MORSKI написа:1:Карлос Марчена,мисля,че беше национал,може да се бъркам със сигорност не лош футболсит,мое да паснсе добре.
Кристиан Киву,харесва ми това момче,не е слаб,има потенциал.
3:Ако искаме опит в състава си,след като имаме Канаваро,макар и вече възрастен,според мен Неста,може да помогне много.
4:Галас,той няма нужда от коментар,доказал се футболист
5:Патрис Евра
Това е,ти предложи твои

Морски, от твоя списък, на мен само Киву ми хваща окото

Марчена, не е като едно време, и просто няма смисъл да купуваме някой, просто защото преди е бил добър и е бил национал.
Относно опит, то хубаво, ама не да направим средна възраст 72 на защитата ни, защото в Италия футбола е по бавен, и въпреки опита им, и Неста и Канаваро, ще си ги подминават(както е случая с Фабио) играчи като Ето'о винаги. А и Неста в Милан не играе заради контузии, не мисля че вече ще може да се върне към формата си от преди.
Относно Галас, аз лично симпатизирам на Арсенал, но не намираш ли за смешно, колкото и доказан се футболист да е, той все пак е изгонен от Челси, пък ние да го купуваме? Добър е, много качества, но иска да е в центъра на вниманието, психиката му лесно се влияе, а това точно на Нас не ни трябва.
Относно Евра, съгласен съм че е класен играч, но смятам че Марсело може да се обиграе още и според мен е класен играч и нямаме смисъл от Французина.
Аз лично смятам, че ни трябва примерно дори и Лусио от Байерн, или даже ако говорим за ляв Бек, аз предпочитам Филип Лам пак от баварците. За в средата, бих взел Видич, но знам, че там ще ударим на камък. Аз лично харесвам Рикардо Карвальо повече от Джон Тери, така че и на на него няма да му се разсърдя. Но като цяло, смятам че ако Метцелдер си върне формата от преди 3 години, ни трябва само един, и всичко ще е наред. Дори ако ще да е Мертезахер, защотото двамата играят много добре за Швабите като национали.