Леванте - Реал (Мадрид) 25.09.2010 21:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
McMarto
Контакти:

Re: Леванте - Реал (Мадрид) 25.09.2010 21:00

Мнениеот McMarto » 26 сеп 2010 15:22

В момента сме и отбора с най-слаба голова успеваемост в Примера. От над 100 шута - 6 гола... Роналдо - над 40 шута - 1 гол от дузпа.

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 26 сеп 2010 15:50

paskal40 написа:Минали са пет кръга...остават още мноооого! Има време за всички...да се надяваме на интересен и напрегнат сезон.

++
ПП Пак не можах да гледам мача да го е*а.... :evil:
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 26 сеп 2010 16:13

McMarto написа:В момента сме и отбора с най-слаба голова успеваемост в Примера. От над 100 шута - 6 гола... Роналдо - над 40 шута - 1 гол от дузпа.

кофти :lol:

Офтопик:

Потребителски аватар
armenia94
Контакти:

Мнениеот armenia94 » 26 сеп 2010 16:27

neznam ama kato gledam ma4 na mou mi se dospiva trqbvashe da ostavqt pelegrini
I Am Proud To Be Armenian

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 26 сеп 2010 17:43

Да и миналата година като се спукахме от голове срещу малките отбори какво стана срещy голямите наляха ни с големият черпак...
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 сеп 2010 20:33

RENAULT написа:Да и миналата година като се спукахме от голове срещу малките отбори какво стана срещy голямите наляха ни с големият черпак...

Не си мисли, че търся конфронтация, но ако в момента ви се налагаше да играете с нас, Валенсия, Севиля или Атлетико Мадрид... нямаше да спечели много точки в тези мачове. Да, Моу ви заздрави защитата, но реално да сте играли срещу истински класно нападение, което да я тества доколко е издражлива на масиран натиск?! Да не говорим за нападението ви. - в тази форма, в която е, няма как да биете някой от топ отборите в Испания и Европа, освен ако не стане някой случаен рикушет или противника не си вкара някой автогол... - говоря към настоящият момент.

Пак казвам това го пиша не, за да ви провокирам, а да се замислите, че нещата в отбора ви далеч не са розови. (Предполагам, че повечето от вас това го виждат и сами; Не че ние сме цъфнали и вързали... хеле срещу Еркулес бяхме трагични, ама сега не говорим за нас.)

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 26 сеп 2010 22:59

megan fox написа:
RENAULT написа:Да и миналата година като се спукахме от голове срещу малките отбори какво стана срещy голямите наляха ни с големият черпак...

Не си мисли, че търся конфронтация, но ако в момента ви се налагаше да играете с нас, Валенсия, Севиля или Атлетико Мадрид... нямаше да спечели много точки в тези мачове. Да, Моу ви заздрави защитата, но реално да сте играли срещу истински класно нападение, което да я тества доколко е издражлива на масиран натиск?! Да не говорим за нападението ви. - в тази форма, в която е, няма как да биете някой от топ отборите в Испания и Европа, освен ако не стане някой случаен рикушет или противника не си вкара някой автогол... - говоря към настоящият момент.

Пак казвам това го пиша не, за да ви провокирам, а да се замислите, че нещата в отбора ви далеч не са розови. (Предполагам, че повечето от вас това го виждат и сами; Не че ние сме цъфнали и вързали... хеле срещу Еркулес бяхме трагични, ама сега не говорим за нас.)

Не ти не се дерзай за нас защото когато (ако вообще се научим да вкарваме )105 поне 20 процента от тях не ви чувствам вас и тем подобни отборчета.....Аз не искам 32 искам 10-тата ти знаеш за какво говоря....
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 сеп 2010 23:41

RENAULT написа:Не ти не се дерзай за нас защото когато (ако вообще се научим да вкарваме )105 поне 20 процента от тях не ви чувствам вас и тем подобни отборчета.....Аз не искам 32 искам 10-тата ти знаеш за какво говоря....

