Отново Лион - Реал Мадрид на 1/8 финал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Отново Лион - Реал Мадрид на 1/8 финал

Мнениеот Madridist » 17 дек 2010 19:30

haha написа:Темата е за мач на Реал,а не за Ливърпул,не виждам защо ги намесваш.Аз изказах мнение по темата.Не виждам,защо Реал трябва да се считат за фаворити срещу отбор,който не са побеждавали.Гроздето е кисело,а колега?

Е как Реал ще се считат за фаворит. Реал Мадрид е отбор с три-четири участия в ШЛ,най-голямото му постижение в историята на евротурнирите е един полуфинал ,докато Лион са най-добрия отбор за 20 век във футбола, има 12 финала за КЕШ, от които 9 спечелени. Естествено,че Лион са абсолютен фаворит и всичко различно от две победи ще е изненада за всички специалисти. Хайде да гледаме реално на нещата. Лион естествено,че си има своите шансове да продължи,но за мен Реал Мадрид си е фаворит въпреки статистиката. Значи, в "Ел Класико", Реал Мадрид е с повече победи от Барселона,но това не пречеше според мнозина(в това число и аз) да определим каталунците за фаворит за победата по ред причини-по-добра моментна форма, по-сработен отбор. Дори да гледам моментната форма, няма как втория в Испания да го изкарам по-слаб от третия във Франция. Човекът,който казва, че Реал Мадрид са си същите от миналата година, бих го питал колко мача на Реал в ШЛ е гледал през сезона-видя ли двубоите срещу Милан и Аякс, а помни ли миналата година как играхме и колко завършихме срещу росонерите. За мен,шансовете са 65-35 в полза на Реал Мадрид. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 17 дек 2010 19:40

Докато се теглеше жребия бях в училище, но кой с wi-fi, кой по радиото следяхме... Относно късмета ни Лион, тази година съм със смесени чувства - от една страна непреодолим пазач на 1/4-финалите :oops: , от друга - с Моу започна нова ера в Реал и имаме силите да ги попилеем! ;)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 дек 2010 19:53

hajitsu написа:Докато се теглеше жребия бях в училище, но кой с wi-fi, кой по радиото следяхме... Относно късмета ни Лион, тази година съм със смесени чувства - от една страна непреодолим пазач на 1/4-финалите :oops: , от друга - с Моу започна нова ера в Реал и имаме силите да ги попилеем! ;)

Прав си, че Моу промени доста неща с отбора ви, хеле направи чудеса със защитата ви, но всички (не само ти) до момента правите една груба грешка в мненията си - говорите така сякаш мача е УТРЕ, а той е СЛЕД 2 месеца! ;) Водите се от моментата форма на двата отбора и правите заключения спрямо нея, като забравяте, че след 2 месеца нещата може да са коренно различно. Както каза фена на Лион дотогава най-добрите им играчи ще се възстановят от контузиите си и ще влязат във форма. Отделно каква е гаранцията, че някой ключов играч на Реал, че няма да се контузи? Ами ако е повече от един?! Само за момент си представете (без да ви го пожелавам), че точно за мачовете с Лион са контузени Касиас и CR! И какво ще правите без тях?

Ест същото важи и за Лион, както и за всеки отбор достигнал до 1/8 финалната фаза. Както казах по-рано днес, очаквам Реал трудно да се класират напред, но и аз възлагам тази си прогноза възоснова на МОМЕНТНАТА форма на двата отбора. Само че нямам никакви представа какво ще е състоянието и на двата отбора след 2 месеца, а за нещастие октопода Паул умря и не може да ни покаже кой ще е победител. :(
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 17 дек 2010 20:17

megan fox написа:
hajitsu написа:Докато се теглеше жребия бях в училище, но кой с wi-fi, кой по радиото следяхме... Относно късмета ни Лион, тази година съм със смесени чувства - от една страна непреодолим пазач на 1/4-финалите :oops: , от друга - с Моу започна нова ера в Реал и имаме силите да ги попилеем! ;)

Прав си, че Моу промени доста неща с отбора ви, хеле направи чудеса със защитата ви, но всички (не само ти) до момента правите една груба грешка в мненията си - говорите така сякаш мача е УТРЕ, а той е СЛЕД 2 месеца! ;) Водите се от моментата форма на двата отбора и правите заключения спрямо нея, като забравяте, че след 2 месеца нещата може да са коренно различно. Както каза фена на Лион дотогава най-добрите им играчи ще се възстановят от контузиите си и ще влязат във форма. Отделно каква е гаранцията, че някой ключов играч на Реал, че няма да се контузи? Ами ако е повече от един?! Само за момент си представете (без да ви го пожелавам), че точно за мачовете с Лион са контузени Касиас и CR! И какво ще правите без тях?

Ест същото важи и за Лион, както и за всеки отбор достигнал до 1/8 финалната фаза. Както казах по-рано днес, очаквам Реал трудно да се класират напред, но и аз възлагам тази си прогноза възоснова на МОМЕНТНАТА форма на двата отбора. Само че нямам никакви представа какво ще е състоянието и на двата отбора след 2 месеца, а за нещастие октопода Паул умря и не може да ни покаже кой ще е победител. :(

Беше убит и направен на супа :) :)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 дек 2010 21:20

megan fox написа:

