Олимпик Лион - Реал Мадрид - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Олимпик Лион - Реал Мадрид - 1:1 FT
Нищо фатално, на реванша ще ги смажем. Е иска ми се да бяхме се представили малко по-добре, но психически отбора е подложен на огромно напрежение предвид "историята на 1/8 финалите" то човек може да напише книга за последните шест участия на Реал в тази фаза на турнира. Но пък отбора е млад, треньора е перспективен, ще има още много мачове и много поводи за радост. Горе главите! 

- paceto
- Контакти:
Те може да са били в засада, но не са играли с топката, а човека който е вкара не беше в такава.
Гола си е редовен.
А и все пак това мач от ШЛ, не от шампионата и всяка грешка се наказва и носи големи последствия при вторият мач, така че аз лично не съм изненадан от играта като цяло, защото сме гости.
Точно затова цяла седмица говорех, че мача ще е равен и ако има победа ще е с 0:1 или 1:2 и за малко да го позная.
Гола си е редовен.
А и все пак това мач от ШЛ, не от шампионата и всяка грешка се наказва и носи големи последствия при вторият мач, така че аз лично не съм изненадан от играта като цяло, защото сме гости.
Точно затова цяла седмица говорех, че мача ще е равен и ако има победа ще е с 0:1 или 1:2 и за малко да го позная.
Паце, според мен толкова футболисти влият директно върху играта и тази ситуация е по-скоро засада,отколкото не. Както и да е, факт е ,че за първи път от толкова години измъкваме благоприятен резултат при гостуване в елиминациите на ШЛ. Аз лично съм доволен от мача, дано за реванша нямаме контузени футболисти и там вече с помощта на публиката съм сигурен,че ще продължим напред. А и се надявам, най-накрая да имаме поне мъничко късмет 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
И на мен ми хареса играта най вече, защото имаше сигурност в почти всяко отиграване ако не броим последните 5 минути, но това става при всички отбори когато получат гол в краят и очакват натиск на домакина, за да обърне мача.
Роналдо беше може би човека, който най много се бореше за всяка топка и този път гледаше да прави пасове от колкото да се пробва с далечни стрелби.
Ди Мария можеше да подаде на Бензема когато стана 1:1 но реши да стреля.
Мача го взехме до някъде тактически, така че не вярвам да има проблеми в Мадрид.
Очаквам 2:0 за Реал или нещо такова, но не трябва да им позволяваме да вкарват гол било първи или не - никакъв гол и ако може да ги отнесем с разлика ще е много добре, но се съмнявам
Сега има не лек мач с Депортиво като гости и трябва да се вземе на всяка цена.
Роналдо беше може би човека, който най много се бореше за всяка топка и този път гледаше да прави пасове от колкото да се пробва с далечни стрелби.
Мача го взехме до някъде тактически, така че не вярвам да има проблеми в Мадрид.
Очаквам 2:0 за Реал или нещо такова, но не трябва да им позволяваме да вкарват гол било първи или не - никакъв гол и ако може да ги отнесем с разлика ще е много добре, но се съмнявам

Сега има не лек мач с Депортиво като гости и трябва да се вземе на всяка цена.
expensive написа:Нищо фатално, на реванша ще ги смажем. Е иска ми се да бяхме се представили малко по-добре, но психически отбора е подложен на огромно напрежение предвид "историята на 1/8 финалите" то човек може да напише книга за последните шест участия на Реал в тази фаза на турнира. Но пък отбора е млад, треньора е перспективен, ще има още много мачове и много поводи за радост. Горе главите!
Недей да говориш предварително да няма после оправдания....Какво значи да смажеш,това вече не са случайни отбори на тази фаза....А и видяхме,че Лион може да стои доста равностойно срещу големи тимове като Реал....
Сигурно е така,тъй като не следя редовно мачове на Реал,но и тук залогът пак казвам е по-голям и на някои по-млади може да им се "вържат" краката....GNRforever написа:Martinho ако си гледал мачовете на Реал това е положението ,отборът играе много по бързо,комбинативно и остро на Бернабеу,Ди Мария и Озил там играят много по освободено и са по опастни ,като гост са по вдървени и това е положението,на Бернабеу показват повече качества
- paceto
- Контакти:
Ами то трябва да ги бием на реванша иначе да чакаме само на този хикс и гола на чужд терен няма как да стане 

paceto написа:
Роналдо на моменти ме изнерви... за мен днес португалецът не игра на предела на възможностите си... Върхът бе, когато започна с петички и всякакви други екстравагантни номера.... ефектно, но е ефикасно

Мадридист,свикнал съм от тебе да чувам само точни,обективни и напълно безпристрастни мнения...Тук обаче ми се струва,че малко преувеличавашMadridist написа:Това със сигурност не беше най-силният мач на Реал Мадрид,който съм гледал, но все си мисля,че повече заслужавахме победата. Слаб мач за Йозил, просто това момче срещу физически здрави съперници не показва истинските си възможности и го е страх да влиза в единоборства. Роналдо игра доста ефективно, но неефикасно. Бензема въпреки гола си, до края на мача не отигра правилно и една топка. Силен мач за Алосно. Лион не могат да се оплачат въобще от липса на късмет. Миналата година на реванша Игуаин на празна врата уцели гредата, днес само за 5 минути отново две греди за Реал. Една от тях да беше влезнала,мисля че всякакви въпросителни за реванша отпадаха. Също така,може напълно да са доволни и от съдийството. Само ще кажа няколко неща. Първо Ди Мария не знам днес къде е падал,но Бастош го настъпи с бутоните при спряла игра и това се наказва с директен червен картон. Второ, при удара на Роналдо от фаул,топката срещна ръката на Гуркуф,която беше вдигната до главата, т.е. е в неестествено състояние и по всички правила на тази игра се отсъжда дузпа. Също така, в момента на центрирането при гола, имаше поне трима футболисти на Лион в засада- [offtopic][/offtopic]. Да не говорим за някои други комични отсъждания на съдиите-през първото полувреме имаше три засади явни на Лион,но страничния не вдигна нито едната или пък ситуацията с Адебайор в наказателното,където се опитаха да му съблекат фланелката и накрая му свириха фал. Както и да е, мисля си,че на реванша няма да имаме проблеми,Лион трябва задължително да вкарат гол, а днес се видя,че освен след изключително груба грешка(както беше случая с Касийяс и изпуснатата топка) или някакви статични положения по друг начин не могат да създадат опасности пред нашата врата. Отличен турнирен резултат, твърдо вярвам в победата на "Бернабеу" и класирането напред. Хала Мадрид

Надявам се ме разбра,защото до сега съм те възприел за точен и пак казвам напълно реален фен

Честно казано от психологическа и спортно-техническа гледна точка, голяма разлика между 0:1 и 1:1 при гостуване в турнирни двубои за мен няма. Лион за да продължат напред ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да вкарат поне гол на Бернабеу. Огромен плюс е ,че Бастос пропуска реванша,който днес им беше един от най-силните играчи и като цяло е добър футболист. 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Martinho аз лично въобще не се оправдавам със съдийството. Мачът свърши,няма какво да се промени. Съдиите дори и да са сбъркали са го направили защото са хора. Не ги виня за нищо. Относно Ди Мария съм го писал над десет пъти във форума- много добър футболист, има качества,но тези негови симулации и търкаляния по терена ме дразнят адски много
.