megan fox написа:А колкото до тежките гостувания на Барса... за Атлетико си прав, но мача е в третият кръг и това ще е в наша полза
Това не е само в наша полза, досещаш се.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
megan fox написа:А колкото до тежките гостувания на Барса... за Атлетико си прав, но мача е в третият кръг и това ще е в наша полза
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Дано тази година има първенство с 3-4 отбора борещи се за титлата, че миналата година от февруари нататък никой нямаше дори теоретични шансове за титлата освен Реал и Барса, които завършиха с по 100 точки![]()
Но като знам отбора на Барса, както и фактора Моуриньо - тази година ни очаква същото май.....
Две лиги - Реал и Барса и всички останал... дано да греша и Севиля, Атлетико и Виляреал се намесят в битката, но едва ли....
Що се отнася до Валенсия - без Вия, Силва и Мата просто не ги виждам дори в зона ЛЕ.... имат едни чупливи Висенте и Хоакин, които един мач правят чудеса, следващите 5 не можеш да им чуеш името.... някъде около 8-10 място ще са Валенсия за мен.... но трансферния пазар не е затворил все още, макар с тяхното финансово състояние това да не ги интересува много...
Madridist написа:Гледам говорите за двубоите между Атлетико(Мадрид) и Барселона. Веднага се сещам за думите на един журналист от Марка, от миналата зима,който каза,че последните години Атлетико подарява по девет точки на Реал( шест в двубоите помежду им, и три когато гостуват каталунците на Калдерон).
bojkyy написа:Madridist написа:Гледам говорите за двубоите между Атлетико(Мадрид) и Барселона. Веднага се сещам за думите на един журналист от Марка, от миналата зима,който каза,че последните години Атлетико подарява по девет точки на Реал( шест в двубоите помежду им, и три когато гостуват каталунците на Калдерон).
Тва го каза президента на Атлетико
Madridist написа:bojkyy написа:Madridist написа:Гледам говорите за двубоите между Атлетико(Мадрид) и Барселона. Веднага се сещам за думите на един журналист от Марка, от миналата зима,който каза,че последните години Атлетико подарява по девет точки на Реал( шест в двубоите помежду им, и три когато гостуват каталунците на Калдерон).
Тва го каза президента на Атлетико
Сега се сетих, че наистина беше президента, ама си спомням,че го бяха написали в Марка и затова съм се заблудил
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост