Кристиано с убийствен голов коефициент-изпревари Ди Стефано

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Re: Кристиано с убийствен голов коефициент - изпревари Ди Стефан

Мнениеот Батстанчо » 21 окт 2010 07:39

Бих сложил и Роббен до тях двамата!
Иначе си миля, че К.Р. ще се превърне в легенда на отбора ви!
Успех и дано не срещнете Байерн по пътя към финала!
Имате и страхотен стадион, видях го от близо това лято!

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 21 окт 2010 13:19

megan fox написа:Не мислиш ли, че е разбираемо? Вие си имате CR, ние си имаме Меси! Това са двамата най-добри футболисти в момента! Във който и отбор да играеха те... техните фенове щяха да се хвалят... с право при това!
Но да изтъкваш контузията на единият като причина, че имал по-малко голове от другият е глупаво, след като и другият е бил контузен...

Кой беше повече контузен.......ааа...И защо винаги когато ние псунем тема за Роналдо веднага се започва с Меси това не е ли глупаво..................................???????????
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 21 окт 2010 13:25

RENAULT написа:И защо винаги когато ние псунем тема за Роналдо веднага се започва с Меси това не е ли глупаво..???????????

И аз това питах на предишната страница,но никой не ми отговори Изображение.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 окт 2010 15:25

Madridist написа:
RENAULT написа:И защо винаги когато ние псунем тема за Роналдо веднага се започва с Меси това не е ли глупаво..???????????

Защото това са двамата най-големи футболисти в момента! Защото от вашите теми излиза, че видите ли CR е уникален и единствен по рода си, а това не е така и при една бърза справка лесно се вижда, че аржентинеца има дори по-добър коефициент от португалеца. Не знам колко са головете на CR от началото на сезона, но Меси има 10 от 10 мача ( :!: :!: :!: ), ВЪПРЕКИ контузията му и въпреки двата му отменени гола до момента, които бяха напълно редовни!

Не на последно място, когато ние пуснем тема за Меси, тогава се появявате вие + феновете на МЮ да говорите за CR. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 21 окт 2010 15:35

Мегън Фокс тази тема е за това , че Кристиано Роналдо е подобрил клубен рекорд на Ди Стефано . Какво общо има Меси или който и да е друг футболист,който никога не е играл в Реал Мадрид с това :roll: Аз изрично написах в първия си коментар тук,че ми омръзна при всяка тема за Роналдо да се споменава Меси, както естествено и обратния случай. Няма лошо , да правим сравнения, ама на мен лично ми става меко казано досадно, всяка тема за Роналдо или Меси, да завършва винаги по-един и същ начин- "кой бил по-лаком", "кой-подавал повече", "кой-вкарвал от дузпи" и т.н. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 21 окт 2010 15:52

megan fox написа:
Madridist написа:

Защото това са двамата най-големи футболисти в момента! Защото от вашите теми излиза, че видите ли CR е уникален и единствен по рода си, а това не е така и при една бърза справка лесно се вижда, че аржентинеца има дори по-добър коефициент от португалеца. Не знам колко са головете на CR от началото на сезона, но Меси има 10 от 10 мача ( :!: :!: :!: ), ВЪПРЕКИ контузията му и въпреки двата му отменени гола до момента, които бяха напълно редовни!

Не на последно място, когато ние пуснем тема за Меси, тогава се появявате вие + феновете на МЮ да говорите за CR. ;)

Не си прав....Аз не сравнявам Коефициентите на Меси и Роналдо а на Роналдо с клубните рокорди къде пак се намесихте в нашета тема.....

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 окт 2010 15:55

Бе аз хубаво си мислех да не се меся в темата, ама понеже видях, че Реното е почнал да спори с някакъв наш фен и се обадих... :roll: :roll:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 21 окт 2010 16:55

megan fox написа:Бе аз хубаво си мислех да не се меся в темата, ама понеже видях, че Реното е почнал да спори с някакъв наш фен и се обадих... :roll: :roll:

:) :) :) :) Не, всеки си има право на мнение ;) ;) ;)

Потребителски аватар
levski_fan98
Контакти:

Мнениеот levski_fan98 » 22 окт 2010 23:50

bojkyy написа:
niki87 написа:Да се сравнява тоя гелосан смешник с Ди Стефано ми се струва смешно 8-)

Прав си, и дума не може да става за сравнение между тях, но да вкара 40 гола за 1 сезон и 10 мача невероятен успех

абе той 3 месеца беше Контузен Тва са Сумати Ма4ове и пак 40 гола
Изображение

Върни се в “Реал Мадрид”