Аз толкова тенденциозно съдийство отдавна не бях гледал.Щом спокоен човек,като мен изкараха от релси...

Три измислени засади на Йозил(при две от тях беше очи в очи срещу Палоп), не свирена дузпа за Реал Мадрид-Гранеро беше прегърнат с двете ръце и съборен в наказателното.Да не говорим за различния критерий,който показаха днес-онзи клоун Палоп бави сигурно шест пъти времето,изпълняваше по две минути аут, но не му вдигна картон, Йозил излиза малко по-бавно и съдията ще си счупи краката да го настигне на метър преди тъчлинията и да му вдигне картона. При втория жълт картон на Карвальо целия отбор на Севиля скочи срещу съдията, но никой не получи картон. Касийяс,който е капитан(и по правилник на капитана е позволено да говори със съдията), отива да му иска обяснение и веднага му вдига жълт картон. Надявам се, ръководството да обжалва голяма част от картоните,защото те не бяха за някакви груби нарушения,а са меко казано пресилени. Втори мач,ни шарят отбора с картони и виждате,че в един момент те се натрупват и оказват влияние. Също така,се надявам хора от испанската федерация,които отговарят за съдийството, да изгледат двубоя, и да вземат адекватно решение. А за мен,то е едно.Цялата съдийска тройка да им се отнемат правата, видно е,че тази професия не е за тях. Може да им дадат по една гега и да отиват на някоя поляна да пасат овце.