ЕЛ КЛАСИКО! Барселона - Реал Мадрид 22:00, 29.11

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели "Ел Класико" ?

Анкетата завърши на 30 ное 2010 12:25

-Барселона е фаворит и записва пета поредна победа в дербито
29
37%
-равният резултат изглежда най-логичен
14
18%
-Реал Мадрид ще продължи с отличното си представяне от началото на сезона и си тръгва с трите точки от "Ноу Камп"
36
46%

Общо гласове: 79

Потребителски аватар
Drakes
Контакти:

Re: ЕЛ КЛАСИКО! Барселона - Реал Мадрид 22:00, 29.11

Мнениеот Drakes » 30 ное 2010 00:09

RENAULT написа:Какви са тези мненият от вас бе хора.Да смазаха ни да унижиха ни разликата между двата отбора е 2 точки...играем перфектно в Европа.С един мач не е свършил света това е футбола....

Ами всъщност при 5:0 във най-голямото дерби в световния футбол може и това да е края на света :) :) :)
НА КОЛЕНЕ ПРЕД СИНИТЕ БОГОВЕ

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 30 ное 2010 00:11

Drakes написа:
RENAULT написа:Какви са тези мненият от вас бе хора.Да смазаха ни да унижиха ни разликата между двата отбора е 2 точки...играем перфектно в Европа.С един мач не е свършил света това е футбола....

Ами всъщност при 5:0 във най-голямото дерби в световния футбол може и това да е края на света :) :) :)

Да ако това е в България........Реал ще се надигне по-силен от сега помни ми думата
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 30 ное 2010 00:14

Drakes написа:
LSFC 1914 написа:
Levskar_90 написа:5:1 за Барсъ

:lol: :lol: :lol: :lol:

Това може да стане, но не и при ерата МОУРИНЬО :lol:

Ето, че почти се получи хахахахахаххаха

Е то пича е прав ,като казва че няма да се случи 5:1 , просто вярва че отбора на Мауро неможе да вкара гол.
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 ное 2010 00:17

Рено, както каза Мегън- ние релано с кого играем перфектно в Европа? Вкарахме два бързи на Милан на Бернабеу и докато се освестят и затова ги бихме... Оксер дето ги тупат като маче у дирек им вкарахме само един....На Меаца едвам не загубихме....
Бихме с мъка Хихон.... Отбора няма облик., пълен крах беше днес на терена...
Реално погледнато няма кое да ме кара да съм оптимист и за другото дерби, така че 2 точки са сега- на пролет ще са поне 5! :arrow:

Kaliakra_sandvich
Контакти:

Мнениеот Kaliakra_sandvich » 30 ное 2010 00:19

LSFC 1914 написа:
Levskar_90 написа:5:1 за Барсъ

:lol: :lol: :lol: :lol:

Това може да стане, но не и при ерата МОУРИНЬО :lol:

+1

Прав си.5:1 няма да стане при ерата МАУРИНЬО,5:0 е по-симпатичен резултатл

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 30 ное 2010 00:22

MORSKI написа:Рено, както каза Мегън- ние релано с кого играем перфектно в Европа? Вкарахме два бързи на Милан на Бернабеу и докато се освестят и затова ги бихме... На Меаца едвам не загубихме....
Реално погледнато няма кое да ме кара да съм оптимист и за другото дерби, така че 2 точки са сега- на пролет ще са поне 5! :arrow:

Ама глупости бе Морски.......ТИ видя ли отнсеохме Аякс,Милан имаха късмет на Меаца и с помоща на съдията.....Атлетико не са никой в Хихон винаги се играе трудно срещу Барса още в началото младите момчета се стаписаха забележи нито Ди Мария игра добре,нито Марсело нито Йозил Кедира .....Един мач не определя дали Реал ще стане шампион или ще вземе някаква купа.....Все пак погледни Реално участваме във всички възможни купи....Аз едно ще кажа има време да оставим МОУ да работи и да дочакаме зимният трансферен прозорец ;) ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 ное 2010 00:26

RENAULT написа:
MORSKI написа:Рено, както каза Мегън- ние релано с кого играем перфектно в Европа? Вкарахме два бързи на Милан на Бернабеу и докато се освестят и затова ги бихме... На Меаца едвам не загубихме....

Ама глупости бе Морски.......ТИ видя ли отнсеохме Аякс,Милан имаха късмет на Меаца и с помоща на съдията.....Атлетико не са никой в Хихон винаги се играе трудно срещу Барса още в началото младите момчета се стаписаха забележи нито Ди Мария игра добре,нито Марсело нито Йозил Кедира .....Един мач не определя дали Реал ще стане шампион или ще вземе някаква купа.....Все пак погледни Реално участваме във всички възможни купи....Аз едно ще кажа има време да оставим МОУ да работи и да дочакаме зимният трансферен прозорец ;) ;)

Абе не са глупсоти.... Аякс и махалата ще ги отнесем... Милан може и да са имали късмет, но определено второто полувреме в защита бяхме меко казано трагични... Както и днес....
Опрадвания като в Хихон винаги се играе трудно не важат ;) Истината е, че прекалено си повярва този отбор! А той днес не беше отбор.... Един мач не определя, но не забравяй, че това е деирекетн мач и то каква загуба! Не забравяй и, че миналата година биехме всичко наред, но в крайна сметка бяхме вотри точно заради загубите от Барса,,,,

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 30 ное 2010 00:28

Няма отбор в света,който да излезе да се надиграва с Барселона на "Камп Ноу".Моуриньо явно се беше заблудил,че Реал може да надиграе Барса и да спечели нещичко ама много се беше объркал горкия....Реал имаха шанс за почетна загуба но Роналдо,Ди Мария и Йозил трябваше да играят като защитници демек с 11 отзад...тогава можеби щеше да е само 1-0 резултата !!!
Жозе има още много да работи,докато направи от Реал отбор способен да се бори с Барса,можеби тоя път ще му трябва и помощ от космоса
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 ное 2010 00:29

Горе главите, животът продължава. Не сме загубили война,а футболен мач. Дано тази тежка загуба не окаже влияние върху младите ни футболисти. :(
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 30 ное 2010 00:29

Барса не е безсмъртна и тя ще падне и аз ти гаратирам,че това ще бъде на Бенабеу.И в Хихон не е оправдание но все пак не може с лека ръка да махнем АЯКС все пак....Има време нещата ще си дойдат на мястото

Върни се в “Реал Мадрид”