sl321 написа:На мен малко тия коментари ми идват като "реване на чужд гроб".Ок . Там некакъв си фен на Реал Мадрид писал статия и кво от това?Гледайте си отборите и стига с това двулично държание.Много сте загрижени за Реал всичките!!!И Раул и Гути ще са на специално място в историята на клуба.Никой след 10,20,30 години няма да говори за Раул който е играл в Шалке.Всеки ще си спомня за Раул-големия футболисти на Реал Мадрид.И другото нещо е че за да се случи това за което реват тука някой хора , а именно големите футболисти на клуба да си се пенсионират в същия този клуб, това не зависи само от клуба.Това зависи и от футболиста.Сега вие какво прдлагате Раул и Гути титуляри? Еми не може да стане.А те искат да играят.Еми ще играят в Шалке и Бешикташ.Защото както големия футболист е дал много на клуба така и клуба е дал много на него.И в такива моменти освен че ръководството трябва да направи отстъпка , същото трябва да направи и футболиста.Но не. Те казват : На мен ми се играе..... ами хубаво ама няма да си титуляр!!! А те не са съгласни.Ееми ? Какво да се направи в този момент?
Според мен всичко е в рамките на нормалното.
Повтаряш едно и също като развален грамофон! Разбрахме твоята гледна точка - всеки има право на мнение! Но така и не те видях да отговаряш на тези 2 въпроса: С оглед на атакуващите играчи на Реал в момента наистина ли мислиш, че Раул няма място в титулярният състав?! Наистина ли мислиш, че той няма какво да даде още на клуба и че не може да помогне на отбора?