Гуардиола: Моуриньо е най-добрият треньор в света!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Гуардиола: Моуриньо е най-добрият треньор в света!

Мнениеот Frankie Lampard » 26 окт 2010 22:22

megan fox написа:Кога е било това нещо? Изобщо не знаех за такъв турнир, в Гонг и Спортал също не съм срещал нито дума за подобно нещо...
Да не би Ринг да са пуснали записи на някакви стари мачове, т.е. този турнир да е бил преди няколко години? :?

Нямам представа,но не е било много старо щом игра JET(може би най-големият талант в момента в школата на Арсенал)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 окт 2010 00:23

megan fox написа:Аз друго имах предвид, ама карай.. пак не си разбрал правилно, сефте. :lol: :lol: :lol:

[offtopic]:shock: :? :o[/offtopic]

Потребителски аватар
expensive
Контакти:

Мнениеот expensive » 27 окт 2010 01:16

Правилно за Венгер, ама не знаем според какви показатели експертите са ги подредили в тоя ред. Или поне аз не знам.
Арсенал и Ювентина са най-големите скръндзи на пазара, безспорен факт! :lol: Те ако могат - маймуни с трици ще ловят.

Но също така спор няма, че има и качества и поглед над играта! Защо със почти същите играчи 2 сезона под ред Рийкард "печелеше" калъфки? Дори и да имаш отлични играчи трябва да знаеш как да ги наредиш и какви инструкции да им дадеш, отделно седи въпроса за дисциплината!

Не ми се иска все да съм контра, но Пепи не е голям капацитет по отношение на тактиката. Един завързан мач на Барса, който еднолично той да е решил предният сезон или по предния.. Не се сещам за такъв. Отбора е голям - Барсата са машина или поне бяха, сега леко по-леко се спускат по пързалката, но и това е част от играта. Отделно от това Гуардиола е голям пич, културен човек, който определено имаше поглед над играта, но като футболист, сега от скамейката малко ми се губи. Но е вярно, че е млад треньор, който тепърва навлиза в бранша и има какво да доказва. Да му пожелаем успех.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 27 окт 2010 21:01

И Тео ли е краден? А колкото до мача Арсенал - Барса 5:0... това за каква възраст става въпрос? Да не говорим, че това не се дължи на Венгер, защото не той тренира детските и юношеските отбори.[/quote]

Незнам на каква възраст,но хеттрик вкара Джей Еманюъл Томас,който е някъде на 18.Гледах го по Ринг ТВ.Турнира беше на Олд Трафорд с 20-те най-добри отбори на 20-те най-развити футболни държави или нещо такова+ домакина Манчестър Юнайтед.[/quote]

Мисля че по Диема имаше репортаж от тоя турнир и Барса спечели трофея след като победи Сантос на финала (не съм много сигурен за съперника) с 3:1, а Арсенал май не беше дори от полуфиналистите.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 27 окт 2010 21:07

enguerino написа:И Тео ли е краден? А колкото до мача Арсенал - Барса 5:0... това за каква възраст става въпрос? Да не говорим, че това не се дължи на Венгер, защото не той тренира детските и юношеските отбори.

Незнам на каква възраст,но хеттрик вкара Джей Еманюъл Томас,който е някъде на 18.Гледах го по Ринг ТВ.Турнира беше на Олд Трафорд с 20-те най-добри отбори на 20-те най-развити футболни държави или нещо такова+ домакина Манчестър Юнайтед.[/quote]

Мисля че по Диема имаше репортаж от тоя турнир и Барса спечели трофея след като победи Сантос на финала (не съм много сигурен за съперника) с 3:1, а Арсенал май не беше дори от полуфиналистите.[/quote]

Говориш за друг турнир явно,много добре помня,че Арсенал победи Барселона с 5:0.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 27 окт 2010 21:31

Frankie Lampard написа:Говориш за друг турнир явно,много добре помня,че Арсенал победи Барселона с 5:0.

Нали се сещаш, че това не пречи Барса да спечели трофея? Ти говореше за 20 отбора + домакините... това почти сигурно значи групова фаза. Е какво пречи в груповата фаза при едно сигурно класиране напред Барса да спести малко сили и да бутне аванта на Арсенал? - всичко това е чиста теория, ест. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Реал Мадрид”