля, че финала е Реал-Шалке!От тва по-интересно здраве му кажи!Раул срещу Реал!!!![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта