"Бензема, всичко свърши"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sl321

Re: "Бензема, всичко свърши"

Мнениеот sl321 » 28 окт 2010 11:52

Цъ,цъ....колко много глупости прочетох в тая тема.Бензема бил по добър от Игуаин ( как го разбрахте това)?.Игуаин не бил добър по принцип....как го разбрахте това? Ако заиграел Бензема извън Испания където футбола бил бърз щяло..... и как така си мислите че в Испания футбола не е бърз.?Това че отборите повече владеят топката и не я бъркат за да е атака за атака това не значе не футбола не е бърз.И т.н и т.н
Според мен Бензема ( не знам по какви причини ) не показва това което се очаква от нападател на Реал.Това е положението.Също така мисля че ако в следващите мачове в които играе покаже по добра игра всичко ще се промени.
Относно развалянето на играчи от Реал......поредното невярно клише от рода: Английксия футбол е най-добрия футбол.Но на тая тема съм се зарекъл да не коментирам. :geek:
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 28 окт 2010 16:30

Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо възнамерява да се раздели с трима от своите футболисти през зимния трансферен прозорец. Според испанските медии, това са Карим Бензема, Естебан Гранеро и Педро Леон.

Португалският специалист не е доволен от нивото на игра на Карим Бензема. Последната капка в недоволството му преляла по време на нулевото равенство срещу Мурсия от 1/16-финалите за Купата на Краля.

Според слуховете французинът ще бъде продаден още през зимната пауза.

Моуриньо има намерение да се раздели и с полузащитниците на тима Естебан Гранеро и Педро Леон, към които има интерес съответно от Хетафе и Еркулес.

Това са само слухове, поне засега ...

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 31 окт 2010 17:30

UNBEATABLE написа:
Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо възнамерява да се раздели с трима от своите футболисти през зимния трансферен прозорец. Според испанските медии, това са Карим Бензема, Ест**** Гранеро и Педро Леон.

Португалският специалист не е доволен от нивото на игра на Карим Бензема. Последната капка в недоволството му преляла по време на нулевото равенство срещу Мурсия от 1/16-финалите за Купата на Краля.

Според слуховете французинът ще бъде продаден още през зимната пауза.

Моуриньо има намерение да се раздели и с полузащитниците на тима Ест**** Гранеро и Педро Леон, към които има интерес съответно от Хетафе и Еркулес.

Това са само слухове, поне засега ...

omg :lol: za kakvo go cenzurirat samo :lol: :lol: :lol:
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Върни се в “Реал Мадрид”