Реал Мадрид - Олимпик Лион 3:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал Мадрид - Олимпик Лион 16.03, 21:45
Честито на феновете на Реал Мадрид ! Все пак : Един е Жозе..... Успех на жребия. 

-
- Контакти:
techobg80 написа:Честито на феновете на Реал Мадрид ! Все пак : Един е Жозе..... Успех на жребия.
Един е Гуардиола

ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ
- paceto
- Контакти:
South_Tribune написа:techobg80 написа:Честито на феновете на Реал Мадрид ! Все пак : Един е Жозе..... Успех на жребия.
Един е Гуардиола
Добър треньор е, но ще го призная напълно за такъв когато води друг отбор и направи нещо подобно като с Барселона.
Лесно е да бъдеш треньор на Барселона с такива налични футболисти каквито има там

- UNBEATABLE
- Контакти:
Е, какво да кажа - невероятен мач!
Още в първите минути имахме страхотни шансове за гол, но Лорис направи няколко уникални докосвания. За мен това беше техния играч на мача, ако не бяха тия магически неща, които правеше поне 6 гола не им мърдаха. Марсело беше невероятен през целия мач. Защитата беше бетон хареса ми много. Сан Икер направи няколко страхотни намеси и доказа, че е най-добрия вратар в света. Йозил също направи брилянтен мач, Ди Мария и той дори се оприличи с гол. Кедира и Алонсо бяха на ниво днес дори от Алонсо, ако не се лъжа тръгна единия гол. Роналдо направи няколко пропуска, ноо това ще е, докато се възстанови просто трябва да чакаме... Бензема - хм, ето мога да го поздравя, че отбеляза във такъв мач и то втория така важен за нас гол. Резервите се включиха добре, особено Гранеро... харесаха ми някой негови отигравания. Адебайор и той поигра добре, но може повече. Е, какво да ви кажа - умирам си от кеф тук... ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАДРИДИСТИ!!!! ХАЛА МАДРИД!!!!
Още в първите минути имахме страхотни шансове за гол, но Лорис направи няколко уникални докосвания. За мен това беше техния играч на мача, ако не бяха тия магически неща, които правеше поне 6 гола не им мърдаха. Марсело беше невероятен през целия мач. Защитата беше бетон хареса ми много. Сан Икер направи няколко страхотни намеси и доказа, че е най-добрия вратар в света. Йозил също направи брилянтен мач, Ди Мария и той дори се оприличи с гол. Кедира и Алонсо бяха на ниво днес дори от Алонсо, ако не се лъжа тръгна единия гол. Роналдо направи няколко пропуска, ноо това ще е, докато се възстанови просто трябва да чакаме... Бензема - хм, ето мога да го поздравя, че отбеляза във такъв мач и то втория така важен за нас гол. Резервите се включиха добре, особено Гранеро... харесаха ми някой негови отигравания. Адебайор и той поигра добре, но може повече. Е, какво да ви кажа - умирам си от кеф тук... ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАДРИДИСТИ!!!! ХАЛА МАДРИД!!!!
Честита победа на всички.Заслужена продължаваме напред от много време.Лека от мен
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
Re: Реал Мадрид - Олимпик Лион 3:0 (FT)
Честито време ви беше
Сега нека традицията продължи и ви се падне Интер 

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
- UNBEATABLE
- Контакти:
Аз честно си признавам, че искам Интер или Юнайтед...
- Авалокитешвара
- Контакти:
Нормално. Нито за момент не съм се съмнявал в победата на Реал сега, като се почне от изтеглянето на жребия. Лион трудно ще повтори класирането си от миналата година. Просто съставът им не е това, което беше преди години. Миналата година просто Жозе не беше в Реал и това даде шансове на французите. В общи линии в жребия за осминафиналите въпросът беше кой ще изтегли късата клечка и ще налети на европейския шампион. Е, Байерн бяха "големите късметлии". От останалите отбори само донякъде Арсенал и Милан изглеждаха по-лошо и то не чак толкова. Така че Реал се класира още с тегленето на жребия.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
1/4 финалите:
Реал Мадрид - Барселона
Манчестър Юн - Челси
Интер- Тотнъм
Шалке 04 - Шахтьор
ФИНАЛ: ИНТЕР - БАРСЕЛОНА, УЕМБЛИ
Реал Мадрид - Барселона
Манчестър Юн - Челси
Интер- Тотнъм
Шалке 04 - Шахтьор
ФИНАЛ: ИНТЕР - БАРСЕЛОНА, УЕМБЛИ
UNBEATABLE написа:Аз честно си признавам, че искам Интер или Юнайтед...
Челси и си стискаме ръцете?

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]