Мегън,аз лично това за моментната форма го споменах, относно човека,който каза,че Реал Мадрид е на същото ниво от миналата година,а Лион са имали прогрес. Естествено,че това за текущата форма няма водещо значение. Лион знам,че в момента са трети, не съм им гледал нито един техен мач,както във Франция,така и за ШЛ и не мога да говоря за тях и да давам оценки. Мога да говоря единствено за Реал Мадрид,защото нямам пропуснат мач на отбора и знам много добре какъв беше отборът миналата година и какъв е сега. Няма никаква гаранция, кой ще е на линия от Реал Мадрид и Лион за мачовете през февруари, феновете на французите споменаха за възстановяването на Горкуф,аз пък бих напомнил,че за Реал ще е готов един футболист,който се казва Кака. За мен лично, на страната на Лион е статистиката, на страната на Реал Мадрид са името,традициите и славата в турнира. И двата отбора си имат своите шансове, по никакъв начин не отписвам или подценявам Лион(трябва да съм меко казано малоумен,за да го направя), доста сериозен отбор са, но все пак си мисля,че Реал Мадрид има повече опции за победа и продължаване напред 8-) .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 17 дек 2010 21:27

daniel875 написа:Не съм много съгласен с теб. Жуниньо беше голямата звезда, но не забравяй Купе, Крис, Касапа, Ревейер, Мамаду Диара, Нилмар, Гову, Есиен,Вилтор. Много бяха, неизброимо много силни играчи. През онази година никой не броеше след финала в Истанбул, че Милан ще отстрани Лион, но големият фаворит за трофея отпадна. И двата отбора от въпросната четвъртфинална двойка щяха да отстранят Барселона. Не забравяй отменения гол на Шевченко в реванша. Милан беше по - силният от двата отбора на полуфинала и повече заслужаваше да играе в Париж. Винаги победителите са били бутани към големия мач, но тогава беше просто възмутително как Роналдиньо и компания ги закараха на финала.
В момента Лион е много слаб отбор. Но може би е по - добре, че френското първенство стана така непредсказуемо, защото именно това беше в основата на големите успехи преди на тамошните отбори. Спомни си ПСЖ през 1996, финала за КНК година по - късно, през 1995 пък играха мачове с Милан на полуфинала за КЕШ, Нант през 1996 пролетта, Монако -две години по - късно.

Крис и Ревейер и сега играят, а националния вратар на Франция Уго Лорис си е класа, Касапа не беше нищо особено, не е бил никога звезда, а просто един фигурант в силен отбор, Диара е далеч под класата на Тулулан, Нилмар никога не е бил водещ играч в Лион , не му потръгна във френското първенство, вкара само два гола за 32 мача....Вилтор и Есиен бяха класа да, но сега на тяхно място е 20 годиншният супер талант Миралем Пянич и Мишел Бастош, които по нищо не им отстъпват, Жуниньо го няма, но в отбора беше привлечен Гуркюф, който почти сам направи Бордо шампион и определено ще играе важна роля в Лион, беше привлечен и голмайсторът на Лига 1 и Лил Джими Брианд, който замени Гову, в отбора също са Делгадо, Лисандро, Макун, Сисоко, Калстрьом, все класни играчи.Всичко друго мож да кажеш за Лион, но не и че слаб отбор, не може да кажеш слаб на отбор, който за последните 10 години има две втори места и осем първи във френското първенство, това говори и за постоянство....тоя сезон пак ще са шампиони, може да хванем бас ако искаш, започнаха лошо, но имаха 5 трайно контузени играчи и сега имат, последните мачове бият наред и в момента са на 2 точки от първия
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

haha

Мнениеот haha » 17 дек 2010 21:46

Madridist написа:...

Е,то е ясно,че Реал са фаворити,просто исках да отговоря по-остро на колегата.Обаче има нещо много интересно-има отбори,които са много силни,но играят трудно срещу определени съперници,дори те да са под нивото им.Такъв е случаят в този сблъсък.Така е и при Барса и Рубин (въпреки победата на каталунците в последния мач).Има и други подобни примери,в момента не мога да се сетя.
Попринцип,още през миналия сезон мислех,че ще отстраните Лион,но това не се случи.Сега сте по-силни,няма 2 мнения по този въпрос,но въпреки всичко е трудно да играеш срещу отбор,срещу който нямаш победа.Пак повтарям-франсетата не са по-силни от вас,но явно стилът им ви е неудобен по някакъв начин.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Мнениеот denis_93 » 17 дек 2010 21:52

Е миналата година си беше малшанс , проблема за нас беше че Лион срещу Реал бяха като Интер срещу Барса просто не се виждаше Реал как можеха да вкарат гол !

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 17 дек 2010 22:00

haha написа:
Madridist написа:...

Е,то е ясно,че Реал са фаворити,просто исках да отговоря по-остро на колегата.Обаче има нещо много интересно-има отбори,които са много силни,но играят трудно срещу определени съперници,дори те да са под нивото им.Такъв е случаят в този сблъсък.Така е и при Барса и Рубин (въпреки победата на каталунците в последния мач).Има и други подобни примери,в момента не мога да се сетя.
Попринцип,още през миналия сезон мислех,че ще отстраните Лион,но това не се случи.Сега сте по-силни,няма 2 мнения по този въпрос,но въпреки всичко е трудно да играеш срещу отбор,срещу който нямаш победа.Пак повтарям-франсетата не са по-силни от вас,но явно стилът им ви е неудобен по някакъв начин.

Чак по-силни паднаха от Барса с 1:0 миналата година, а сега с 5 :mrgreen: и пак се движеха на същата позиция 1-2 точки след Барса, на същото ниво са си, не са мръднали в развитиеото си
Последна промяна от Mourinio на 17 дек 2010 22:02, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
sackcho
Контакти:

Мнениеот sackcho » 17 дек 2010 22:01

Надявам се най-накрая да изиграем силен първи мач, в който да предрешим реванша, а не както досега да се осираме в 1-вия мач и после всички да чакаме чудото да се случи на Бернабеу :!:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Реал Мадрид”