Кристиано Роналдо стана баща на момче

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Кристиано Роналдо стана баща на момче

Мнениеот turbogena » 04 юли 2010 13:08

Честито да му е ;) Детето не е виновно ,че има такъв баща....
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 04 юли 2010 13:33

Да му е живо и здраво детенцето.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 04 юли 2010 17:26

Честито да му е!Живо и здраво да е детенцето му и дано стане такъв пич като него!И за какво трябва да е виновен Кристиано така и не разбрах?Че не е изчукал жената на някой съотборник от националния ли?Или,че не е пребил някой в дискотека?Да ви имам и критерия за хората...

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 05 юли 2010 00:19

Живо и здраво да е детенцето му! След 20 години го чакаме в първият състав на РЕАЛ 8-)

eminema90
Контакти:

Мнениеот eminema90 » 05 юли 2010 15:20

ЧЕСТИТО!!! Пожелавам му да му е живо, здраво и щастливо детенцето!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 05 юли 2010 16:37

theprideofplovdiv написа:Честито да му е!Живо и здраво да е детенцето му и дано стане такъв пич като него!И за какво трябва да е виновен Кристиано така и не разбрах?Че не е изчукал жената на някой съотборник от националния ли?Или,че не е пребил някой в дискотека?Да ви имам и критерия за хората...

Тук определено имаш право,много хора ненавиждат Кристиано заради поведението му(на мен не ми е любимец,но не го и мразя),но Джон Тери и Стивън Джерард не са така заклеймени от феновете,въпреки че направиха доста идиотски неща...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 06 юли 2010 17:01

acmilan написа:
theprideofplovdiv написа:Честито да му е!Живо и здраво да е детенцето му и дано стане такъв пич като него!И за какво трябва да е виновен Кристиано така и не разбрах?Че не е изчукал жената на някой съотборник от националния ли?Или,че не е пребил някой в дискотека?Да ви имам и критерия за хората...

Тук определено имаш право,много хора ненавиждат Кристиано заради поведението му(на мен не ми е любимец,но не го и мразя),но Джон Тери и Стивън Джерард не са така заклеймени от феновете,въпреки че направиха доста идиотски неща...

Всички големи и богати са мразени.... пр. Д. Бербатов.... Писах и в една друга тема: Българите не можаха да му простят, че взима толкова пари... :arrow: всяка слаба игра беше следвана от унищожителни критики... Така е и с Роналдо... ;)

Потребителски аватар
armenia94
Контакти:

Мнениеот armenia94 » 19 юли 2010 23:35

TodorT написа:
acmilan написа:

Всички големи и богати са мразени.... пр. Д. Бербатов.... Писах и в една друга тема: Българите не можаха да му простят, че взима толкова пари... :arrow: всяка слаба игра беше следвана от унищожителни критики... Така е и с Роналдо... ;)

horata ne se draznqt 4e berbatov vzema mn pari a se draznqt 4e futbolist koito be6e kupen za 30 miliona ne napravi ni6to dano tozi sezon da dokaje 4e struva 30 miliona
I Am Proud To Be Armenian

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 20 юли 2010 00:59

Да де, ама всяко негово докосване с топката се оценява от нашите журналисти "разбирачи" :oops: И постоянно се говори колко пари струва и колко му е заплатата :x И ако хората не ги е яд на парите му :lol:

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 20 юли 2010 19:23

Да не мислиш, че само Бербатов има милиони? В тая шиб*на държава може би 50% имат поне 1 милион. Имай в предвид, че на 1 милион, лихвата ти в банка е 10 хиляди! Ако Бербатов не му се играеше и не му туптеше сърцето за БЪЛГАРИЯ И МЮ, щеше да е спрял отдавна с футбола. ФАКТ е, че с 1млн. в банката ти си уреден за ЦЯЛ ЖИВОТ!

Върни се в “Реал Мадрид”