Tи нали не се заблуждаваш, че във всеки мач ще имате по 105 положения за гол?! Не всички отбори имат трагична отбрана като Леванте! ;)

А колкто до 10-тата, вие я желаете, колкото ние желаем 4-тата. ;)

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 27 сеп 2010 10:31

След мача в събота бях много ядосан.Чак и вчера ми държа влага.Чета мнения и се повтаря едно и също: В защита сме добре в нападение сме трагични защото много пропускаме!Аз мисля че нито в защита сме толкова добре нито в нападение сме толкова зле.Според мен напрежението и натиска от медии и публика е огромен и за това се получава такъв гипс.И все пак ако някой от играчите на Реал си е мислил че ще им е лесно да са играчи на Реал много се е лъгал.
Сега всички сравняват първите няколко кръга миналата година с Пелегрини.Вярно е че разликата в статистиката е очевидна но аз пък си спомням че въпреки многото голове които вкарахме си казвах че просто ни връзва и имаме сериозни проблеми.Тия проблеми се видяха във важните мачове и кел файда че вкарахме толкова голове.
Сега ми се струва че отбора е по стабилен и ако влизат положенията ( които не са хич малко) друго ще се говори.
Като цяло не ми е приятно че нямаме добри резултати и играта върви някак си тегаво ,но пък от друга страна виждам една стабилност като цяло в отбора която я е нямало от години в Реал.
Трябва да се даде време на Мауриньо..... той е достатъчно арогантен за да си спечели много врагове а и да прави така че всеки да си каже : "Е хайде беее ,нали си голям майстор!Кво стана?" ,но пък в това му е чара че предизвиква ,провокира,настройва всички срещу него и в момент в който никой не го обича той побеждава.И за това според мен феновете на Реал трябва да му дадат време въпреки че разбирам, това е много трудно.
Успех на Реал срещу Оксер и дано след мача настроенията да са по мажорни.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 27 сеп 2010 15:06

sl321 написа:След мача в събота бях много ядосан.Чак и вчера ми държа влага.Чета мнения и се повтаря едно и също: В защита сме добре в нападение сме трагични защото много пропускаме!Аз мисля че нито в защита сме толкова добре нито в нападение сме толкова зле.Според мен напрежението и натиска от медии и публика е огромен и за това се получава такъв гипс.И все пак ако някой от играчите на Реал си е мислил че ще им е лесно да са играчи на Реал много се е лъгал.
Сега всички сравняват първите няколко кръга миналата година с Пелегрини.Вярно е че разликата в статистиката е очевидна но аз пък си спомням че въпреки многото голове които вкарахме си казвах че просто ни връзва и имаме сериозни проблеми.Тия проблеми се видяха във важните мачове и кел файда че вкарахме толкова голове.
Сега ми се струва че отбора е по стабилен и ако влизат положенията ( които не са хич малко) друго ще се говори.
Като цяло не ми е приятно че нямаме добри резултати и играта върви някак си тегаво ,но пък от друга страна виждам една стабилност като цяло в отбора която я е нямало от години в Реал.
Трябва да се даде време на Мауриньо..... той е достатъчно арогантен за да си спечели много врагове а и да прави така че всеки да си каже : "Е хайде беее ,нали си голям майстор!Кво стана?" ,но пък в това му е чара че предизвиква ,провокира,настройва всички срещу него и в момент в който никой не го обича той побеждава.И за това според мен феновете на Реал трябва да му дадат време въпреки че разбирам, това е много трудно.
Успех на Реал срещу Оксер и дано след мача настроенията да са по мажорни.

+1 много хубаво мнение, и на мен ми е тежко, но така е писано нокой не е имунизиран от загуба на точки, Барселона срещу Еркулес, ние срещу Леванте и Майорка. Такива неща просто се случват :)

Върни се в “Реал Мадрид”