haha написа:Темата е за мач на Реал,а не за Ливърпул,не виждам защо ги намесваш.Аз изказах мнение по темата.Не виждам,защо Реал трябва да се считат за фаворити срещу отбор,който не са побеждавали.Гроздето е кисело,а колега?
Е как Реал ще се считат за фаворит. Реал Мадрид е отбор с три-четири участия в ШЛ,най-голямото му постижение в историята на евротурнирите е един полуфинал ,докато Лион са най-добрия отбор за 20 век във футбола, има 12 финала за КЕШ, от които 9 спечелени. Естествено,че Лион са абсолютен фаворит и всичко различно от две победи ще е изненада за всички специалисти. Хайде да гледаме реално на нещата. Лион естествено,че си има своите шансове да продължи,но за мен Реал Мадрид си е фаворит въпреки статистиката. Значи, в "Ел Класико", Реал Мадрид е с повече победи от Барселона,но това не пречеше според мнозина(в това число и аз) да определим каталунците за фаворит за победата по ред причини-по-добра моментна форма, по-сработен отбор. Дори да гледам моментната форма, няма как втория в Испания да го изкарам по-слаб от третия във Франция. Човекът,който казва, че Реал Мадрид са си същите от миналата година, бих го питал колко мача на Реал в ШЛ е гледал през сезона-видя ли двубоите срещу Милан и Аякс, а помни ли миналата година как играхме и колко завършихме срещу росонерите. За мен,шансовете са 65-35 в полза на Реал Мадрид.