Роналдо взима номера на Раул

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Re: Роналдо взима номера на Раул

Мнениеот RENAULT » 23 юли 2010 21:54

Не смятам,че чак толкова номера прави футболистът легенда Раул си остава легенда както за Реал така и за Световният футбол :roll: :roll:
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 23 юли 2010 22:02

Смятам, че ще е абсолютно неуважение към Раул :!: Не мисля, че мазен гей трябва да носи фланелката на легенда... Лично мнение :!: За мен фланелката на Раул трябва да бъде извадена

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 23 юли 2010 22:04

zahar40o написа:Абе какжо общо имат другите футболисти със Роналдо .. Всеки футболист иска да носи любимия си номер на гърба си. Нормално е и Роналдо да го иска. Аз не виждам със какво може да се развали магията на номер 7 както всички казвате. Не е ли Роналдо най-скъпият играч в историята на клуба? Не е ли Роналдо най-скъпият футболист на света? Роналдо е носител на златната топка,на златната обуфка и е избиран за най-добър играч на ФИФА, така че не виждам с какво не заслужава номер 7 ;) Да не говорим че Реал ще спечели пари колкото да си построи още 5 стадиона от продажби :D:D:D

50 стадиона... Привличането на Пенди за толкова пари беше само и единствено с маркетингова цел ;) И да, ще развали магията, защото в Реал той не е никакъв, а Раул е легенда която дори феновете на Барса признават ;) Нямам какво да добавя

Потребителски аватар
methodman16
Контакти:

Мнениеот methodman16 » 23 юли 2010 22:08

Не стига че взе номера на Феномена даже и със същото име е сега и на Раул номера ше взима Абе да си играе със 17 най му отива според мен
Изображение

Unscrewed
Контакти:

Мнениеот Unscrewed » 24 юли 2010 01:23

еми той си е почнал с 9 едвали го смени но видим :)

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 24 юли 2010 10:08

Да го замразят и след 2 години да го дадът на Мартин Кожухаров :!: Самият Раул каза, че това е неговия заместник :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Мнениеот denis_93 » 24 юли 2010 11:21

Съгласен съм за Мартин Кожухаров но той нали вече не е в Мадрид ? Иначе по темата по добре да дадат номер 7 на Касияс или Рамос :) Роналдо няма право да носи този номер вярно е че не номера прави играча но 1. Той е от 1 година при нас 2.Днеска го има утре го нема 3.Не е лидер и не е подходящ характер за да носи този номер много хляб ще трябва да яде това не е Юнайтед , в Юнайтед Кристиано беше боготворен в Мадрид не е така !!!

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 24 юли 2010 12:49

megan fox написа: Ок, седмицата може да не се вади, но да не се дава на това леке! Фланелката със номер 7 на гърба е свещена за всички фенове на Реал и да я носи тоя гелосан лигльо... това вече наистина ще бъде подигравка към Раул, че и към Бутрагеньо! - лично мнение.

Абсолютно съм съгласен!
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 24 юли 2010 18:46

Много комплексирани мнения се изписаха в тази статия!Не мога да си обясня закакво толкова мразите един човек,защото е с по-различен вид от другите.Аз смятам,че той е много достоен да носи седмицата,защото тя е за велики футболисти и никой не се съмнява,че и Роналдо е ВЕЛИК футболист!Да не говорим,че миналия сезон той беше единствения с желание и винаги гореше в играта си.Според мен Роналдо милее за Реал и заслужава да носи 7-цата.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 юли 2010 20:15

theprideofplovdiv написа:Аз смятам,че той е много достоен да носи седмицата,защото тя е за велики футболисти и никой не се съмнява,че и Роналдо е ВЕЛИК футболист!

Аз не просто се съмнявам, аз съм убеден, че CR не е велик! И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ! Той за мен е един прехвален лигльо. Да, аз определено не харесвам Реал Мадрид (все пак съм фен на Барса), но винаги съм уважавал и съм се възхищавал на Раул, защото той винаги е бил играч ЗА ПРИМЕР!!! А какъв пример дава португалеца?! Определено не и добър! Който и да получи фланелката с номер 7 на гърба той трябва да я ЗАСЛУЖИ!!! CR с нищо не е показал, че заслужава ЧЕСТТА да носи точно тази фланелка, с точно този номер! Ти просто не разбираш символиката на №7 в Реал и си заслепен фен на това гелосано хюмне - затова дрънкаш такива глупости!

theprideofplovdiv написа:Да не говорим,че миналия сезон той беше единствения с желание и винаги гореше в играта си.Според мен Роналдо милее за Реал и заслужава да носи 7-цата.

Ти май си гледал мачовете на друг отбор с името Реал Мадрид! Да, CR имаше желание за игра - все пак след трансфер за 94 милиона евро трябва да докаже на свръх взискателната публика на Бернабеу, че той си струва парите, до последният цент! И да ти кажа честно... не смятам, че той доказа това нещо! Хеле с гаменските си постъпки и двата си червени картона показа какво НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИ един играч струващ над 90 милиона евро, но не показа какво трябва да прави! Да, той е само от една година в отбора, да той има нужда от адаптация, но да ми казваш, че той е бил единственият с желание на терена е смешно! Ти май забравяш за Касияс, Рамос, Гути и за... Раул (дето точно за него е темата). Във всеки един мач, в който Раул получи шанс за изява той показа защо е смятан за жива легенда!!!

П.П. Замисли се нас следното: щом феновете на Барса заставаме зад Раул и сме убедени, че не е добре за Реал да дават номер 7 на CR... за какво става въпрос и колко е важна тази фланелка?!! ТЯ НЕ Е ЗА ВСЕКИ! ОЩЕ ПО-МАЛКО ПЪК Е ЗА ГЕЙНАЛДО!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Реал Мадрид”