Реал Мадрид възнамерява да покрие стадиона си
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал Мадрид възнамерява да покрие стадиона си
Надявам се това да бъде истина
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
- Frankie Lampard
- Контакти:
Със тази разсипия и дългове ще стане като преди 8 години и пак ще си продадете базата
Тоя Перес се завърна с мисията да довърши Реал Мадрид.

- UNBEATABLE
- Контакти:
Frankie, аре задръж си дебилните мнения за тебе?
Frankie Lampard написа:Със тази разсипия и дългове ще стане като преди 8 години и пак ще си продадете базата![]()
![]()

Първо, с "тази разсипия и дългове" , които правим, за последните пет години, четири пъти сме клубът с най-голяма чиста печалба в света. Все пак, във велик отбор, като Реал Мадрид е нормално да работят не Баждеков или Емо Костадинов, а финансисти и маркетолози от световна величина, които знаят как от всяко похарчено и вложено евро, клубът да е на печалба. И второ, не знам каква точно е мисията на Абрамович в Челси, но съм сигурен, че след като тя свърши, с нея приключват много неща за англичаните.

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Frankie Lampard
- Контакти:
Madridist написа:Frankie Lampard написа:Със тази разсипия и дългове ще стане като преди 8 години и пак ще си продадете базата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първо, с "тази разсипия и дългове" , които правим, за последните пет години, четири пъти сме клубът с най-голяма чиста печалба в света. Все пак, във велик отбор, като Реал Мадрид е нормално да работят не Баждеков или Емо Костадинов, а финансисти и маркетолози от световна величина, които знаят как от всяко похарчено и вложено евро, клубът да е на печалба. И второ, не знам каква точно е мисията на Абрамович в Челси, но съм сигурен, че след като тя свърши, с нея приключват много неща за англичаните.![]()
![]()
Ок,позаинтересувай се и ще разбереш,че харчите повече от колкото е вьзможно да покриете.И преди 8 години говорихте същите глупости,че сте на печалба,но това е една голяма заблуда.Истината е,че дадохте 300 милиона за селекция с идеята да продадете повече тениски,ама това така и не стана май,защото преди да дойдат новите продадохте 1,5 милиона фланелки,а тази година 1,3 милиона.Мечтите на Перез се разбиха както и преди 8 години с тази разлика,че сега нямате база и ще трябва да продадете музея или стадиона.
Frankie Lampard, тези неща,които си ги написал, наистина ли ги мислиш
Ако си решил просто да се заяждаш, няма проблем, но ако си решил да водим спор, избери друга тема,защото по тази няма как да се получи
.
Първо, ако това,което казваш е така,защо ще се строи покрив на стадиона в размер на ........ 100 милиона евро. Повтарям отново, в Реал Мадрид, не работят хора завършили УНСС(нищо лично против университета), а хора,които са сред най-добрите икономисти в света,които разбират малко повече от теб и от мен тези неща и щом клубът е предвидил да прави инвестиция в такъв "приличен" размер,значи има някаква причина
. И не ме карай да се интересувам за неща свързани с любимия ми клуб, след като ти въобще не си запознат с тях. Ето ти две актуални статии, прочети ги и после пиши пак за дългове и продажби на стадиони, музеи, автобуси и т.н.
Реал Мадрид с рекордна печалба за миналия сезон
Реал Мадрид с най-големия бюджет в историята на футбола
Двете новини са с дата от 8 септември 2010 година. Всичко това са официални данни, предоставени от клуба и се вижда, че дълговете не са повече от постъпленията,че отборът е приел най-големия бюджет в историята на футбола, по-голям от на „която и да е друга спортна институция в света.”
. Флорентино Перес има много недостатъци,най-вече свързани със спортно-техническата част, но едно не може да му се отрече- човекът знае да печели пари . Даваш някакви статистики от преди десетина години, но ми стана ясно за пореден път, че въобще не си наясно с Реал Мадрид. Вместо да ме караш аз да проверявам, да беше видял,че дълговете които имаше клубът в миналото не бяха натрупани от Перес, а от предишния президент Лоренцо Санс. Перес успя да сключи договор с общината и продаде базата на клуба. Но по време на негово управление, Реал Мадрид никога не е бил във финансова криза, и като гледам актуалностите към днешна дата, няма и да бъде
Перес, просто е усвоил един елементарен закон от икономиката. Не е важно, да се намаляват задълженията и разходите(такива винаги ще има), а трябва да се концентрираш върху увеличаване на приходите и постъпленията. 

Ок,позаинтересувай се и ще разбереш,че харчите повече от колкото е вьзможно да покриете
Първо, ако това,което казваш е така,защо ще се строи покрив на стадиона в размер на ........ 100 милиона евро. Повтарям отново, в Реал Мадрид, не работят хора завършили УНСС(нищо лично против университета), а хора,които са сред най-добрите икономисти в света,които разбират малко повече от теб и от мен тези неща и щом клубът е предвидил да прави инвестиция в такъв "приличен" размер,значи има някаква причина

Реал Мадрид с рекордна печалба за миналия сезон
Ръководството на испанския колос Реал Мадрид обяви рекордни нетни приходи за изминалия сезон. „Kралският клуб” е регистрирал печалби с 11,5 процента повече в сравнение за същия период миналата година. Брутните приходи на мадридчани за сезон 2009/2010 възлизат на 442,3 млн. евро, което е повече от прихода на „която и да е друга спортна институция в света.” От щаба на Реал също отбелязаха и факта, че заемите на клуба са намалели с цели 25% до 244.6 млн. евро. Според финансовите отчети на Deloitte, Реал Мадрид значително изпреварват конкуренти като Барселона и Манчестър Юнайед. Голяма част от приходите на „кралете” идват от телевизионните права, сочат данните на финансовата компания.
Реал Мадрид с най-големия бюджет в историята на футбола
Испанският колос Реал Мадрид ще представи днес бюджета си за новия сезон 2010/2011. Той е рекорден в историята на футбола: 450 милиона евро. Президентът на "лос меренгес" Флорентино Перес ще го обяви официално днес от 21,00 часа на пресконференция в испанската столица.
Печалбата от миналия сезон възлиза на 23,971 милиона евро. До 30 юни 2010 година дългът на Кралския клуб е намалял с 25 процента - от 327 млн. на 245. Очакваната печалба през юни 2011 година е 19 милиона.
Двете новини са с дата от 8 септември 2010 година. Всичко това са официални данни, предоставени от клуба и се вижда, че дълговете не са повече от постъпленията,че отборът е приел най-големия бюджет в историята на футбола, по-голям от на „която и да е друга спортна институция в света.”

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Frankie Lampard
- Контакти:
Madridist написа:Frankie Lampard, тези неща,които си ги написал, наистина ли ги мислишАко си решил просто да се заяждаш, няма проблем, но ако си решил да водим спор, избери друга тема,защото по тази няма как да се получи
.
Ок,позаинтересувай се и ще разбереш,че харчите повече от колкото е вьзможно да покриете
Първо, ако това,което казваш е така,защо ще се строи покрив на стадиона в размер на ........ 100 милиона евро. Повтарям отново, в Реал Мадрид, не работят хора завършили УНСС(нищо лично против университета), а хора,които са сред най-добрите икономисти в света,които разбират малко повече от теб и от мен тези неща и щом клубът е предвидил да прави инвестиция в такъв "приличен" размер,значи има някаква причина. И не ме карай да се интересувам за неща свързани с любимия ми клуб, след като ти въобще не си запознат с тях. Ето ти две актуални статии, прочети ги и после пиши пак за дългове и продажби на стадиони, музеи, автобуси и т.н.
Реал Мадрид с рекордна печалба за миналия сезонРъководството на испанския колос Реал Мадрид обяви рекордни нетни приходи за изминалия сезон. „Kралският клуб” е регистрирал печалби с 11,5 процента повече в сравнение за същия период миналата година. Брутните приходи на мадридчани за сезон 2009/2010 възлизат на 442,3 млн. евро, което е повече от прихода на „която и да е друга спортна институция в света.” От щаба на Реал също отбелязаха и факта, че заемите на клуба са намалели с цели 25% до 244.6 млн. евро. Според финансовите отчети на Deloitte, Реал Мадрид значително изпреварват конкуренти като Барселона и Манчестър Юнайед. Голяма част от приходите на „кралете” идват от телевизионните права, сочат данните на финансовата компания.
Реал Мадрид с най-големия бюджет в историята на футболаИспанският колос Реал Мадрид ще представи днес бюджета си за новия сезон 2010/2011. Той е рекорден в историята на футбола: 450 милиона евро. Президентът на "лос меренгес" Флорентино Перес ще го обяви официално днес от 21,00 часа на пресконференция в испанската столица.
Печалбата от миналия сезон възлиза на 23,971 милиона евро. До 30 юни 2010 година дългът на Кралския клуб е намалял с 25 процента - от 327 млн. на 245. Очакваната печалба през юни 2011 година е 19 милиона.
Двете новини са с дата от 8 септември 2010 година. Всичко това са официални данни, предоставени от клуба и се вижда, че дълговете не са повече от постъпленията и че отборът е приел най-големия бюджет в историята на футбола. Флорентино Перес има много недостатъци,най-вече свързани със спортно-техническата част, но едно не може да му се отрече- човекът знае да печели пари . Даваш някакви статистики от преди десетина години, но ми стана ясно за пореден път, че въобще не си наясно с Реал Мадрид. Вместо да ме караш аз да проверявам, да беше видял,че дълговете които имаше клубът в миналото не бяха натрупани от Перес, а от предишния президент Лоренцо Санс. Перес успя да сключи договор с общината и продаде базата на клуба. Но по време на негово управление, Реал Мадрид никога не е бил във финансова криза, и като гледам актуалностите към днешна дата, няма и да бъдеПерес, просто е усвоил един елементарен закон от икономиката. Не е важно, да се намаляват задълженията и разходите(такива винаги ще има), а трябва да се концентрираш върху увеличаване на приходите и постъпленията.
Не ми се спори честно казано,но аз съм виждал други данни,то и Барса даваха данни,че са много наред и са на печалба 90 милиона,ама какво стана грьмнаха и се разбра,че са укрили 540 милиона дълг,така че се спирам.Това дали са официални данни няма значение винаги може да се излъже.
Естествено,че може да се укрият данни, според мен, никой не си показва реалната печалба, най-малкото защото колкото е по-голяма, толкова се увеличават и данъците( в много държави данък печалба е най-голям в проценти
)Така, че напълно вероятно е, печалбата да е леко "смалена", с цел по малък налог. Относно дълговете,колко е истинския им размер, също може само да гадаем, но в случая на Реал Мадрид си задавам елементарния въпрос. Ако отборът има огромни дългове, ще строи ли покрив на стадиона за 100 милиона евро 

Frankie Lampard написа:Със тази разсипия и дългове ще стане като преди 8 години и пак ще си продадете базата![]()
![]()
Пак неподготвен се изказа... Докога?