Джерард е все по-близо до Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Джерард е все по-близо до Реал Мадрид

Мнениеот MORSKI » 06 юни 2010 00:38

SHAKOMINATORA написа:
hajitsu написа:Ей, малък пикльо рунтав, ти хубаво се хилиш, а твоя мангалчестър направи ли нещо??? Харесва ми как си отворен и приветствам такива хора, НО когато са прави... ;) Вижда се, че не разбираш от футболни прогнози, но може поне да си добър на практика, но дали ще разбереш... :? Ще успееш ли да си дигнеш дупето и да поиграеш малко, а не да обикаляш форумите на чуждите отбори? :roll:

:lol: :lol: :lol:

пс;:
"малък пикльо рунтав" -Обичам пишлемета да ми говорят така любовно :mrgreen:

Спри се! Не разбра ли, че прекаляваш?
Да не кажеш, че не съм те преудпредил!

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Re: Джерард е все по-близо до Реал Мадрид

Мнениеот denis_93 » 06 юни 2010 12:17

Е дано наистина не пишеш в нашия форум Шакоминатора . И относно за нас
fakaliev написа:Фенчета на останалите отборчета Реал Мадрид е голям отбор примирете се.Не само заради тилите ,играчите трансферите които може да си позволи.Реал Мадрид е институция към която се стреми всеки футболист и треньор.Зад Реал Мадрид не стоят разни богаташи на които им е доскучало от жените им или една опашка банки.Реал Мадрид не си е дал гъза под наем на някои а собственик на отбора са феновете.Зад Реал Мадрид е половин държава и може да си позволи да има дългове от 300 млн EU ,и пак да си купи да речем Роналдо от непретенциоцно отборче което не си знае мястото.Реал Мадрид може да няма титла и 10 години и пак ще са по велики и магнетични от вашите фирмени отборчета.Погледнете Лийдс Нотингам и Шефийлд.Днес на тяхно място са Челси и Сити.Вие не знаете къде ще сте утре всичко зависи от кефа на някой си Хикс Жилет Глейзър или Абрамович.Ние и утре обаче ще сме там където сме и сега .Недостижимо малко над вашите мечти.Радвайте се на успехите когато ги имате и не ходете да ядете мед с мечката.Ще ви купим и ще ви закрием-тогово ще трябва да ходите да гледате крикет.
П.П Отнасям същите думи и за Барселона - единствения достоен съперник
Прав си !!! И да добавя още нещо момчета влезте тук http://www.realmadrid-bulgaria.com/ това се отнася за всички който плюят давам ви този линк за да видите за какфо става на въпрос
П.С. Специално за вас дето мислите Реал за некъф тъп отбор сложих линк на този сайт за всички дет плюят за да потвърдя думите ми !!!

Върни се в “Реал Мадрид”