Реал Мадрид - Аякс 15.09. 21:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Аякс 15.09. 21:45ч.

Мнениеот Madridist » 18 сеп 2010 14:19

Е кое му е комплексарското на мнението ми. Ти си написал,че Аякс са били "някакъв-никакъв " отбор и едва ли не сме играли срещу най-слабия тим в лигата, аз ти написах,че Панатинайкос не бяха с нищо по-силни на Ноу КампИзображение . Погледни ми коментара за въпросния мач Барселона-Панатинайкос, и пак си помисли дали съм комплексиран за нещо, още пък по-малко на тема Барселона Изображение
Madridist написа:
TheBest007 написа:Уникална комбинация Меси-Алвеш!!!!!! :shock: :shock: :shock:

+111. Наистина беше много красива. За мен лично- гол на мача, а нищо чудно да е и най-красивото попадение от всички мачове днес . Честито на Барса за заслужената победа. Честито и на техните фенове от форума, надявам се утре ние също да имаме поводи за радост :)

[offtopic]Аз дадох пример с Барселона-Панатинайкос,просто защото си фен на каталунците и каза, че Реал Мадрид са играли срещу слаб отбор. Ако примерно беше фен на Челси, щях да дам пример с Жилина. 8-)[/offtopic]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 сеп 2010 16:42

Madridist написа: Е кое му е комплексарското на мнението ми. Ти си написал,че Аякс са били "някакъв-никакъв " отбор и едва ли не сме играли срещу най-слабия тим в лигата, аз ти написах,че Панатинайкос не бяха с нищо по-силни на Ноу КампИзображение . Погледни ми коментара за въпросния мач Барселона-Панатинайкос, и пак си помисли дали съм комплексиран за нещо, още пък по-малко на тема Барселона Изображение
Madridist написа:
TheBest007 написа:Уникална комбинация Меси-Алвеш!!!!!! :shock: :shock: :shock:

+111. Наистина беше много красива. За мен лично- гол на мача, а нищо чудно да е и най-красивото попадение от всички мачове днес . Честито на Барса за заслужената победа. Честито и на техните фенове от форума, надявам се утре ние също да имаме поводи за радост :)

[offtopic]Аз дадох пример с Барселона-Панатинайкос,просто защото си фен на каталунците и каза, че Реал Мадрид са играли срещу слаб отбор. Ако примерно беше фен на Челси, щях да дам пример с Жилина. 8-)[/offtopic]

Съвсем норамалната реакция, според мен би била да ме опонираш с нещо за Аякс, не да правиш сравнения с ПАО. Защото няма никаква връзка в моя пост между двата мача, пич! Все едно, Еркулес като ни биха, ти да напишеш нещо, и аз да изтъкна Алкоркон. Същата работа - няма никаква връзка. И, да - с оглед представянето на Аякс, играхте с един от най-слабите тимове в лигата. 35 удара към вратата не говорят колко е станал силен Реал за толкова малко време, а какво всъщност представлява Аякс. Трябваше да паднат с 10-0 ли, за да кажеш, че са много слаб отбор?
А, "сърбина", можеше първо да помисли защо съм сложил зеленото смайли накрая на поста и какъв смисъл има то, преди да му закача етикет еди-какъв си.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

ELiNa
Контакти:

Мнениеот ELiNa » 23 сеп 2010 08:59

хубава победа за Реал, тази година тръгват добре в лигата :)
Левски и Реал Мадрид са отборите

P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !

Върни се в “Реал Мадрид”