dikanio написа:Добре, че трофеите са три, а не само един
Хахах добре казано

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
dikanio написа:Добре, че трофеите са три, а не само един
fcb_bg написа:Казваш мачовете с Милан, а какво мислиш за хиксовете в Примера, които липсваха при чилиеца на тоя етап? Затова казвам, че няма голяма разлика, освен в защитата.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
bojkyy написа:[offtopic]Вики сори, че плагиятсвах с думите ти, но го написах за тези които не са успели да прочетът коментара ти в другата тема[/offtopic]
maldin1 написа:Трябваше да паднете и щеше да е заслужено,ако онова дърво Ибрахимович си беше вкарал поне 1 от положенията......Изключвам това на Индзаги.Страничния съдия явно искаше да пусне играта защото Ибрахимович ли беше втория играч до Индзаги,той не беше в засада и явно нещо се обърка след като Индзаги взе топката и не си вдигна флага.Ама и без това положение според мен нямаше да е незаслужено да бием.А пък съдията не даде картон там за "удара без топка" срещу зализания,защото цял свят го знае какъв е женчо.И аз да бях даже на него щях да дам жълт картон за симулация.Иначе браво на Ди Мария,че не падна за дузпа първото полувреме.
П.С. Тука се учудвам на форумците,които са потресени от играта на Гатузо все едно никога не са го гледали как играе.![]()
fcb_bg написа:
Това е камък в моята градинка, пък аз си я обичам чиста. В онази прословута тема, лично аз коментирах Моуриньо, някъде може и да съм засегвал играта на Реал, но не това е била основната цел. На мен, ако си чел внимателно, ми е беше чудно още от лятото, как ще играе Реал и съм приятно изненадан. То всъщност чак голяма разлика още не се вижда с тима на Пелегрини, сравнени на този етап, освен работата в защита.
Иначе, аз продължавам да си твърдя, че Моу е мухльо и снощи пак го доказа с изказването си за 2-ия гол на Пипо. Ама Шави като го пита за тоя на Милито, помниш ли какъв беше отговорът му?! Е, мухльо си е!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта