Реал Мадрид - Атлетик Билбао 23:00, 20.11

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Атлетик Билбао 23:00, 20.11

Мнениеот MORSKI » 21 ное 2010 22:33

megan fox написа:
RENAULT написа:Добре....Я кажи Барселона с кой силен отбор е играла??????Какво Милан не са ли силен отбор,Аякс,Атлетико Мадрид..........?

Милан видяхме ги колко са силни... нищо общо с онзи велик отбор от преди 4-5 години! Аякс?! Хах да си чувал да имат някакви успехи, каквито и да е било през последните 10 години?!
Атлетико Мадрид?! Кога за последно успяха да ви отнемат дори една точка?! Те са ви баси абонатите!!!

Това ли са силните отбори, с които сте играли до момента?! Явно изобщо не знаеш какво е силен отбор!!!

Единственият стойностен отбор, срещу когото сте се изправяли от началото на сезона е Атлетик Билбао!

А колкото до това с кого е играла Барса..., е нашите мачове с Валенсия, Виляреал, Атлетик Билбао и Севиля отдавна минаха!

Мегън, то по същата логика може да се каже, че и вие не сте играли с никой силен отбор ;) А и ако ще отричаме и говорим ще се намери някой, който ще каже, че и вие не сте силен отбор :mrgreen: Милан в каквато и форма да са са си Милан!
Айде за Аякс ще се съглася..... Но за Милан е несериозно това което го казваш....
Атлети може да са ни донор, но мачовете с тях винаги са си със заряд, дербита са, още повече, че имаха шансове... Това, че ги бием се дължи на факта, че сме силни, а не, че те са супер слаби... Да не забравяме, че са настоящ носител на ЛЕ!
На вас Севиля са ви абонати, така както на нас Атлети ;)
Така, че остават Валенсия и Виляреал, но предвид факта, че миналата година и Барса и Реал спечеилиха по два пъти срещу теиз тимове, а сега преднината ни е съответно 7 и 8 точки пред тях мислиш ли, че това са силни тимове? Аз не!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 ное 2010 00:09

Мегън, не знам, Милан,дали са слаби, но знам,че в момента този отбор е на първо място в Серия А. Също така,освен Атлетико(М),играхме срещу Еспаньол(който в момента е в зона ШЛ) и имахме изключително тежко гостуване на Реал(С). Барселона, наистина имаха по-тежка програма дотук, но да не забравяме,че мачовете с Валенсия, Виляреал и Севиля бяха на "Ноу Камп". Също така, като гледам тенденцията от началото на сезона, двата испански гранда губят точки от отбори като Леванте, Херкулес,Майорка и т.н. И в това, няма нищо изненадващо за мен. Сблъсъците с подобни тимове , които играят с по десет човека отзад и бавят при всяка възможност времето, за Реал и Барселона са много по-трудни,отколкото когато срещу тях се играе отворен футбол и съперникът иска да се надиграва(както направиха баските вчера). Така че, това с "тежките и леките съперници" е доста относително. ;)
Също така,искам да кажа,че всеки потребител е свободен да изказва своето мнение и позиция,когато те са съобразени с правилата на форума. Нека спазваме добрия тон и държане. Първо всички сме хора, и много след това сме от Реал, Барса, Челси и т.н. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 22 ное 2010 00:47

megan fox написа:
RENAULT написа:Добре....Я кажи Барселона с кой силен отбор е играла??????Какво Милан не са ли силен отбор,Аякс,Атлетико Мадрид..........?

Милан видяхме ги колко са силни... нищо общо с онзи велик отбор от преди 4-5 години! Аякс?! Хах да си чувал да имат някакви успехи, каквито и да е било през последните 10 години?!
Атлетико Мадрид?! Кога за последно успяха да ви отнемат дори една точка?! Те са ви баси абонатите!!!

Това ли са силните отбори, с които сте играли до момента?! Явно изобщо не знаеш какво е силен отбор!!!

Единственият стойностен отбор, срещу когото сте се изправяли от началото на сезона е Атлетик Билбао!

А колкото до това с кого е играла Барса..., е нашите мачове с Валенсия, Виляреал, Атлетик Билбао и Севиля отдавна минаха!

Добре какво говориш глупости тук.Милан слаби я погледни на кое место са в Италия.ДОРИ и да ни победите на класикото( защото аз не мога да предскажа резултата и не знам кой ще е победител) нали знаеш ,че с това шампионата не свършва....
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 ное 2010 01:22

RENAULT написа:Добре какво говориш глупости тук.Милан слаби я погледни на кое место са в Италия.ДОРИ и да ни победите на класикото( защото аз не мога да предскажа резултата и не знам кой ще е победител) нали знаеш ,че с това шампионата не свършва....

Да съм казал, че победа в Класико ще се равнява на титла?! Не, не съм! И няма да го кажа, защото знам, че не е така! Сезона е дълъг и тепърва има да се играят още много мачове, в които и двата испански гранда ще губят точки.

А колкото до Милан и това, че са първи в Италия... това нищо не означава! Италианският футбол като цяло е в криза и първенството им определено не е от най-силните в момента. Спомни си мача с Милан на Бернабеу... е да не би да ви затруднаха с нещо?! Да не би това, което показаха росонерите да имаше нещо общо с истинският Милан?! А колкото до мача на Сан Сиро... знаем как се докопаха до точката... - с гол от явна засада!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 ное 2010 01:27

MORSKI написа:Мегън, то по същата логика може да се каже, че и вие не сте играли с никой силен отбор ;) А и ако ще отричаме и говорим ще се намери някой, който ще каже, че и вие не сте силен отбор :mrgreen: Милан в каквато и форма да са са си Милан!
Айде за Аякс ще се съглася..... Но за Милан е несериозно това което го казваш....
Атлети може да са ни донор, но мачовете с тях винаги са си със заряд, дербита са, още повече, че имаха шансове... Това, че ги бием се дължи на факта, че сме силни, а не, че те са супер слаби... Да не забравяме, че са настоящ носител на ЛЕ!
На вас Севиля са ви абонати, така както на нас Атлети ;)
Така, че остават Валенсия и Виляреал, но предвид факта, че миналата година и Барса и Реал спечеилиха по два пъти срещу теиз тимове, а сега преднината ни е съответно 7 и 8 точки пред тях мислиш ли, че това са силни тимове? Аз не!

А аз да съм казал, че до момента сме играли със ИСТИНСКИ СИЛНИ противници?! До момента мачовете, в които сме имали проблеми... проблемите ги имахме не заради нашите съперници, а заради нашите играчи! Сезона ни почна тежко без отбора ни да е във форма + че ядрото от играчите ни явно още ги държеше еуфорията от спечелената световна титла и подценяваха съперниците ни на поразия. Ако изключим Класико... истински стойностите и трудните мачове ще ги играем на пролет, това се отнася и за вас. :)

А това, че Милан са първи в Италия... просто те са НАЙ-МАЛКО СЛАБИ там! Но като цяло италианският футбол в момента е в криза. ;)

А колкото до Атлети... при цялото ми уважение към тях и постижението им от миналият сезон - спечелиха ЛЕ, колко точки спечелиха срещу преките си съперници за местата в ЕКТ?! Да не говорим за преките им съперници за ШЛ! - точно 1 точка! Взеха я на Местая! Останалите си двубои срещу преки конкуренти ги загубиха: Реал, Барса, Севиля и Виляреал... е как тогава да наречем Атлети силен отбор?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Реал Мадрид”