Реал Мадрид - Еркулес 2:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

GNRforever

Re: Реал Мадрид - Еркулес 2:0 (FT)

Мнениеот GNRforever » 13 мар 2011 21:43

Frankie Lampard написа:Много пораженческо мислене. Като почнете да падате сменяте отбора...

Аз като говорех за глорихънтърство, пищяхте като ощипани девойки. Ето, че отново съм бил прав.

Ако визираш мен,аз съм видял повече провали ,но отбора го не сменям просто си критикувам,защото ме изнервя това отбора да е с най-големите звезди ,а да не печели големи мачове и титли и да е обект на подигравки със всяка изминала година все повече :x :x :x но няма да го сменям :mrgreen:квото ще става,става свикнахме вече,дори и да отпаднем ще ни е гадно и болно и след това чакаме другата година с нови надежди и така..........
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 14 мар 2011 16:30

След загубените точки на Барса вчера още повече се ядосах на онзи пропуск на Бензема... просто нямам думи.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 14 мар 2011 20:28

Ужааааааааааааааааааааааааааааааааааааас!
Момък спри се бе.Иди да се оплакваш на друго място.Стига си ревал като никарагуаснко сираче!Били сме за смях ала-бала.Ето имаш предложения-смени отбора.Аз разбирам някой път да се критикува,ама това след всеки неуспешен мач да се псува "любимия отбор" и веднага след това да се започва "най-великите сме" :) :) ;) :( :o :shock: :? :evil: :oops: .......за мен са ненормални човешки реакции.( и все пак според мен ).На мен лично ми идва в повече.
След мача с Лион сме щели да си говорим ако отпаднем.Ами ако не отпаднем?Тогава какво ще си говорим?Ами ако вземем пък че минем и 1/4 финал.1/2 финал? Тогава какво?
Според мен един фен ако не споделя загубата с отбора,няма право да се радва и на победата.
Как така ще ги псуваш същите тия които утре ако бият ще ги величаеш? Това е обидно за самия теб. Как може да има такива хора които се смятат за фенове на този отбор.
Според мен това че взимат милиони би ме дразнило ако ги гледам че се лигавят на терена.А то се вижда че не това е проблема.На против.В много от мачовете футболистите са пренавити и за това не се получават нещата.И все пак в природата има съвършен баланс и тия несполуки скоро ще се превърнат в успехи.Е в тоя моменткато се появиш тука във форума и вземеш ( след хиляди безмислени емотинки) да величаеш всичко що е Реал Мадрид, без да го пиша тогава( но от сега да си го знаеш), на ум ще те псувам с такива псувни каквито не си си помислял......привърженико на Реал Мадрид.Това човек като теб да се нарече фен на Реал Мадрид е огромен срам.СРАМ! :x

п.п Най-дразнещото за мен спрямо теб е ,че след всяко мнение оставяш впечатлението че те е яд че не си фен на Барселона,пъ в същото време се пишеш за голям фен на Реал.Това е много срамно и обидно според мен.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Реал Мадрид”