Реал Мадрид възнамерява да покрие стадиона си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Re: Реал Мадрид възнамерява да покрие стадиона си

Мнениеот RENAULT » 14 сеп 2010 02:02

Надявам се това да бъде истина
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 14 сеп 2010 09:17

Със тази разсипия и дългове ще стане като преди 8 години и пак ще си продадете базата :lol: :lol: :lol: Тоя Перес се завърна с мисията да довърши Реал Мадрид.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 14 сеп 2010 14:48

Frankie, аре задръж си дебилните мнения за тебе?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 14 сеп 2010 16:47

Frankie Lampard написа:Със тази разсипия и дългове ще стане като преди 8 години и пак ще си продадете базата :lol: :lol: :lol: Тоя Перес се завърна с мисията да довърши Реал Мадрид.

Изображение Изображение Изображение Изображение

Първо, с "тази разсипия и дългове" , които правим, за последните пет години, четири пъти сме клубът с най-голяма чиста печалба в света. Все пак, във велик отбор, като Реал Мадрид е нормално да работят не Баждеков или Емо Костадинов, а финансисти и маркетолози от световна величина, които знаят как от всяко похарчено и вложено евро, клубът да е на печалба. И второ, не знам каква точно е мисията на Абрамович в Челси, но съм сигурен, че след като тя свърши, с нея приключват много неща за англичаните. Изображение Изображение Изображение
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 14 сеп 2010 17:27

Madridist написа:
Frankie Lampard написа:Със тази разсипия и дългове ще стане като преди 8 години и пак ще си продадете базата :lol: :lol: :lol: Тоя Перес се завърна с мисията да довърши Реал Мадрид.

Изображение Изображение Изображение Изображение

Първо, с "тази разсипия и дългове" , които правим, за последните пет години, четири пъти сме клубът с най-голяма чиста печалба в света. Все пак, във велик отбор, като Реал Мадрид е нормално да работят не Баждеков или Емо Костадинов, а финансисти и маркетолози от световна величина, които знаят как от всяко похарчено и вложено евро, клубът да е на печалба. И второ, не знам каква точно е мисията на Абрамович в Челси, но съм сигурен, че след като тя свърши, с нея приключват много неща за англичаните. Изображение Изображение Изображение

Ок,позаинтересувай се и ще разбереш,че харчите повече от колкото е вьзможно да покриете.И преди 8 години говорихте същите глупости,че сте на печалба,но това е една голяма заблуда.Истината е,че дадохте 300 милиона за селекция с идеята да продадете повече тениски,ама това така и не стана май,защото преди да дойдат новите продадохте 1,5 милиона фланелки,а тази година 1,3 милиона.Мечтите на Перез се разбиха както и преди 8 години с тази разлика,че сега нямате база и ще трябва да продадете музея или стадиона.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 14 сеп 2010 20:03

Frankie Lampard, тези неща,които си ги написал, наистина ли ги мислиш :shock: Ако си решил просто да се заяждаш, няма проблем, но ако си решил да водим спор, избери друга тема,защото по тази няма как да се получи :roll: .

Ок,позаинтересувай се и ще разбереш,че харчите повече от колкото е вьзможно да покриете

Първо, ако това,което казваш е така,защо ще се строи покрив на стадиона в размер на ........ 100 милиона евро. Повтарям отново, в Реал Мадрид, не работят хора завършили УНСС(нищо лично против университета), а хора,които са сред най-добрите икономисти в света,които разбират малко повече от теб и от мен тези неща и щом клубът е предвидил да прави инвестиция в такъв "приличен" размер,значи има някаква причина Изображение. И не ме карай да се интересувам за неща свързани с любимия ми клуб, след като ти въобще не си запознат с тях. Ето ти две актуални статии, прочети ги и после пиши пак за дългове и продажби на стадиони, музеи, автобуси и т.н.

Реал Мадрид с рекордна печалба за миналия сезон
Ръководството на испанския колос Реал Мадрид обяви рекордни нетни приходи за изминалия сезон. „Kралският клуб” е регистрирал печалби с 11,5 процента повече в сравнение за същия период миналата година. Брутните приходи на мадридчани за сезон 2009/2010 възлизат на 442,3 млн. евро, което е повече от прихода на „която и да е друга спортна институция в света.” От щаба на Реал също отбелязаха и факта, че заемите на клуба са намалели с цели 25% до 244.6 млн. евро. Според финансовите отчети на Deloitte, Реал Мадрид значително изпреварват конкуренти като Барселона и Манчестър Юнайед. Голяма част от приходите на „кралете” идват от телевизионните права, сочат данните на финансовата компания.

Реал Мадрид с най-големия бюджет в историята на футбола
Испанският колос Реал Мадрид ще представи днес бюджета си за новия сезон 2010/2011. Той е рекорден в историята на футбола: 450 милиона евро. Президентът на "лос меренгес" Флорентино Перес ще го обяви официално днес от 21,00 часа на пресконференция в испанската столица.
Печалбата от миналия сезон възлиза на 23,971 милиона евро. До 30 юни 2010 година дългът на Кралския клуб е намалял с 25 процента - от 327 млн. на 245. Очакваната печалба през юни 2011 година е 19 милиона.

