Моуриньо - най-добрият дебютант в историята на Примера

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Re: Моуриньо - най-добрият дебютант в историята на Примера

Мнениеот UNBEATABLE » 16 ное 2010 18:27

daniel875 написа:
Madridist написа:
daniel875 написа: Как може такъв титаничен мач да е в работен ден. Тези хора нямат акъл.

Този мач, и на Коледа да го направят, съм сигурен,че пак ще го гледат стотици милиони. Иначе, решението да е в понеделник,е продиктувано,зарадо факта,че уикенда ще има избори в Каталуния и това се прави от съображения за сигурност ;)

Да, но ще го гледам по Интернет, защото по кабелните оператори няма как да стане освен ако няма човек сателит или не е на този от Стара Загора. И все пак за мен снощният мач си е по - интересен. Най - малкото, защото Калчото ми е любимото първенство.

Ако става въпрос за Интер - Милан - човече това беше всичко, но не и футбол!

daniel875
Контакти:

Re: Моуриньо - най-добрият дебютант в историята на Примера

Мнениеот daniel875 » 16 ное 2010 22:41

Донякъде съм съгласен с теб, но Милан играха без половината отбор. И въпреки всичко победиха "великия" отбор на Интер. Милан играха с десет човека все пак. През цялото време съдията свиреше тенденциозно. Да играеш срещу четиринадесет човека не е лесно.

Всъщност първо Интер да се научат да играят футбол, тогава да говорим изобщо за играта. Те Интер никога не са знаели как са играе тази игра. Това е проблемът в това голямо дерби. Но то е много повече дерби за мен, отколкото Реал и Барса. Защото все пак го има и елемента градски съперници - тоест колосална омраза.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Реал Мадрид”