Thsmith написа:RENAULT написа:Браво много добра статия.....хайде Реал лека полека към пътят на боговете
какъв път към боговете бе пич... Тая година за първи път Флорентино осра тотално селекцията... Взехмя накакви смешници и анонимници... Вместо това каталунските курви взеха най добрия дефанзивен халф кажи речи за същите пари като тоя смешник кедира, взеха един от най добрите нападатели...
Тая година направо не виждам как Реал би се преборил с тях...
Колега , ако внимателно си проследил биографията на Моу и си се интересувал от детайлите ,футболистите и екипите с които той е работил ще забележиш следната константа :
1.Моу е доказал ,че е единствения тренйор успявал да извади 100% както от ветерани така и от младоци
2.Този човек няма сезон без трофей
3.Той винаги работи по проект , при това успешно дори и с натресени футболисти
4.Това е за мен единствения менагер способен да счупи статуквото в Мадрид да се работи на принципа "сезон да мине друг да дойде " и "да изкупим цялата "звездна пенсионерска европа" .
В настоящата селекция са играчи с огромен потенциал на своите постове играчи до 25 години придружени от нужните футболисти с опит .Аз вяврвам ,че ако има тренйор способен да изгради тези млади футболисти и да направи отбор от тях то това е точно Моу и неговите резултати и предишна работа доказват именно това ,а точно това вижда и Флорентино Перез в него и точно затова тази година бе направен компромиса да се гради проект ,а не да се изкупят прехвалени играчи за много пари и с вече изграден манталитет .
Това което ще направи Моу е да започне на чисто ида моделира един отбор който няма изграден манталитет ,а има просто потенциал нещо с което съм сигурен ще се справи

“If I wanted to have an easy job… I would have stayed at Porto - beautiful blue chair, the Uefa Champions League trophy, God, and after God, me.”