Кристияно Роналдо изравни рекорд на Ди Стефано

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Кристияно Роналдо изравни рекорд на Ди Стефано

Мнениеот daniel875 » 15 дек 2010 00:09

Madridist написа:Това няма нужда от коментиране. Английските таблоиди са нарицателно за търсене на сензации и жълтини. Да не говорим,че почти няма известна личност на Острова,която да не е водила дела срещу тях именно заради писането на откровенни лъжи и измислици ;)

То това е вярно, но все пак нека футболистите на островчето да се държат като мъже на терена, а не все да псуват като каруцари съдиите. Че по - големи каруцари от играчите на Манчестър Юнайтед, Стивън Джерард, Джейми Карагър няма. Това първенство е пълно с невъзпитани футболисти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 15 дек 2010 00:13

Рууни е класика в жанра :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 15 дек 2010 00:45

daniel875 написа:
Madridist написа:Това няма нужда от коментиране. Английските таблоиди са нарицателно за търсене на сензации и жълтини. Да не говорим,че почти няма известна личност на Острова,която да не е водила дела срещу тях именно заради писането на откровенни лъжи и измислици ;)

То това е вярно, но все пак нека футболистите на островчето да се държат като мъже на терена, а не все да псуват като каруцари съдиите. Че по - големи каруцари от играчите на Манчестър Юнайтед, Стивън Джерард, Джейми Карагър няма. Това първенство е пълно с невъзпитани футболисти.

Някои хора имат откровенна вендета срещу Юнайтед :mrgreen: Сигурно само футболисти от МЮ ругаят по съдийте - то бива,бива тъпи изказвания ама това е над всички. Имайки някои по-темпераментни играчи като Флетчър,Скоулс и Рууни е очевидно голям грях и пречка за разни фенове. Айде да не изброявям купища големи футболисти като Стоичков,които обичаха да правят на прах всички съдий,но никой не съм видял да ги обижда на селяни.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

davo
Контакти:

Мнениеот davo » 15 дек 2010 15:53

Пичове, аз не съм съгласен с вас! И по точно тва че всички ви дразни това че той е арогантен и надменен... ! Еми и аз да биях най-добрия футболист на света и аз щах да съм такав... в никав случай нямаше да съм мишка (като меси)! Човека има качества развил ги е по най-добрия начин и ако не се фука с това с какво...????? Много ме дразни това че всички го плюят уж за това че е арогантен... нее.. правят го щото му завиждат... защото всеки иска да е милионер да играе в Реал Мадрид, да има най-яките коли, най-яките жени и тн.! Какато казахх и аз да бях на негово място и аз щях да се държа като НАЙ-ГОЛЕМИЯ! Да няма покритие и да се прави разбирам да ви дразни ма човека е най-добрия ( задно с меси ) в тоя спорт който го играят и гледат милиарди хора по цял свят!!!! Та така аз евала му правя ... за всичко... и съм 100% сиг че той се е лишил от мн повече от колкото всеки един от нас и се е трудил мн повече... защото за да станеш най-добрия не се иска само талант, а и мн инат, желание и страст!!!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 15 дек 2010 16:11

За бившия футболист Кака ли говориш? Казвам ти, момче, днес няма футболисти. Днес всичко е пошлост. Всичко. Кака, като е толкова голям футболист, защо все искаше да ходи в Реал, а в същото време се кълнеше във вярност на Милан. Той този човек трябваше да си счупи крака да не играе повече футбол. Вярно, че Роналдо не ми е симпатичен, хич не ми се нрави, но Кака не трябва да играе повече футбол.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
McMarto
Контакти:

Мнениеот McMarto » 15 дек 2010 17:09

davo написа:Пичове, аз не съм съгласен с вас! И по точно тва че всички ви дразни това че той е арогантен и надменен... ! Еми и аз да биях най-добрия футболист на света и аз щах да съм такав... в никав случай нямаше да съм мишка (като меси)! Човека има качества развил ги е по най-добрия начин и ако не се фука с това с какво...????? Много ме дразни това че всички го плюят уж за това че е арогантен... нее.. правят го щото му завиждат... защото всеки иска да е милионер да играе в Реал Мадрид, да има най-яките коли, най-яките жени и тн.! Какато казахх и аз да бях на негово място и аз щях да се държа като НАЙ-ГОЛЕМИЯ! Да няма покритие и да се прави разбирам да ви дразни ма човека е най-добрия ( задно с меси ) в тоя спорт който го играят и гледат милиарди хора по цял свят!!!! Та така аз евала му правя ... за всичко... и съм 100% сиг че той се е лишил от мн повече от колкото всеки един от нас и се е трудил мн повече... защото за да станеш най-добрия не се иска само талант, а и мн инат, желание и страст!!!

Е той и Брад Пит има жени, пари, коли и е световно известен, но за него не казвам, че е нахален педера*т (ще ме прощавате за липсата на цензура), нали? Все има някаква причина, нали се сещаш ;)

davo
Контакти:

Мнениеот davo » 16 дек 2010 13:33

McMarto написа:
davo написа:Пичове, аз не съм съгласен с вас! И по точно тва че всички ви дразни това че той е арогантен и надменен... ! Еми и аз да биях най-добрия футболист на света и аз щах да съм такав... в никав случай нямаше да съм мишка (като меси)! Човека има качества развил ги е по най-добрия начин и ако не се фука с това с какво...????? Много ме дразни това че всички го плюят уж за това че е арогантен... нее.. правят го щото му завиждат... защото всеки иска да е милионер да играе в Реал Мадрид, да има най-яките коли, най-яките жени и тн.! Какато казахх и аз да бях на негово място и аз щях да се държа като НАЙ-ГОЛЕМИЯ! Да няма покритие и да се прави разбирам да ви дразни ма човека е най-добрия ( задно с меси ) в тоя спорт който го играят и гледат милиарди хора по цял свят!!!! Та така аз евала му правя ... за всичко... и съм 100% сиг че той се е лишил от мн повече от колкото всеки един от нас и се е трудил мн повече... защото за да станеш най-добрия не се иска само талант, а и мн инат, желание и страст!!!

Е той и Брад Пит има жени, пари, коли и е световно известен, но за него не казвам, че е нахален педера*т (ще ме прощавате за липсата на цензура), нали? Все има някаква причина, нали се сещаш ;)

Стига... и него супер много го "мразят" .... ама разликата е там че Брат Пит го виждаш 4 пъти в годината и то невиждаш него , а ролята която играе..... Докато Кристиано го виждаш всяка седмица, при това такав какъвто е! ( и както обясних в предишния пост... такав какъвто трябва да бъде! ) Замисли се за марадона.. за стойчков... хорра които са били най-дорите, виж ги те как се държат и съм сиг че ще намериш мн прилики с държанието на Роналдо... ( като имам предвид изван терена, на терена е друго ;) )

Върни се в “Реал Мадрид”