Еспаньол - Реал Мадрид - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Re: Еспаньол - Реал Мадрид - 0:1 FT

Мнениеот RENAULT » 14 фев 2011 18:18

fcb_bg написа:След снощния мач, започвам наистина да се чудя колко е силно испанското първенство. Това, да изгонят един от най-добрите играчи на противника ти във 2-та мин., треньорът му да изкара офанзивен играч за сметка на третия вратар и ти да не се опиташ да го натиснеш за да търсиш победата, си е малко абсурдно. Какво повече от това му трябваше на Еспаньол?! И това е тим, който има претенции за ШЛ и се води един от най-силните домакини в лигата.

Не вини играча а вини играта.Като не ти харесва пускай си англиското и толкова
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
expensive
Контакти:

Мнениеот expensive » 14 фев 2011 18:29

fcb_bg написа:След снощния мач, започвам наистина да се чудя колко е силно испанското първенство. Това, да изгонят един от най-добрите играчи на противника ти във 2-та мин., треньорът му да изкара офанзивен играч за сметка на третия вратар и ти да не се опиташ да го натиснеш за да търсиш победата, си е малко абсурдно. Какво повече от това му трябваше на Еспаньол?! И това е тим, който има претенции за ШЛ и се води един от най-силните домакини в лигата.

Това, отборите в Ла Лига като бият Барса са силни, като падат от Реал са слаби и първенството за нищо не става. Те ти абсурда!
А и виж ни баланса срещу Еспаньол, не знам феновете на Барса на какво сте се надявали. Злобичката... Личи ви, човек. Като нямаш нещо хубаво да напишеш след снощният страхотен мач - по-добре пропусни веднъж!
Реал с 10 човека действително са по-опасни. Иначе можеше да подценят съперника, да се лигавят цяло първо полувреме (случва се)и да допуснат някой нелеп гол. Като останаха в нмамален състав се амбицираха и показаха някои невероятни неща.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 фев 2011 19:51

expensive написа:
fcb_bg написа: След снощния мач, започвам наистина да се чудя колко е силно испанското първенство. Това, да изгонят един от най-добрите играчи на противника ти във 2-та мин., треньорът му да изкара офанзивен играч за сметка на третия вратар и ти да не се опиташ да го натиснеш за да търсиш победата, си е малко абсурдно. Какво повече от това му трябваше на Еспаньол?! И това е тим, който има претенции за ШЛ и се води един от най-силните домакини в лигата.

Това, отборите в Ла Лига като бият Барса са силни, като падат от Реал са слаби и първенството за нищо не става. Те ти абсурда!
А и виж ни баланса срещу Еспаньол, не знам феновете на Барса на какво сте се надявали. Злобичката... Личи ви, човек. Като нямаш нещо хубаво да напишеш след снощният страхотен мач - по-добре пропусни веднъж!
Реал с 10 човека действително са по-опасни. Иначе можеше да подценят съперника, да се лигавят цяло първо полувреме (случва се)и да допуснат някой нелеп гол. Като останаха в нмамален състав се амбицираха и показаха някои невероятни неща.

Остави ги ти тия глупости за злобата. Говоря това, което видях - Еспаньол с човек повече не натискаха дори като им поведоха. Не зная, за почетна загуба ли се бореха, за какво ли... Да, надявах се на хикс или загуба на Реал. Нещо ненормално ли виждаш в това? Но, ако щеш ми вярвай, през второто полувреме ми писна и исках да им шибнете още 3-4, че такива отбори с такова бездушие това заслужават.
Друг път в спорове за ПШ и Примера аз няма да се обаждам. То да те е срам да да кажеш нещо, като гледаш такъв претендент за ШЛ. Все едно гледах Лион срещу Байерн - изгониха Робен рано и французите хич да не ги занимават да се възползват от численото преимущество. И съвсем заслужено си го получиха. Както и Еспаньол.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 14 фев 2011 21:34

Реал трябва да започне да играе така както вчера и когато е с 11.Тогава отбора ще е много,много опасен.Дано да ги виждам по често така.Еспаньол щяха да имат повече шанс ако бяхме с 11 според мен.Реал щеше да атакува,и щеше да остави много повече свободни пространства.Сега се затворихме и с такива бързи играчи логично победихме,като трябва да се отбележи че реалния резултат трябваше да е 0-3.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 14 фев 2011 22:08