Двете новини са с дата от 8 септември 2010 година. Всичко това са официални данни, предоставени от клуба и се вижда, че дълговете не са повече от постъпленията,че отборът е приел най-големия бюджет в историята на футбола, по-голям от на „която и да е друга спортна институция в света.” 8-) . Флорентино Перес има много недостатъци,най-вече свързани със спортно-техническата част, но едно не може да му се отрече- човекът знае да печели пари . Даваш някакви статистики от преди десетина години, но ми стана ясно за пореден път, че въобще не си наясно с Реал Мадрид. Вместо да ме караш аз да проверявам, да беше видял,че дълговете които имаше клубът в миналото не бяха натрупани от Перес, а от предишния президент Лоренцо Санс. Перес успя да сключи договор с общината и продаде базата на клуба. Но по време на негово управление, Реал Мадрид никога не е бил във финансова криза, и като гледам актуалностите към днешна дата, няма и да бъде ;) Перес, просто е усвоил един елементарен закон от икономиката. Не е важно, да се намаляват задълженията и разходите(такива винаги ще има), а трябва да се концентрираш върху увеличаване на приходите и постъпленията. :geek:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 14 сеп 2010 20:20

Madridist написа:Frankie Lampard, тези неща,които си ги написал, наистина ли ги мислиш :shock: Ако си решил просто да се заяждаш, няма проблем, но ако си решил да водим спор, избери друга тема,защото по тази няма как да се получи :roll: .

Ок,позаинтересувай се и ще разбереш,че харчите повече от колкото е вьзможно да покриете

Първо, ако това,което казваш е така,защо ще се строи покрив на стадиона в размер на ........ 100 милиона евро. Повтарям отново, в Реал Мадрид, не работят хора завършили УНСС(нищо лично против университета), а хора,които са сред най-добрите икономисти в света,които разбират малко повече от теб и от мен тези неща и щом клубът е предвидил да прави инвестиция в такъв "приличен" размер,значи има някаква причина. И не ме карай да се интересувам за неща свързани с любимия ми клуб, след като ти въобще не си запознат с тях. Ето ти две актуални статии, прочети ги и после пиши пак за дългове и продажби на стадиони, музеи, автобуси и т.н.

Реал Мадрид с рекордна печалба за миналия сезон
Ръководството на испанския колос Реал Мадрид обяви рекордни нетни приходи за изминалия сезон. „Kралският клуб” е регистрирал печалби с 11,5 процента повече в сравнение за същия период миналата година. Брутните приходи на мадридчани за сезон 2009/2010 възлизат на 442,3 млн. евро, което е повече от прихода на „която и да е друга спортна институция в света.” От щаба на Реал също отбелязаха и факта, че заемите на клуба са намалели с цели 25% до 244.6 млн. евро. Според финансовите отчети на Deloitte, Реал Мадрид значително изпреварват конкуренти като Барселона и Манчестър Юнайед. Голяма част от приходите на „кралете” идват от телевизионните права, сочат данните на финансовата компания.

Реал Мадрид с най-големия бюджет в историята на футбола
Испанският колос Реал Мадрид ще представи днес бюджета си за новия сезон 2010/2011. Той е рекорден в историята на футбола: 450 милиона евро. Президентът на "лос меренгес" Флорентино Перес ще го обяви официално днес от 21,00 часа на пресконференция в испанската столица.
Печалбата от миналия сезон възлиза на 23,971 милиона евро. До 30 юни 2010 година дългът на Кралския клуб е намалял с 25 процента - от 327 млн. на 245. Очакваната печалба през юни 2011 година е 19 милиона.

Двете новини са с дата от 8 септември 2010 година. Всичко това са официални данни, предоставени от клуба и се вижда, че дълговете не са повече от постъпленията и че отборът е приел най-големия бюджет в историята на футбола. Флорентино Перес има много недостатъци,най-вече свързани със спортно-техническата част, но едно не може да му се отрече- човекът знае да печели пари . Даваш някакви статистики от преди десетина години, но ми стана ясно за пореден път, че въобще не си наясно с Реал Мадрид. Вместо да ме караш аз да проверявам, да беше видял,че дълговете които имаше клубът в миналото не бяха натрупани от Перес, а от предишния президент Лоренцо Санс. Перес успя да сключи договор с общината и продаде базата на клуба. Но по време на негово управление, Реал Мадрид никога не е бил във финансова криза, и като гледам актуалностите към днешна дата, няма и да бъде ;) Перес, просто е усвоил един елементарен закон от икономиката. Не е важно, да се намаляват задълженията и разходите(такива винаги ще има), а трябва да се концентрираш върху увеличаване на приходите и постъпленията. ;)

Не ми се спори честно казано,но аз съм виждал други данни,то и Барса даваха данни,че са много наред и са на печалба 90 милиона,ама какво стана грьмнаха и се разбра,че са укрили 540 милиона дълг,така че се спирам.Това дали са официални данни няма значение винаги може да се излъже.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 14 сеп 2010 20:32

Естествено,че може да се укрият данни, според мен, никой не си показва реалната печалба, най-малкото защото колкото е по-голяма, толкова се увеличават и данъците( в много държави данък печалба е най-голям в проценти ;) )Така, че напълно вероятно е, печалбата да е леко "смалена", с цел по малък налог. Относно дълговете,колко е истинския им размер, също може само да гадаем, но в случая на Реал Мадрид си задавам елементарния въпрос. Ако отборът има огромни дългове, ще строи ли покрив на стадиона за 100 милиона евро :?:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 сеп 2010 02:05

Пак неподготвен се изказа... Докога?

Върни се в “Реал Мадрид”