Реал Мадрид: няма как кулминацията на филма да е в началото

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Re: Реал Мадрид: няма как кулминацията на филма да е в началото

Мнениеот RENAULT » 28 авг 2010 21:00

Thsmith написа:
RENAULT написа:Браво много добра статия.....хайде Реал лека полека към пътят на боговете

какъв път към боговете бе пич... Тая година за първи път Флорентино осра тотално селекцията... Взехмя накакви смешници и анонимници... Вместо това каталунските курви взеха най добрия дефанзивен халф кажи речи за същите пари като тоя смешник кедира, взеха един от най добрите нападатели...
Тая година направо не виждам как Реал би се преборил с тях...

Баче миналата година взехме една капара звезди....КАКА,Роналдо,Бензема,Алонсо.......И какво стана накрая...Каналес слаб трансфер....Кедира(Германски национал) слаб.... Йозил направи добро световно....Ди Мария също мисля,че тази година ако не то другата година ще станем страшилището на европа ако се работи в същият дух.... 8-) 8-) 8-)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 28 авг 2010 21:19

Thsmith написа:някога може и да стане играч... ама някога не отговаря на Реал М...
---
Помнете ми думата - тия смешнице де ги докара моуриньо няма да може да ги изметеме 3-4 години после...

И ако не стане така? Много е лесно сега да говориш.А после ако не се скриеш какво ще кажеш?Мисля че няма какво!!!Като вземете да ги говирите едни.

Thsmith написа:Жозе ще получи шут в гъзъ на края на сезона от Перес ако не спечели ШЛ или Примера... като примера може и да не стигне за да го задържи... А аз чесно да си кажа не виждам как можем да спечелим и един от двата трофея...

Ти си баба Ванга нали?Всичко ти е ясно.Като си толкова сигурен заложи си апартамента и там каквото имаш и ги заложи за това че Жозе ще бъде уволнен.А има и начин да заложиш срещу Реал Мадрид че ще стане ЕШ и шампион за Испания.Както се казва "не позирай-депозирай".Успех :lol:
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 авг 2010 16:14

sl321 написа:
Thsmith написа:някога може и да стане играч... ама някога не отговаря на Реал М...
---
Помнете ми думата - тия смешнице де ги докара моуриньо няма да може да ги изметеме 3-4 години после...

И ако не стане така? Много е лесно сега да говориш.А после ако не се скриеш какво ще кажеш?Мисля че няма какво!!!Като вземете да ги говирите едни.

Thsmith написа:Жозе ще получи шут в гъзъ на края на сезона от Перес ако не спечели ШЛ или Примера... като примера може и да не стигне за да го задържи... А аз чесно да си кажа не виждам как можем да спечелим и един от двата трофея...

Ти си баба Ванга нали?Всичко ти е ясно.Като си толкова сигурен заложи си апартамента и там каквото имаш и ги заложи за това че Жозе ще бъде уволнен.А има и начин да заложиш срещу Реал Мадрид че ще стане ЕШ и шампион за Испания.Както се казва "не позирай-депозирай".Успех :lol:

Първо никога не се крия.. Твърдях същото и при капело и при оная шваба да не продължавам...
Вместо да се надгради над отбора който имаше миналата година се докараха анонимници... ония от каталуния направиха това което трябваше да направи Реал...

Второ... не дядо ванго съм :lol: трябав ли да си измамник/врачка, че да предвидиж нещо? Ти като си вярваш, че мауриньо ще направи нещо да не си Нострадамус? по твоята логика ? Като си толко сигурен, че анти футбола на тоя ще донесе нещо на Реал що ти не си заложиш апартамента? А чакам снимка от залога като си толко отворен...
СМЕШНИК!

Помни ми думата... Флорентино ще има 2-3 години да мъчи да измете тия миндили който докара Жозе след него...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 29 авг 2010 16:37

Баче не си прав давам ти за пример миналият галактико ПАК имаше звезди но имаше и по слаби от тях...

Потребителски аватар
zasukan
Контакти:

Мнениеот zasukan » 29 авг 2010 17:54

Thsmith написа:
RENAULT написа:Браво много добра статия.....хайде Реал лека полека към пътят на боговете

какъв път към боговете бе пич... Тая година за първи път Флорентино осра тотално селекцията... Взехмя накакви смешници и анонимници... Вместо това каталунските курви взеха най добрия дефанзивен халф кажи речи за същите пари като тоя смешник кедира, взеха един от най добрите нападатели...
Тая година направо не виждам как Реал би се преборил с тях...

Колега , ако внимателно си проследил биографията на Моу и си се интересувал от детайлите ,футболистите и екипите с които той е работил ще забележиш следната константа :
1.Моу е доказал ,че е единствения тренйор успявал да извади 100% както от ветерани така и от младоци
2.Този човек няма сезон без трофей
3.Той винаги работи по проект , при това успешно дори и с натресени футболисти
4.Това е за мен единствения менагер способен да счупи статуквото в Мадрид да се работи на принципа "сезон да мине друг да дойде " и "да изкупим цялата "звездна пенсионерска европа" .
В настоящата селекция са играчи с огромен потенциал на своите постове играчи до 25 години придружени от нужните футболисти с опит .Аз вяврвам ,че ако има тренйор способен да изгради тези млади футболисти и да направи отбор от тях то това е точно Моу и неговите резултати и предишна работа доказват именно това ,а точно това вижда и Флорентино Перез в него и точно затова тази година бе направен компромиса да се гради проект ,а не да се изкупят прехвалени играчи за много пари и с вече изграден манталитет .
Това което ще направи Моу е да започне на чисто ида моделира един отбор който няма изграден манталитет ,а има просто потенциал нещо с което съм сигурен ще се справи :)
“If I wanted to have an easy job… I would have stayed at Porto - beautiful blue chair, the Uefa Champions League trophy, God, and after God, me.”

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 авг 2010 23:51

ето първия "спектакъл" на Жозе беше факт тази вечер... дано да сте му се насладили..........

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 30 авг 2010 00:31

Thsmith написа: Ти като си вярваш, че мауриньо ще направи нещо да не си Нострадамус? по твоята логика ? Като си толко сигурен, че анти футбола на тоя ще донесе нещо на Реал що ти не си заложиш апартамента? А чакам снимка от залога като си толко отворен...
СМЕШНИК!

Помни ми думата... Флорентино ще има 2-3 години да мъчи да измете тия миндили който докара Жозе след него...

Аз нищо не твърдя.Просто ме дразнят хора който играят 50 на 50 дали ще излезне вярно това което говорят сега.Ако стане това което те твърдят-много големи разбирачи са.Ако стане обратното? Какво става ? Логически не са разбирачи нали? Ако има някакъв теоритичен шанс да не се случи това което те говорят значи има шанс да се окаже че не са разбирачи.Е? Тогава защо сега се държат като че са 100 % разбирачи? Е това искам да кажа.
Иначе може да стане така както ти казваш а може и да не стане.А ти го казваш едва ли не че 100 % ще стане.И в такъв смисъл ти предложих да си изкараш някой лев.Аз съм смешник и не мога да виждам в бъдещето.
И по-леко с агресията! ;)
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 авг 2010 21:03

RENAULT написа:Баче не си прав давам ти за пример миналият галактико ПАК имаше звезди но имаше и по слаби от тях...

защото имаше много силни играчи с много слаби ...
тази година просто трябваше да се вземат още 2-3 звезди - като звезди имам предвид най добрите играчи на необходимите постове и нещата заспиваха

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 30 авг 2010 21:16

Thsmith написа:
RENAULT написа:Баче не си прав давам ти за пример миналият галактико ПАК имаше звезди но имаше и по слаби от тях...

защото имаше много силни играчи с много слаби ...
тази година просто трябваше да се вземат още 2-3 звезди - като звезди имам предвид най добрите играчи на необходимите постове и нещата заспиваха

Виж тази година не ми харесаха трансферите като играчи тук там но ми хареса,че този път тренера решаваше кой да вземе и кой не....

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 авг 2010 12:15

кел файда... да му бяха докарали Майкон и Ашли/Евра да блокират бековете Масчерано и примерно Дрогба и ем нямаше да излезе по скъпо от сегашната селекция ем щеше да има файда от нея ...

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Реал Мадрид”