Моуриньо иска 100 милиона за селекция в Реал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Re: Моуриньо иска 100 милиона за селекция в Реал

Мнениеот bojkyy » 05 юни 2010 21:27

niki87 написа:Новия сезон испанската лига ще стане още по-тъпа и безинтересна.Едните ще са със 110т.,другите със 109т. :x ...Като гледам Реал пак започват със селекциите,Барса и те май тръгнаха по тоя път,добре че поне там налагат юноши.Определено "каталунците" имат по-големи шансове в ШЛ.Реал М...да изчакат 1/8 финала в ШЛ и тогава да отварят голямата уста :?

Като е тъпо и безинтересно, я кажи кога в Бундеслигата, Байерн са били силни и не са ставали шампиони(щото гледам че си фен на Байерн)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 05 юни 2010 23:57

Много пъти Байерн не е ставал шампион когато е силен.Мен не ми харесват първенства с двуполюсен модел.То е ясно,че или Барса или Реал ще станат шампиони,ако ще не в последния кръг,ами в последните секунди да е-все тая,при положение,че ще са едните или другите.На мен най-еинтересното първенство ми е Лига 1 и с удоволствие следя мачовете там.За Бундеслигата-футболът с нищо не отстъпва на този в Примера или Висшата лига,пък и това е най-гледаното първенство в света,с най-модерните стадиони,така че няма какво да го коментирам 8-)

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 07 юни 2010 15:02

niki87 написа:За Бундеслигата-футболът с нищо не отстъпва на този в Примера или Висшата лига,

По всичко отстъпва на вдете споменати. Особено на Висшата лигата. Там 1-вия пада от 20-тия, за 4 място се борят 6-7 отбора, играта е много по-бърза от тази в БЛ. Да споменавам ли за традициите на английския футбол? За най-стойностният трофей в клубният футбол ФА Къп? На последно място коментаторите на Диема са с класа по-добри от тия на Евроспорт-а
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Реал Мадрид”