davo написа:Пичове, аз не съм съгласен с вас! И по точно тва че всички ви дразни това че той е арогантен и надменен... ! Еми и аз да биях най-добрия футболист на света и аз щах да съм такав... в никав случай нямаше да съм мишка (като меси)! Човека има качества развил ги е по най-добрия начин и ако не се фука с това с какво...????? Много ме дразни това че всички го плюят уж за това че е арогантен... нее.. правят го щото му завиждат... защото всеки иска да е милионер да играе в Реал Мадрид, да има най-яките коли, най-яките жени и тн.! Какато казахх и аз да бях на негово място и аз щях да се държа като НАЙ-ГОЛЕМИЯ! Да няма покритие и да се прави разбирам да ви дразни ма човека е най-добрия ( задно с меси ) в тоя спорт който го играят и гледат милиарди хора по цял свят!!!! Та така аз евала му правя ... за всичко... и съм 100% сиг че той се е лишил от мн повече от колкото всеки един от нас и се е трудил мн повече... защото за да станеш най-добрия не се иска само талант, а и мн инат, желание и страст!!!
Е той и Брад Пит има жени, пари, коли и е световно известен, но за него не казвам, че е нахален педера*т (ще ме прощавате за липсата на цензура), нали? Все има някаква причина, нали се сещаш