Днес чета в официалния сайт една много емоционална статия свързана с Адан озаглавена- "Мечтите наистина се сбъдват". Истински мадридист до кости, много жалко за него,че кариерата му в отбора е съвпаднала с тази на Сан Икер. :cry:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 14 фев 2011 22:23

Много интересно интервю на Валдес за "Марка",в което вратарят на каталунците казва,че според него изгонването на Касийяс е несправедливо и пресилено, но все пак допълва,че ситуацията се развива изключително бързо и съдията няма много време за реакция 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 14 фев 2011 22:35

Madridist написа:Днес чета в официалния сайт една много емоционална статия свързана с Адан озаглавена- "Мечтите наистина се сбъдват". Истински мадридист до кости, много жалко за него,че кариерата му в отбора е съвпаднала с тази на Сан Икер. :cry:

Всичко е възможно.Касийяс няма да е вечен,и въпреки че Адан е на 23 години а не 18 има време и за него.Някой вратари изгряват малко по късно но за сметка на това оставят диря след себе си.В крайна сметка да не е малко да си резерва на Касийяс.И Адан ще има шанс за изява.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
expensive
Контакти:

Мнениеот expensive » 15 фев 2011 00:49

fcb_bg написа:Остави ги ти тия глупости за злобата. Говоря това, което видях - Еспаньол с човек повече не натискаха дори като им поведоха. Не зная, за почетна загуба ли се бореха, за какво ли... Да, надявах се на хикс или загуба на Реал. Нещо ненормално ли виждаш в това? Но, ако щеш ми вярвай, през второто полувреме ми писна и исках да им шибнете още 3-4, че такива отбори с такова бездушие това заслужават.
Друг път в спорове за ПШ и Примера аз няма да се обаждам. То да те е срам да да кажеш нещо, като гледаш такъв претендент за ШЛ. Все едно гледах Лион срещу Байерн - изгониха Робен рано и французите хич да не ги занимават да се възползват от численото преимущество. И съвсем заслужено си го получиха. Както и Еспаньол.

Не знам ти какво си видял? Но Реал играха сравнително прибрано в голяма част от мача, особено вторите 45мин. и на контри. С уникални извеждащи подавания от страна на Йозил ( когото смятам за голям играч), но чиято физическа форма малко изостава от стандартите на клуб като Реал Мадрид. Уморява се малко бързо и макар че преполовихме сезона, той все още не е годен за 90 мин. футбол с такъв интензитет. Както и да е...
Еспаньол не е отбор, който може да бъде обвинен в "бездушие", едва ли. Смятам, че това феновете на Барса го знаете най-добре.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 15 фев 2011 01:40

Вратарят на Реал Мадрид Икер Касияс заяви, че е бил изгонен неправилно в двубоя с Еспаньол.

Националът бе остранен след по-малко от 2 минути игра, заради нарушение извън наказателното поле срещу откъсващия се Кайехон. На повторенията обаче се видя, че между двамата имаше сякаш минимален контакт.

“Определено червеният ми картон бе спорен, но реферът отсъди така, затова трябва да приемем решението му. По-важното е, че отборът игра феноменално и постигна много ценна победа” коментира той.

На неговото място се появи младия Антонио Адан, който обаче се справи добре и бе похвален от мениджъра Жозе Моуриньо след двубоя. Самият футболист призна, че е останал силно изненадан от това, че трябва да излезе на терена.

“Видях, че Икер е изгонен, а след това реферът показа смяна, така че изведнъж се озовах в игра. Опитах се да изглеждам спокоен, но определено бях притеснен и развълнуван. Постепенно обаче се съсредоточих и всичко мина добре” каза той пред официалния сайт на клуба.

“Благодарен съм за хубавите думи на треньора и съм щастлив от дебюта си. Зная, че няма как да бъда титуляр, тъй като имаме най-добрия вратар в света, но трябва да бъда готов, когато е необходимо и да мога да помогна” добави още Адан.

Ето мнението на Касияс за ситуацията, както и думите на Адан след мача. Трябва да му признаем, че се справи добре
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 15 фев 2011 01:56

Еспаньол записа снощи трето поредно поражение - преди това паднаха от Виляреал и Алмерия,така че вчерашната им игра не е някакво изключение,а по-скоро, потвърждение,че този отбор в момента е в криза. Да не говорим,че вчера точно след изгонването на Касийяс, имаха две отлични възможности- особено едно воле(от линията на наказателното поле),което премина на една педя покрай гредата. Ако беше влезнало,никой не можеше да каже как щеще да свърши мача. ;)

Върни се в “Реал Мадрид”