Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
zahar40o написа:Абе какжо общо имат другите футболисти със Роналдо .. Всеки футболист иска да носи любимия си номер на гърба си. Нормално е и Роналдо да го иска. Аз не виждам със какво може да се развали магията на номер 7 както всички казвате. Не е ли Роналдо най-скъпият играч в историята на клуба? Не е ли Роналдо най-скъпият футболист на света? Роналдо е носител на златната топка,на златната обуфка и е избиран за най-добър играч на ФИФА, така че не виждам с какво не заслужава номер 7Да не говорим че Реал ще спечели пари колкото да си построи още 5 стадиона от продажби :D:D:D
megan fox написа: Ок, седмицата може да не се вади, но да не се дава на това леке! Фланелката със номер 7 на гърба е свещена за всички фенове на Реал и да я носи тоя гелосан лигльо... това вече наистина ще бъде подигравка към Раул, че и към Бутрагеньо! - лично мнение.
theprideofplovdiv написа:Аз смятам,че той е много достоен да носи седмицата,защото тя е за велики футболисти и никой не се съмнява,че и Роналдо е ВЕЛИК футболист!
theprideofplovdiv написа:Да не говорим,че миналия сезон той беше единствения с желание и винаги гореше в играта си.Според мен Роналдо милее за Реал и заслужава да носи 7-цата.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта