Blue_Girl написа:Знам, че Тотнъм имат минимален шанс, за да отстранят Реал, но ще бъда за тях!
Дано да си им на късмет, но твойте отбори напоследък не бият много често и започвам още повече да се тревожа за Тотнъм.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Blue_Girl написа:Знам, че Тотнъм имат минимален шанс, за да отстранят Реал, но ще бъда за тях!
vladovichev написа:На "Уайт Харт" не е въобще лесно
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
delije_sever написа:Mourinio написа:Напратив с такива си коментари, намеквате, че Реал М вече е на 1/2 финал, от една моя прогноза, че Тотнъм ще продължи, цял дебат стана, какво трябваше да кажа, че Реал М ще ги разгроми ли, приемете че има един човек, който смята, че Тотнъм ще продължи, дали ще стане реалност обаче не знам и както споменах ако всичките ми прогнози ставаха реалност, досега да съм купил някой футболен клуб със спечелените пари от залози на мачове![]()
Виж сега, ако беше написал,че се надяваш или прогнозираш,че Тотнъм ще продължи е едно. Но да влезнеш във форума на Реал Мадрид и да напишеш коментар,че на Тотнъм ще му бъде много трудно на полуфинала срещу Барселона си е меко казано проява на неуважение. Все едно Тотнъм имат протоколни мачове на 1/4 финала, ще играят срещу някой дебютант и ще си пазят най-добрите футболисти за Барселона. И отсега да запазват хотел в Каталуния. Тотнъм си имат шансове да продължат, но истината е,че те са толкова колкото бяха на Арсенал преди мачовете с Барселона.
sl321 написа:Разбрахме че си за Тотнъм.Дано отбора за който си ти на не продължи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта