Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
niki87 написа:Чстито на феновете на Реал.След 9 загуби и 1 равен от десетте им гостувания в Мюнхен(официални мачове),най-после ни биха,макар и след дузпиАз съм доволен от Байерн.Дори с втория отбор през второто полувреме бяхме напълно равностойни на звездите от Мадрид.Като цяло добър мач
bojkyy написа:niki87 написа:Чстито на феновете на Реал.След 9 загуби и 1 равен от десетте им гостувания в Мюнхен(официални мачове),най-после ни биха,макар и след дузпиАз съм доволен от Байерн.Дори с втория отбор през второто полувреме бяхме напълно равностойни на звездите от Мадрид.Като цяло добър мач
Второто полувреме и ниебяхме с резервите, освен Роналдо, Кедира и Алонсо. Макар, че Моу едва ли е наясно кои ще са титуляри, поне до старта на Примера.
П.С. Получи се добър мач, Касияс беше страхотен отърва ни в 4 5 чисти ситуации
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
niki87 написа:bojkyy написа:niki87 написа:Чстито на феновете на Реал.След 9 загуби и 1 равен от десетте им гостувания в Мюнхен(официални мачове),най-после ни биха,макар и след дузпиАз съм доволен от Байерн.Дори с втория отбор през второто полувреме бяхме напълно равностойни на звездите от Мадрид.Като цяло добър мач
Второто полувреме и ниебяхме с резервите, освен Роналдо, Кедира и Алонсо. Макар, че Моу едва ли е наясно кои ще са титуляри, поне до старта на Примера.
П.С. Получи се добър мач, Касияс беше страхотен отърва ни в 4 5 чисти ситуации
Е да,ама вашите резерви са Бензема,ВДВ,Ди Мария и т.н,а нашите бяха-Отъл,Хаас,Бравхайд и т.н...Усещаш ли разликата![]()
Пак ще се повторя и с това спирам коментарите за мача-доволен съм от Байерн,отборът отново,както винаги,ще се бори за всичко в Германия и Европа
RENAULT написа:За мен много слаб съдя......Честито на всички жадни сме за успехи..
theprideofplovdiv написа:Ееей,аман от философи!Моу,подреди отбора супер!Мога да ви кажа,че първото полувреме Реал имаха повече чисти възможности отколкото Байерн,но това не си проличава,защото тактиката на Моуриньо е да дава на противника да държи топката.Моето мнение за играчите е това:
Касияс-Играч на Мача
Карвальо-само веднъж успяха да го минат и то когато се препъна
Гарай-малко игра,но и той беше стабилен
Албиол-този мач ми хареса,аз чак се изненадах от него
Рамос-оптимална форма
Марсело-може би най-добрия на терена,заедно с Педро Леон и Роналдо
Кедира-мен лично ме разочарова-много е бавен,няколко пъти по-дребния Швайни го носеше на гърба си..
Алонсо-не беше във формата,в която сме свикнали да го виждаме,направи няколко детински грешки
Каналес-и той не беше на ниво
Педро Леон-според мен това ще е новият лидер на Реал Мадрид след време-много сърцат,много борбен,много умел с топката в крака,бърз,техничен
Игуаин-в оптимална форма беше,само че не вкара гол..
Роналдо-този мач той беше човекът-атака.Просто всяка атака преминала през него беше голово положение
Лас-като десен бек не се представи зле
Ваарт-игра добре,но как успя да пропусне на празна врата,не разбрах
Бензема-нормално се представи,мъчеше се
Като цяло се вижда,че проблемите са ни в статичните положения,както в атака така и в защита.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта