Роналдо: Имам специално чувство, ще спечелим Шамп.Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Re: Роналдо: Имам специално чувство, ще спечелим Шамп.Лига

Мнениеот RENAULT » 14 сеп 2010 02:05

Много е рано за говорене.... ;)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 14 сеп 2010 09:58

mironi88 написа:Аз имам чувството, че тази футболна година ще е доста весела. Ще паднем да се хилим с позьорите от Реал М, които освен Барса ще ги отвее и Атлетико.

ATLETIII ! ATLETIII ! ATLETIII!

Абе, кре*ен я погледни историята на мачовете Реал Мадрид - Атлетико Мадрид и тогава пиши....

Потребителски аватар
verdi138
Контакти:

Мнениеот verdi138 » 17 сеп 2010 09:06

След мача с Аякс, определено си мисля, че с темповете, с които върви и се напасва отбора, след Нова година ще бъде една класа над другите, включително и над Барселона. Роналдо има право да го каже, все пак, колкото и да го плюят комплексарите е най-големия в момента. Да не говорим, колко израстна след трансфера от МЮ. Там вкарваше много, защото всички играеха само за него, в Реал се научи да играе и за другите. Определено тази година - шампион Реал или Милан. На Барселона следващата титла ще е към 2020 - цикличност - спомнете си кога взе купата с Ицо ;)

Потребителски аватар
kangas
Контакти:

Мнениеот kangas » 17 сеп 2010 10:07

verdi138 написа:След мача с Аякс, определено си мисля, че с темповете, с които върви и се напасва отбора, след Нова година ще бъде една класа над другите, включително и над Барселона. Роналдо има право да го каже, все пак, колкото и да го плюят комплексарите е най-големия в момента. Да не говорим, колко израстна след трансфера от МЮ. Там вкарваше много, защото всички играеха само за него, в Реал се научи да играе и за другите. Определено тази година - шампион Реал или Милан. На Барселона следващата титла ще е към 2020 - цикличност - спомнете си кога взе купата с Ицо ;)

съгласен ;)
Левски Завинаги

Върни се в “Реал Мадрид”